Refakatçısı olmayanar

Pamuktanbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
229
62
34
Arkadaşlar burun ve kas altı göğüs estetiğini aynı anda olucam.1 gece hastanede kalıcam yanımda kimse olmucak mecburum.
Kendi başıma yemek yiyip lavaboya yavaş yavaş gidip gelebilirmiyim kollarımı kullanabilecekmiyim?
Daha önce burun estetiği oldum hiç ağrı yoktu gayet rahattım ama göğüs estetiği hakkında hiç iyi şeyler okumadım :KK43:
Benim gibi 1 gece yalnız kalıp iyi kötü idare eden kimseler varmı ???

Arkadaşlar burun ve kas altı göğüs estetiğini aynı anda olucam.1 gece hastanede kalıcam yanımda kimse olmucak mecburum.
Kendi başıma yemek yiyip lavaboya yavaş yavaş gidip gelebilirmiyim kollarımı kullanabilecekmiyim?
Daha önce burun estetiği oldum hiç ağrı yoktu gayet rahattım ama göğüs estetiği hakkında hiç iyi şeyler okumadım :KK43:
Yanında biri olsaydı tabi çok dah iyi olurdu. Ama özel hastanelerde hemşirelerde çok güzel yardımcı oluyor. Umarım merhametli insanlara denk gelirsin canım :dua:

Canim bence mutlaka yaninda biri olsun gerci hastanede hemsireler var ama her an gelmiyorlar ki yinede sen yanina birini ayarla bence cok daha rahat edersin birde iki ameliyat olacaksin

Malesef arkadaşlar kimsem yok eşim çocuklara bakacak estetik olacağımdan yakın çevremin haberi yok.Sanırım çok mecbur kalırsam hemşirelerden yardım isterim :KK43:

Merhaba, bende yalnız ameliyat olmak istedigimi belirtmistim daha önce buradaki arkadaşlar hastanalerde ucret karsiligi yardimci birini bulabilecegimi soylemisti sizde öyle yapabilirsiniz..

Yanında kesinlikle ve kesinlikle biri olmalı. Bu kadar net. Okudukların yaşananların yanında gerçekten hiçbişey.

Estetik yaptırmadım ama burun özellikle çok ağrılı geçiyor diye biliyorum. Genelde estetik ağrılı geçiyor zaten. Yanınızda biri olsun ne olursa olsun.

Estetik yaptırmadım ama burun özellikle çok ağrılı geçiyor diye biliyorum. Genelde estetik ağrılı geçiyor zaten. Yanınızda biri olsun ne olursa olsun.
Daha önce burun estetiği oldum o zaman da yalnızdım sıfır ağrı.Kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama bende zerre ağrı olmamıştı sadece dokununca sızlıyordu

Daha önce burun estetiği oldum o zaman da yalnızdım sıfır ağrı.Kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ama bende zerre ağrı olmamıştı sadece dokununca sızlıyordu

Değişebilir demek ki ağrıya karşı direnciniz yüksek.. eğer dayanabileceğinizi düşünüyorsanız ve kimse yoksa yapacak birşey yok sanırım :)

Değişebilir demek ki ağrıya karşı direnciniz yüksek.. eğer dayanabileceğinizi düşünüyorsanız ve kimse yoksa yapacak birşey yok sanırım :)
Umarım öyledir :KK43: Çünkü yok yani mecburum tek olmaya.
Burun estetiğimde de gözüme alçı kaçırmışlardı sabaha kadar yanmıştı gözüm hemşireler sürekli damla damlatmışlardı gözümün derdinden burnumla ilgili hiç bişey hissetmemiştim

Yanında kesinlikle ve kesinlikle biri olmalı. Bu kadar net. Okudukların yaşananların yanında gerçekten hiçbişey.
Ben size mesaj atamadım acaba sakıncası yoksa bana numaranızı mesaj atarmısınız merak ettiklerim sormak istediklerim var rahatsız etmeyeceksem whatsaptan sor ak istiyorum yardımcı olurmusunuz acaba :KK43:

Canim bende kas alti olmustum,ve yalnizdim.Kalkmakta zorluk cekiyor insan cunku kaslarini kullanamiyorsun.Yataktan kalkmana hemsirelere yardimci olur,sonra anesteziden dolayi basin done bilir yururken,2 gun sonra kendine geliyor insan.
Ben yemegimi fln yedim yalniz.Agrim cekilmez olmadi,cok azdi.Ondan sonraki 5 gunde yalnizdim.Dedigim gibi tek zorluk yatmis pozisyondan ayaga kalkmak.
Tabi kisiden kisiye degisiyor da,bu benim tecrubem

Canim bende kas alti olmustum,ve yalnizdim.Kalkmakta zorluk cekiyor insan cunku kaslarini kullanamiyorsun.Yataktan kalkmana hemsirelere yardimci olur,sonra anesteziden dolayi basin done bilir yururken,2 gun sonra kendine geliyor insan.
Ben yemegimi fln yedim yalniz.Agrim cekilmez olmadi,cok azdi.Ondan sonraki 5 gunde yalnizdim.Dedigim gibi tek zorluk yatmis pozisyondan ayaga kalkmak.
Tabi kisiden kisiye degisiyor da,bu benim tecrubem
Evet mecbur hemşirelerden yardım isteyeceğim zaten hiç bişey olmasa narkozun etkisiyle yürümek dengede durmak zor oluyor.Bende sizin gibi geçiririm inşallah.
Zaten sanırım çok zor olan ilk 10 gün sonrası daha çekilir şekilde iyileşme sürecine giriliyor.
Teşekkür ederim

Burun ameliyati olabilir tabiki ama simdi meme ve karin birlikte dusunuyorsun bencede bir arkadasindan yardimci olmasini istesen tabiki hastanedeki hemsireler yardimci olur ama yaninda biri olursa cok iyi olur olmazsa tabiki yapacak birsey yok

Burun ameliyati olabilir tabiki ama simdi meme ve karin birlikte dusunuyorsun bencede bir arkadasindan yardimci olmasini istesen tabiki hastanedeki hemsireler yardimci olur ama yaninda biri olursa cok iyi olur olmazsa tabiki yapacak birsey yok
Meme ve burun olucam karın olmucak evet yalnızım malesef :KK43:

X