- 20 Ocak 2021
- 1.859
- -148
- 41
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Avukat tutmak istedik.bu davaya bakmak istemiyorlar.cok zor diyorlar.uc dava açılması lazım mış.olmayan kız kardeş için araba için vergiler icin.arabayi düşürmek zormus.hatta bana dediler sen araba yok diyorsun da belki de satıldı.ispatlanmasi çok zormusReddi miras, kişinin ölümünün ilk 3 ayında yapılabiliyor diye biliyorum. Sizde seneler olmuş. Bu işi kökünden çözmek için avukat tutmalısınız maalesef. Yok o kadar para hatcamayalım derseniz cezayı ödeyin ama yine olur yıllar içinde ceza.
Hükmen red varmış.asliye hukukta aciliyormusReddi miras ölümden itibaren üç ay içinde mahkeme kanalıyla yapılabilir. Bu yüzden maalesef anneniz mirası reddedemez.
Hükmen Red dediğiniz şey terekenin borca batık olması durumunda gerçekleşiyor. Sizinki borca batık mı? Sadece borcun olması borca batık olduğunun göstergesi değil.Hükmen red varmış.asliye hukukta aciliyormus
5 tane tarlası var.bazi avukatlar reddi mirasyapariz.cogu yapılamaz dedi.kafam karıştı.olur mu olmaz.mi.onlarca avukatla görüştüm gerek yüz yüze gerek telefonlaHükmen Red dediğiniz şey terekenin borca batık olması durumunda gerçekleşiyor. Sizinki borca batık mı? Sadece borcun olması borca batık olduğunun göstergesi değil.
Borca batık değil. Bu sürekli bir borç.ananemin üzerine 5 tarla var.avukat hukmen red olabilir dedi birkaçı.Hükmen Red dediğiniz şey terekenin borca batık olması durumunda gerçekleşiyor. Sizinki borca batık mı? Sadece borcun olması borca batık olduğunun göstergesi değil.
5 tarlası var, hükmen reddin imkanı yok. Bu kadar kesin konuşuyorum. Tereke kesinlikle borca batık değil. Avukat tabi ki yaparım diyecek sizden nasıl vekalet alsın başka türlü.5 tane tarlası var.bazi avukatlar reddi mirasyapariz.cogu yapılamaz dedi.kafam karıştı.olur mu olmaz.mi.onlarca avukatla görüştüm gerek yüz yüze gerek telefonla
Siz avukat misiniz.benim bulduğum çözüm annem allah geçinden versin benden önce vefat ederse babam ben ablam annemi reddi miras yapacağız.ablam zihinsel engelli.acaba reddi mirasta sorun olur mu.bir de garip konular.annemle yüzyüze konuştum.ama hayatin gerçekleri.ben sorun yaşamak istemiyorum sanırım en sağlamı annemi reddi miras yapmamız.o zaman biz ananeye mirasçı olmuyoruz sanırım????yoksa onu da mı reddecegiz5 tarlası var, hükmen reddin imkanı yok. Bu kadar kesin konuşuyorum. Tereke kesinlikle borca batık değil. Avukat tabi ki yaparım diyecek sizden nasıl vekalet alsın başka türlü.
Annemin kardeşleri ve üvey dedenin kardeş ve yeğenleri mirasciÜvey dedenin mirasçı olmasını anladım da, üvey dedeniz kızkardeşi nasıl mirasçı oluyor? Ben mi karıştırdım. Araba tamamen rahmetlinin üstüne değil mi?
Araba anane üzerine borçları üç kardeşe bölmüşler.Üvey dedenin mirasçı olmasını anladım da, üvey dedeniz kızkardeşi nasıl mirasçı oluyor? Ben mi karıştırdım. Araba tamamen rahmetlinin üstüne değil mi?
Annemin kardeşleri ve üvey dedenin kardeş ve yeğenleri mirasci
Annemin üzerine tasinmaz yok.zihinsel engellinin reddi miras davasını vasisi açsa redde sorun olur mu.cunku o kadar acı yaşarken bir de mahkemeye çıkacağız.su an kafamda ne yapılacağını bir bilmem lazım.ve bütün bunlar bana kaliyorGenel reddi miras üç ay içinde yapılabiliyor. Ancak murisin yani ölen kişinin borçları alacak ve mal varlıklarından açıkça fazlaysa yani batık haldeyse hükmen reddi miras davası açabilirsiniz asliye hukuk mahkemesinde, süreye tabi olmadan Bir avukatla görüşüp danışmanlık hizmeti alın.
Siz avukat misiniz.benim bulduğum çözüm annem allah geçinden versin benden önce vefat ederse babam ben ablam annemi reddi miras yapacağız.ablam zihinsel engelli.acaba reddi mirasta sorun olur mu.bir de garip konular.annemle yüzyüze konuştum.ama hayatin gerçekleri.ben sorun yaşamak istemiyorum sanırım en sağlamı annemi reddi miras yapmamız.o zaman biz ananeye mirasçı olmuyoruz sanırım????yoksa onu da mı reddecegiz
Adam kaza yapmış.araba kullanılamaz duruma gelmiş.curumeye bırakmış.40 yaşında araba.o ara annem.alzaymerdi.sanirim bu yüzden o ara üstünden düşüremedi.vasi almak ve yetki gerekiyor ya.Peki arabanın yeri belli mi?
NedenAllah gecinden versin ama bu senaryoda da uzun bir süre sürekli borç ödeyeceksiniz.
Evet avukatım. Zihinsel engelli kardeşinizin hak arama ehliyeti yok maalesef, öncelikle kendisine yasal temsilci atanması gerekiyor.Siz avukat misiniz.benim bulduğum çözüm annem allah geçinden versin benden önce vefat ederse babam ben ablam annemi reddi miras yapacağız.ablam zihinsel engelli.acaba reddi mirasta sorun olur mu.bir de garip konular.annemle yüzyüze konuştum.ama hayatin gerçekleri.ben sorun yaşamak istemiyorum sanırım en sağlamı annemi reddi miras yapmamız.o zaman biz ananeye mirasçı olmuyoruz sanırım????yoksa onu da mı reddecegiz