❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Canlar ben daha regl olmadim kasık ağrılarim var ve de akintim uzayan seffaf bir akinti reglden önce akintim oluyormuydu hatirlayamiyorumda bunu neye yorsam şaştim:işsiz:

Test varmıkiiii :süslü:
Yapsan :spor:
Yok malesef canim zaten esim test almaya yanasmiyor gecenki zor aldim varsa zaten vardir kan yaptirirz direk sonra bos çıkıyor uzuluyorsun diyor almz pazartesiyi beklicem mecbur birde oructanmidir yediklerimdenmidir bu sabah mide bulantısindan uyuyamadim saatlerce hamilelige yormadim bunu pek heveslenmiyim hemen diye

:hamarat:
Yok malesef canim zaten esim test almaya yanasmiyor gecenki zor aldim varsa zaten vardir kan yaptirirz direk sonra bos çıkıyor uzuluyorsun diyor almz pazartesiyi beklicem mecbur birde oructanmidir yediklerimdenmidir bu sabah mide bulantısindan uyuyamadim saatlerce hamilelige yormadim bunu pek heveslenmiyim hemen diye
Mantıklı :kahve:
Tabii sabır gerek :işsiz:
İnşaallah sonu selamet olur bacım :KK15:

:hamarat:
Mantıklı :kahve:
Tabii sabır gerek :işsiz:
İnşaallah sonu selamet olur bacım :KK15:
InsaAllah canim benim güzel haberler alalım isteyen herkes hamileyim haberleri olsun sonra hafta hafta mutlulugumuzu paylasalim insaAllah:KK200: Varya ben simdiden ek gıdaya gecince vericegim yemeklerin tariflerini bile yazdim defter yaptim bebegime cicisler almistim birkac tane kvde almisti daha dogmadan birak dogmayi gelmeden dusnuyor annesi onu ne kiymetli bir bilse bekletmez beni:KK46:

Şuanda yapiom Cnm inş bu ay hurmetine gelir bebişim . Hipnozun gönlünce olur ins
insaAllah canim bende olursam adet yapmayi düşünüyorum o karışımı ama cok yememek lazim kist yapıyormuş ben gunde 2 kere 1 cay kasigi olarak baslmayi düşünüyorum

insaAllah canim bende olursam adet yapmayi düşünüyorum o karışımı ama cok yememek lazim kist yapıyormuş ben gunde 2 kere 1 cay kasigi olarak baslmayi düşünüyorum
Valla kuzum ben iftardan 2 3 saat sonra bi tatlı kaşığı yiom Bde sahurda bi tatlı kaşığı yiom .. İnş kist olmaz ya günde 2 defa yenmesi lazimmis 10 gün oldu başlayalı. 2 gün daha yicem . Artk yemiycm . Bu arada esimede keçi boynzu kayntp iciriom

Back