❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Ayyy deme ya herkesten kıskanıo . Ayyy şükür her zamn öle değil . Bazen geliyolar iste :KK51:
Benim esimde öyle biraz hatta instgramim vardı kendi fotolarimi paylasmiyordum milleti takip edip bakıyordum ceyizlerimden vs seyler ot böcek paylasirdim yinede kapattirdi hemde evledigimizin ilk günü doğrusu bu uyeligimi daha soylemedim umarım kapat falan muhabbeti yapmaz:işsiz:

Benim esimde öyle biraz hatta instgramim vardı kendi fotolarimi paylasmiyordum milleti takip edip bakıyordum ceyizlerimden vs seyler ot böcek paylasirdim yinede kapattirdi hemde evledigimizin ilk günü doğrusu bu uyeligimi daha soylemedim umarım kapat falan muhabbeti yapmaz:işsiz:
İnş yaa :lülülü:

Yokcanımm hep kadın burası dersin abartmasın lütfen :KK67:

Canim sen corekotu bal tarcin karışımini yaptın mi hic ya da yapicak misin bende olursam eğer yapmayı düşünüyorum onu bu ay
Ben yaptım kuzum ❤️
Faydası olduğunu düşünüyorum ama hamileliğinizin olmadığından kesin eminseniz yapın canım.. Çünkü çörekotu vücütta yabancı oluşuma izin vermiyor kanser hücreleri gibi mesela kullanılırken bebeğin tutunmasınada izin vermiyor.. Annem hamileydi çörekotu yağı içiyordu bilmiyordu böyle olacağını bebiş düştü ne yazıkki :KK43:
Dikkatli olun aman diyim kaş yapalım derken göz çıkarmayalımHoppa

Ben yaptım kuzum ❤️
Faydası olduğunu düşünüyorum ama hamileliğinizin olmadığından kesin eminseniz yapın canım.. Çünkü çörekotu vücütta yabancı oluşuma izin vermiyor kanser hücreleri gibi mesela kullanılırken bebeğin tutunmasınada izin vermiyor.. Annem hamileydi çörekotu yağı içiyordu bilmiyordu böyle olacağını bebiş düştü ne yazıkki :KK43:
Dikkatli olun aman diyim kaş yapalım derken göz çıkarmayalımHoppa
Günaydın canım zaten adetin 2.gunumu ne öyle baslaniyor diye okumustm yanlisim yoksa ama su üstüne görme mevzusu varsa orası fena işte:110:

Evet canım taaa kendisi sende bi arastır bunu 182 yi aradım netten baktım ama yok randevu sinir oldum yemin ederim bu kadına gitmeyi çok istiyorum . :Hayırlısı inşallah.

Civan percemide sanırıma det sancıları felan içiliyorsu bir kaç bitkiyle karıştırıldıgında kadın macunu die satıyorduk biz.oda şifa olur inşallah . tam emın değilim ama unuttum gitti . Eski aktar dükkanım vardı kapatalı 9 sene oldu .
Ama bu testeredilşi aslanpencesi mucize inanki hem saayıgım kişiler çok memnun kalmıştı hemde ben . alabilirsen birde arı sutu al insülin direncini dengeler . aslan penceside diyer fhs ts gibi bunlara bire bir. Ama dediğin iki bitki bir arada kullanılmaz canım bence ayrı ayrı uygula ikisinide içeceksen en az 3 ay düzenli hangisi olursa olsun aksatma . Rabbimin yarattıgı her bitki bi hastalığa şifa yeterki düzenli ve bilinçli tüketelim . Senınde derdine derman olsun inşallah.
İşte klomen ve dostiex kullunıcam bu ay dün dr verdi.ve yumurta takibi yapıcakmış.bu bitkileri beraberinde kullanmanın zararı olur mu onu merak ediyorum

İnsallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Eklentiler

• FB_IMG_1466235651737.jpg
    FB_IMG_1466235651737.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 22
Günaydın canlarimm yazamazsam okuyorum geri kkalıyorummuhabbetlerden:) bbağımlılık yaptınız :lülülü:bugun regl son gunu ve maraton yine basliyo ramazan oldugu icin bu aydan umitsizim rabbimin takdiri artik. Ama su corek otu bal tarcin karisimi varya onu yapmayi dusunuyorum internette okudum tecrubesi olanlar var mi bu konuda.. help me:):KK15:

Back