• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Adet biteli iki gün oldu ondan sonra iki kere iliski oldu biri soylemesi ayıp Bugünduo_OKasiklarimda agri vardi nedendir acaba ya poff belirti aramak istemiyorum birseyler icin yok kasik agrisi yok akinti falan ama duramiyorum:KK12:

Adet biteli iki gün oldu ondan sonra iki kere iliski oldu biri soylemesi ayıp Bugündu ve kasiklarimda agri vardi nedendir acaba ya poff belirti aramak istemiyorum birseyler icin yok kasik agrisi yok akinti falan ama duramiyorum:KK12:
Biz ne dedik dua edip düşünmek yok didik dimi balım ;)

Arkadaslar bubyaptıgmz gercekten kendmze eziyetten baska birsey değil bu duyguyu ilk kez teglden bikaçgun önce yasadm ilk denememzdi.. Bnde olur diye bi ğöitle bekledim hatta adetime bir gün kala aksam ğembe leke geldi..döllenmenin rahme yerlestgindede böle leke geldgni interntten ögrendm..bi ümitlendim varya tam bi hamilelk moduna girdim gece kalkıp hep kendmi kontrol ettm uykum kaçtı uyuyamadm falan..aksine hiç gelmedide devamı gece boyu..taki sabah olana kadar:olamaz: :skandal:gercekten çok üzüldüm ilk hisler duygular oldgu için çok yoğundu hislerim..ama gerek yokmus gercekten ...:işsiz::işsiz:

Arkadaslar bubyaptıgmz gercekten kendmze eziyetten baska birsey değil bu duyguyu ilk kez teglden bikaçgun önce yasadm ilk denememzdi.. Bnde olur diye bi ğöitle bekledim hatta adetime bir gün kala aksam ğembe leke geldi..döllenmenin rahme yerlestgindede böle leke geldgni interntten ögrendm..bi ümitlendim varya tam bi hamilelk moduna girdim gece kalkıp hep kendmi kontrol ettm uykum kaçtı uyuyamadm falan..aksine hiç gelmedide devamı gece boyu..taki sabah olana kadar:olamaz: :skandal:gercekten çok üzüldüm ilk hisler duygular oldgu için çok yoğundu hislerim..ama gerek yokmus gercekten ...:işsiz::işsiz:
ilk aylards bende cok umutlanmistm gecikince hemen hamile kaldım sanıyordum megerse o kadar kolay değilmiş gerci veren Allah isterse bir kerede verir isterse senelerce olmaz Allahim aratmasin bekletmesin insaAllah hepimizi

Aynen canm işte anlamamz gereken me
ilk aylards bende cok umutlanmistm gecikince hemen hamile kaldım sanıyordum megerse o kadar kolay değilmiş gerci veren Allah isterse bir kerede verir isterse senelerce olmaz Allahim aratmasin bekletmesin insaAllah hepimizi
Aynen canm işte anlamamz gereken meselede bu..hz allah onun dünyaya geliş vaktini saatini evvelden belirlemiş ..o yüzden hiç gerek yok üzülmemize

:KK200:
NİCKNAME - BAT

:KK200::KK46::KK200:
  1. ✔️ @Aslanparcasi _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ duyguserhat duyguserhat _________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ A Ask sana benzer ______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ L Laydrosa ___________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _______:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  9. ✔️ suzansu suzansu ____________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  10. ✔️ @_Dusler_Akedemisi_ ___:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  11. ✔️ Kilim ve tohum Kilim ve tohum ________:rolleyes:❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  12. ✔️ SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri _______ ❤️❤️❤️2 ağustos:KK49:
  13. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _____❤️❤️❤️8 ağustos :KK6:
  14. ✔️ Jassgiller Jassgiller ________❤️❤️❤️11 ağustos:KK49:
  15. ✔️ ada_aras ada_aras _________❤️❤️❤️17 ağustos:KK49:
  16. ✔️ M Mavisareg ________❤️❤️❤️17 ağustos:KK49:
  17. ✔️ masal2994 masal2994 _______❤️❤️❤️19 Ağustos:KK49:
  18. ✔️ baldudakk baldudakk ________❤️❤️❤️21 ağustos:KK49:
  19. ✔️ S Sunflower88 ______❤️❤️❤️23 ağustos:KK49:
  20. ✔️ @nisandeniz _______❤️❤️❤️25 ağustos:KK49:
  21. ✔️ @ahucansu28 _______❤️❤️❤️28 ağustos:KK49:
  22. ✔️ S selifor ___________❤️❤️❤️30 ağustos:KK49:
  23. ✔️ Melek9000 Melek9000 ________❤️❤️❤️2 eylül :KK49:
  24. ✔️ aaynaa aaynaa ____________❤️❤️❤️3 eylül :KK49:
  25. ✔️ @Pinkhouselife61 ______❤️❤️❤️4 eylül :KK49:
  26. ✔️ @melekbaby __________❤️❤️❤️5 eylül:KK49:
  27. ✔️ Zilan92 Zilan92 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  28. ✔️ @sidree ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  29. ✔️ Emineeemm Emineeemm _______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  30. ✔️ @Duam23 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  31. ✔️ adyas adyas ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  32. ✔️ htc_tfk htc_tfk __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  33. ✔️ Bihter34 Bihter34 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  34. ✔️ Enise54 Enise54 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  35. ✔️ D dl3434 __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  36. ✔️ M Mlgm55 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  37. ✔️ K Knptr ___________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  38. ✔️ Z zeplin88 _________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  39. ✔️ bahar1989 bahar1989 ________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  40. ✔️ askininaskisi askininaskisi ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  41. ✔️ -Lidya- -Lidya- __________❤️❤️❤️Beklemede:KK49:

BEKLETMEZ RABBİM YETERKİ BİZ ONUN KUDRETİNDEN EMİN OLALIM...VEE ONUN YOLUNDA GİDELİM AMA SADECE BU NİYETLE DEĞİL HER ZAMAN HER SANİYE RABBİMİZİN YOLUNDA GİDERSEK HER İŞİMİZ RAST GİDER ARKADASLAR SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM GERCEKTEN ÖYLE OLUYOR..MESELA BEN NAMAZ KUKMAYA BAŞLADIĞIMDAN BERİ EŞİMŞE HUZURUM DAHADA ARTTI..TARTISMALARIMIZ SORUNLARIMIZ AZALDI İNŞALLAH BEBEĞİMŞZDENOLICAK HAYIRLISIYLA..BU İŞİN SIRRI BU !!!

:KK22:Senin yas kaç canm b
Melek9000 Melek9000
Gencmissin canim ve evlilik zamanlarimzi yakın sanirm pink sen ben falan peşpeşe evlenmisiz sanırım zaman geçiyor ilk baslarda diyordum evlilik yildonumumzde kucagimizda olucak diyede yok kismet degilmis karnimda olur insaAllah
senin yas kaç canm bz yeni basladk calsmalara..:KK39:

Back
X