Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DEsibelcim dejavu ve reenkarnasyonu karıştırmışsın konu başka yerlere sapmış :lepi:Selamlar...reenkarnasyona inanıyor musunuz?
Özellikle Hatay taraflarında böyle olayların olduğu çok anlatılır... bazen bizler bir olayı önceden yaşamış gibi hissederiz kendimizi...bu ne ile açıklanabilir? reenkarnasyon mudur? hipnoz yoluyla sözde eski yaşamında kim olduğunu nasıl öldüğünü söyleyenler oluyormuş TV programlarında...sizlerin düşünceleri nedir bu konuda? :uhm:
sebebi "dejavu"dur.
yani;beynin sağ lobu ile sol lobunun milisaniyeden daha küçük bir zaman farkı ile çalışmasından kaynaklanır. Bir taraf diğer taraftan önce algıladığı için, geç algılayan taraf olayın daha önce yaşanmış olduğu yanılsamasına kapılır. Bu durum sinir aksonlarındaki küçük bir sapmadan kaynaklanır.
reenkarnasyon şuan bedenmizin içinde bulunan ruhumuzun aslında daha önceden ölen bir başkasının bedeninde olduğuna inanılmasıdır.başka bir yerde başka biri olarak.başka bir amaç uğruna.
önceki hayat denilen olay yani..
inanılması güç birşey değil.hayatta her şey mümkün..
bende mümkün mertebe inanıyorum :)
ben pek inanmıyorum.reankarnasyon diye bişey olsaydı neden atatürk'ün veya peygamberimizin ruhu gelmiyor tekrar...saçma...insnlanların ruhu bir kere dünyaya gelir ve herkes ondan sorumludur.çünkü mahşet günü bedenler değil ruhlardan hesap saorulacak.aynı ruhu 1 den fazla kişinin kullanması bu yüzden bana mantıksız geliyor.
Kesinlikle inanmıyorumlmaz:
Kuranda da böyle bir sey gecmiyor zaten, dinimizde yoktur.
Bizim yasadıgımız deja vu'dur. boshayallersmile
Gecenlerde bir alman kanalında yine bu konu vardı, her konuyla alakalı bir programı izlerken hayretlere düserim evet ama kesinlikle dogru olduguna inanmam.
Hem ne hikmetse her reerkarnasyona ugrayan, onu yasadıgını iddia eden kiside ya prenstir, ya prenses, ya kralice yada holding sahibi önceki hayatında. sempatiksalakcinni[/B]
hayır asla ve asla inanmıyorum..
cem yılmaz çok güzel tarif ve hicvetmişti bu konuyu bi gösterisinde...
reankarnasyon denilen saçmalık ...
hinduların uydurduğu farklı bir kendini avutma terapisi gibi birşey...
şimdi fakir doğdum ama başka bir hayatta zengin olucam güçlü olacağım... ne bileyim işte çirkinse güzel olacağım gibi garip bi zırvalık...
babamın tabiriyle tam bir züğürt tesellisi...
eşyanın tabiatına da aykırı...
Allahın yaradılış gayesine de aykırı...
reenkarnasyon diye birşey yoktur bunu cennet ve cehennemle sindirtmeye çalışmayın.
belki de bu dünya başka bir dünyanın cehennemidir.."