Refakatçi kim olsun

Hertarafını görüyor refakatçin:)
Ben iyiki annem kalmış diyorum.
beimi o bağladı ben eğilemedim wc ye bile oturamadım.Eşinde olur ama bebeğin altını temizleyemez heralde eşin:)
İkinizede bakabilecek biri şart.

ben normal doğum yaptım..
eşim annem kadeşlerim hepsi yanımdaydı..
herkes dağılınca eşim ve annem kaldı..
annne özel işlerinizi halletmek ve tecrubelerini aktarmak için bulunmaz
ama ben eşimin olayışını düşünemiyorum bile..
ihtiyaçlar için dışarı çıktığında bile gözüm arıyodu..
bence eşiniz o özel anlarda mutlaka yanınıza olsun özellikle ilk bebişinizse..
insanın duyguları çok karışık oluyo çünkü..

özel hastaneyse bu işlerin hepsini hallediyolar zaten..
ben istemesemde pedime kadar hemşire koyuyodu çünkü kanamamı dikişimi filanda muayne etmek zorundaydı zaten...

ilk doğum anlarında kime psikolojik olarak ihtiyaç duyarsınız ona göre karar verin bence..

benim annem ve eşim vardı yanımda..
ikisi de olmalı bence..
ama anne ayrı bir gerekiyor..
özellikle de bebekle ilgilenebilmek için.
hele sezeryn yapınca doğrulamıyorsun bile bir süre..
bebeğinse bir sürü ihtiyacı oluyor.
eşler tam altından kalkamayabilir bu durumun.
anne şart

bence esin yerini kimse tutmuyor ama tabi onun da eve gidip dus falan almasi gerekiyor o arada da anneniz devreye giriyor. bence es ve anne olmali kayinvalide asla olmamali!!!
bir de hastaneye fazla ziyaretci gelmemeli gelenler de kisa surede gitmeli. orada yatarken (daha dogrusu yatamazken) kayinvalidenin misafir agarlamasini seyretmek cok sinir bozucu oluyor.

off kızlarr ya bende kaynanamın kalmasını istemiyorummm nasıl ikna edicezz hiç bilmiyorummm :1no2::1no2:

benim annem kalmıştı 3 gün boyunca.ama eşimde sabahtan akşama kadar yanımdaydı.sadece yatmaya gidiyordu eve.ama kızlar eşlerinizden çekinmeyin.her halinizi görcek elbette.kolaymı,ameliyat oluyorsunuz,doğum yapıyorsunuz.benim gibi sondayı hemen çıkarttırıp,wc ye gitmekte işkence çekmeyin....

civciv canım ben senden utanırım rahat edemem,pedimi değiştircen,wc götürcen,üstümü değiştircen de.eve geçince kal sen de.bence...
benim kayınvalidem hastaneye bile gelmedi hayırlı olsun diye aramadı bile odayı...eve geldikten 2,3 gün sonra geldi...benimkide ayrı cins...

benim de normal doğumdu, süit odaydı, bütün sancılarımı eşim ve annemle çektim,doğumhanede yarım saat kaldım onun dışında hep onlar vardı, sezeryanda belki anne yeter ama normalde o sancılara kocişsiz katlanamazdım

benimde sezaryandı hemn annem hemde eşim kaldı ve inan hep şunu derim ben bu adamın hakkını ölsemde ödüyemem. bana çok destek çok yardımcı oldu. eğer senin eşinde ço kalmak istiyorsa bence izin ver kalsın görbak cok büyük faydasını görüceksin her yönden . Allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah canım.

bende kızımı sezeryanla dunyaya getırdım..
esım ve kayınvalıdem vardı dogumda yanımda..
annem daha sonra geldı...
refakatcım de kayınvalıdem dı..
esım cok telaslı panık bırıdır tam anlamıyla yardımcı olamazdı kı ılk bebegımız ıkımızde tecrubesızdık..
Allah razı olsun cok da ıyı baktı kayınvalıdem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…