- 20 Ocak 2021
- 1.858
- -148
- 41
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Bunları düşündüm diye bencil oluýorsam olayım.reddi miras vefattan sonra yapılıyoYa kanunen hakkınız var. Vicdanen dedim ben. Dedim ya konu dışı yaşarken o kadar sallamissin ölünce de belki aynısını yaparsın tutarlı olur dedim. Siz zamanı gelince reddi miras yaparsınız oldu bitti, şimdiden düşünmeye gerek yok.
Sanırım bütün mallar baba üstüne?
Yalnız olur ya önce babanıza bir şey olursa annenize de geçiyor. Ya reddi miras yaparsanız ve gelen gidenden çok olursa onu da düşünün Şimdiden yapmayın. Belli ki aileniz sizin için maddi sadece. Şimdiden yapmayın derim.
O zaman şanslısınız. Belki annenizden geleceğin yanında borç anca onda bir olur. O zaman yapmazsınız.Bunları düşündüm diye bencil oluýorsam olayım.reddi miras vefattan sonra yapılıyo
Zor konular ve dilerim kimse yaşamaz.ama bunları şimdiden planlamaliyim.ne yapacağım ne edeceğim.zaten acılı bir durumda olacam.o halde avukat mahkeme uğraşmak zor olacak.ote yandan çocuğum için yapmaliyimYa kanunen hakkınız var. Vicdanen dedim ben. Dedim ya konu dışı yaşarken o kadar sallamissin ölünce de belki aynısını yaparsın tutarlı olur dedim. Siz zamanı gelince reddi miras yaparsınız oldu bitti, şimdiden düşünmeye gerek yok.
Sanırım bütün mallar baba üstüne?
Yalnız olur ya önce babanıza bir şey olursa annenize de geçiyor. Ya reddi miras yaparsanız ve gelen gidenden çok olursa onu da düşünün Şimdiden yapmayın. Belli ki aileniz sizin için maddi sadece. Şimdiden yapmayın derim.
Siz hic bencil olur musunuz? Sevgi kelebegisiniz.Bunları düşündüm diye bencil oluýorsam olayım.reddi miras vefattan sonra yapılıyo
Daha 1 ay olmadı gördüm böyle durumu. Borç yoktu ama yaşarken bir gıdım yardımı olmayan hatta hep zorluğu olan insan 7.gunde miras peşine düştü. O da çok zor. Umarım kimse yasamaz. Bekler günü gelene kadar. Acılı durumda olan insan bekler zaten 3 aymis süre. Çaresi var işte düşünmeye gerek var miZor konular ve dilerim kimse yaşamaz.ama bunları şimdiden planlamaliyim.ne yapacağım ne edeceğim.zaten acılı bir durumda olacam.o halde avukat mahkeme uğraşmak zor olacak.ote yandan çocuğum için yapmaliyim
Ben hayatımda borç yapan biri olmadım.kredi kartlarım 20 senede sadece bir kez faize girdi o da iki gün.faturalsrim düzenli ödenir.taksit bile yapmam.boyle bir borç psikolojimi bozarDaha 1 ay olmadı gördüm böyle durumu. Borç yoktu ama yaşarken bir gıdım yardımı olmayan hatta hep zorluğu olan insan 7.gunde miras peşine düştü. O da çok zor. Umarım kimse yasamaz. Bekler günü gelene kadar. Acılı durumda olan insan bekler zaten 3 aymis süre. Çaresi var işte düşünmeye gerek var mi
Sizin borcunuz değil ki? Annenizin borcu?Ben hayatımda borç yapan biri olmadım.kredi kartlarım 20 senede sadece bir kez faize girdi o da iki gün.faturalsrim düzenli ödenir.taksit bile yapmam.boyle bir borç psikolojimi bozar
Reddi miras yapılmazsa sonsuza kadar kuşaktan kuşağa sürecek.ve borç bana kalacak çocuğuma onun çocuğuna vsSizin borcunuz değil ki? Annenizin borcu?
5 tarlası var, hükmen reddin imkanı yok. Bu kadar kesin konuşuyorum. Tereke kesinlikle borca batık değil. Avukat tabi ki yaparım diyecek sizden nasıl vekalet alsın başka türlü.
İşte Allah korusun annenize bir şey olursa yaparsınız. Baktınız borç gelecek paradan daha az yapmazsınız. Sonuçta o şekilde bakıyorsunuz olaya.Reddi miras yapılmazsa sonsuza kadar kuşaktan kuşağa sürecek.ve borç bana kalacak çocuğuma onun çocuğuna vs
En az 15 avukatla görüştüm.12 sı davayı almadı 3 u olur dedi.mahkemeye savcılığa her yere gittim.amacim benzer durumu yaşayan var mı sorup öğrenmek.sonrasinda ne yapacağıma ben karra vereceğim.bir başkası degilmBu başlıklara gıcık oluyorum. Teknik bir soru. Avukata sordum zor dedi diyip buradan mı medet umuyorsunuz? Bir tane avukata danışmakla olmuyor o iş ayrıca. Bir de buradan aklı olan hukukçu size cevap vermez, cevap verenler de her hukuki olayı kendi başına geldiği gibi sonuçlanır sanarak görüş bildirir. Doktor olmayan birine beni tedavi et demek gibi saçmalık bu.
Ayrıca gıcık oluyorsan okuma.kimsenin moralini de bozma.ben kimseden tedavi istemiyorum.oyle bir talebim yok.amacim buradaki arkadaşlarım tecrübelerinden faydalanmakBu başlıklara gıcık oluyorum. Teknik bir soru. Avukata sordum zor dedi diyip buradan mı medet umuyorsunuz? Bir tane avukata danışmakla olmuyor o iş ayrıca. Bir de buradan aklı olan hukukçu size cevap vermez, cevap verenler de her hukuki olayı kendi başına geldiği gibi sonuçlanır sanarak görüş bildirir. Doktor olmayan birine beni tedavi et demek gibi saçmalık bu.
Ya gerçekten sizin olmayan. Annenize bir şey olursa 2. Ayda gidip reddi miras yapacağıniz konuda 15 avukat mi gezdiniz? Bu avukatlar ücretsiz bilgi veriyor mu?En az 15 avukatla görüştüm.12 sı davayı almadı 3 u olur dedi.mahkemeye savcılığa her yere gittim.amacim benzer durumu yaşayan var mı sorup öğrenmek.sonrasinda ne yapacağıma ben karra vereceğim.bir başkası degilm
Ulu orta açtığın başlığa istediğim gibi cevap yazarım. Boş yapma.Ayrıca gıcık oluyorsan okuma.kimsenin moralini de bozma.ben kimseden tedavi istemiyorum.oyle bir talebim yok.amacim buradaki arkadaşlarım tecrübelerinden faydalanmak
Kayıp ihbarı vermek vergi borcunu kesmiyormuş.vergi dairesi intikal istiyor.tum mirasçılar olacak diyor8 yılda toplam 900 tl gelen ceza için neden bu kadar panik oldunuz ki. Onun da 300ü sizin aileye düşüyormuş. Tamam sizinle hiç ilgisi olmayan bir para a bu kadar karalar bağlamanıza, reddi miraslar için yol aramanıza da anlam veremedim. Madem araba anneannenizin üzerineymiş, anneniz de mirascilardan biri, emniyete kayıp ya da çalıntı ihbarında bulunsanız.
Reddi miras olayından önce arabayla ilgili nasıl sorunu cozebilriiz diye gezdik.teyzem kuzenler hep rahatsız bu konudan.onlar da bizi arıyor.ucretsiz bilgi veren avukatlar varYa gerçekten sizin olmayan. Annenize bir şey olursa 2. Ayda gidip reddi miras yapacağıniz konuda 15 avukat mi gezdiniz? Bu avukatlar ücretsiz bilgi veriyor mu?
Esas sorununuz hakkında bir tane psikolog gezip bence boşuna parami alıyor dediniz değil ki 2.ye bakmadiniz. Arkadaş ne borç ne para imiş.
Şimdi de durmuş tee sizi gectim çocuğumu dusunuyorum diyorsunuz. Coxuk sadece maddi olarak mı düşünülür. Surda kaç kişi dedi size psikoloğa gidin, psikiyatriye gidin, bak çocuğun da 18inden sonra gider yanından diye.
O zaman gıcık ol.insan kendi kendini sinir eder mi.garipsiniz.Ulu orta açtığın başlığa istediğim gibi cevap yazarım. Boş yapma.
Bence başka konularda da uzman kişileri aramaktan çekinmeyin derim. 1 tanesini görüp bana yardımcı olamaz diye vazgeçmeyin.. bakın avukat konusunda vazgeçmiyorsunuz.Reddi miras olayından önce arabayla ilgili nasıl sorunu cozebilriiz diye gezdik.teyzem kuzenler hep rahatsız bu konudan.onlar da bizi arıyor.ucretsiz bilgi veren avukatlar var