Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Referanslı yabancı yatılı bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

rnm

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
4
0
İyi günler,
Tecrübeli, tercihen Türkçe konuşabilen, biri okula giden diğeri bebek iki çocukla ben yanlarında değilken istekle ilgilenebilecek, yatılı, (evde kendi odası olacak) evin detaylı temizliği haricinde her sey ile ilgilenebilecek , ailemizin bir parçası olacak bakıcı arıyorum..

İyi günler,
Tecrübeli, tercihen Türkçe konuşabilen, biri okula giden diğeri bebek iki çocukla ben yanlarında değilken istekle ilgilenebilecek, yatılı, (evde kendi odası olacak) evin detaylı temizliği haricinde her sey ile ilgilenebilecek , ailemizin bir parçası olacak bakıcı arıyorum..
Ne yazık ki yabancı yazmak durumunda kaldım çünkü Türk bakıcılarımız 2200-3000 tl aralığında iş kabul eder olmuşlar..
Yardımcı olabilirseniz ya da yönlendirme yapabilirseniz sevinirim.

Merhaba, 23 yaşındayım Almanya da doğdum büyüdüm. Uşak üniversitesi iktisat 1. sınıf öğrencisiyim. Yaz tatilimi değerlendirmek için yazın bebek/çocuk bakmak istiyorum. Bahçeşehir-Ispartakule Bizim evler 3te oturuyoruz. Daha önce almanyada 1 sene kreşte çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…