Reddi miras hakkinda

Bunları düşündüm diye bencil oluýorsam olayım.reddi miras vefattan sonra yapılıyo

Zor konular ve dilerim kimse yaşamaz.ama bunları şimdiden planlamaliyim.ne yapacağım ne edeceğim.zaten acılı bir durumda olacam.o halde avukat mahkeme uğraşmak zor olacak.ote yandan çocuğum için yapmaliyim

Zor konular ve dilerim kimse yaşamaz.ama bunları şimdiden planlamaliyim.ne yapacağım ne edeceğim.zaten acılı bir durumda olacam.o halde avukat mahkeme uğraşmak zor olacak.ote yandan çocuğum için yapmaliyim
Daha 1 ay olmadı gördüm böyle durumu. Borç yoktu ama yaşarken bir gıdım yardımı olmayan hatta hep zorluğu olan insan 7.gunde miras peşine düştü. O da çok zor. Umarım kimse yasamaz. Bekler günü gelene kadar. Acılı durumda olan insan bekler zaten 3 aymis süre. Çaresi var işte düşünmeye gerek var mi

Ben hayatımda borç yapan biri olmadım.kredi kartlarım 20 senede sadece bir kez faize girdi o da iki gün.faturalsrim düzenli ödenir.taksit bile yapmam.boyle bir borç psikolojimi bozar

5 tarlası var, hükmen reddin imkanı yok. Bu kadar kesin konuşuyorum. Tereke kesinlikle borca batık değil. Avukat tabi ki yaparım diyecek sizden nasıl vekalet alsın başka türlü.

çok ilginçsiniz gerçekten nedir bu avukatlara yalancı damgası ya? adam halledemeyeceği davayı neden alsın her şey para değildir bir sefer para kazansa bile itibar kaybı olur avukatlık itibar mesleğidir.

neyse süre olmaksızın halledilebilir yolları da var yukarıda birisi bahsetmiş yalnız çok uğraştırıcı siz güvenilir bir avukata sorunu tekrar danışın.

Bu başlıklara gıcık oluyorum. Teknik bir soru. Avukata sordum zor dedi diyip buradan mı medet umuyorsunuz? Bir tane avukata danışmakla olmuyor o iş ayrıca. Bir de buradan aklı olan hukukçu size cevap vermez, cevap verenler de her hukuki olayı kendi başına geldiği gibi sonuçlanır sanarak görüş bildirir. Doktor olmayan birine beni tedavi et demek gibi saçmalık bu.

Reddi miras yapılmazsa sonsuza kadar kuşaktan kuşağa sürecek.ve borç bana kalacak çocuğuma onun çocuğuna vs
İşte Allah korusun annenize bir şey olursa yaparsınız. Baktınız borç gelecek paradan daha az yapmazsınız. Sonuçta o şekilde bakıyorsunuz olaya.
Baktınız borç gelecekten daha fazla yaparsınız.

En az 15 avukatla görüştüm.12 sı davayı almadı 3 u olur dedi.mahkemeye savcılığa her yere gittim.amacim benzer durumu yaşayan var mı sorup öğrenmek.sonrasinda ne yapacağıma ben karra vereceğim.bir başkası degilm

8 yılda toplam 900 tl gelen ceza için neden bu kadar panik oldunuz ki. Onun da 300ü sizin aileye düşüyormuş. Tamam sizinle hiç ilgisi olmayan bir para a bu kadar karalar bağlamanıza, reddi miraslar için yol aramanıza da anlam veremedim. Madem araba anneannenizin üzerineymiş, anneniz de mirascilardan biri, emniyete kayıp ya da çalıntı ihbarında bulunsanız.

Ayrıca gıcık oluyorsan okuma.kimsenin moralini de bozma.ben kimseden tedavi istemiyorum.oyle bir talebim yok.amacim buradaki arkadaşlarım tecrübelerinden faydalanmak

Ya gerçekten sizin olmayan. Annenize bir şey olursa 2. Ayda gidip reddi miras yapacağıniz konuda 15 avukat mi gezdiniz? Bu avukatlar ücretsiz bilgi veriyor mu?
Esas sorununuz hakkında bir tane psikolog gezip bence boşuna parami alıyor dediniz değil ki 2.ye bakmadiniz. Arkadaş ne borç ne para imiş.
Şimdi de durmuş tee sizi gectim çocuğumu dusunuyorum diyorsunuz. Coxuk sadece maddi olarak mı düşünülür. Surda kaç kişi dedi size psikoloğa gidin, psikiyatriye gidin, bak çocuğun da 18inden sonra gider yanından diye.

Kayıp ihbarı vermek vergi borcunu kesmiyormuş.vergi dairesi intikal istiyor.tum mirasçılar olacak diyor

Reddi miras olayından önce arabayla ilgili nasıl sorunu cozebilriiz diye gezdik.teyzem kuzenler hep rahatsız bu konudan.onlar da bizi arıyor.ucretsiz bilgi veren avukatlar var

Reddi miras olayından önce arabayla ilgili nasıl sorunu cozebilriiz diye gezdik.teyzem kuzenler hep rahatsız bu konudan.onlar da bizi arıyor.ucretsiz bilgi veren avukatlar var
Bence başka konularda da uzman kişileri aramaktan çekinmeyin derim. 1 tanesini görüp bana yardımcı olamaz diye vazgeçmeyin.. bakın avukat konusunda vazgeçmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…