❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

41 meryem suresi okuyun kizlar sonra da hacet namazı kılıp dua edilecekmis cocuk icin

Benim iki gundur cok agrior cnm hele dun aksam fena agridi dunde tam gecti dedim aksam yine basladi bugun devam edio
Normal Ağrı'lar canım..
Ama çok dikkatli ol bak ani hareket falan yapma mesela kollarını kaldırıp yüksekte olan bişeye uzanma bişeyin üstüne çıkarak al
Kalkarken bile ani kalkma sakin sakin ol
İlk üç ay tehlikeli Can'ım dikkat edin gözünüzü seveyim -Lavinia @Aslanparcasi A Ask sana benzer

Canim sen iki ayliksin nerdeyse ben daha yeniyim gecer insallah
Insallah cnm..
Saol cnm dikkat etmeye calisiorum Minakimin Guzl teyziskosu ...Saol bizi dusundugun icin

Ben yaptım corek otu bal karismini 10. Gün bıraktım ben bugün 12. Gün yumurta akı kıvamında akıntı var ve ben normalde 16. Gün falan yumurtlarim geçen ayda düzensiz oldu 36. Gün adet olmuştum ama günde iki defa bana çok geldi ben sadece günde bir defa yaptım
Canim sen corekotu bal tarcin karışımini yaptın mi hic ya da yapicak misin bende olursam eğer yapmayı düşünüyorum onu bu ay

Fazlasi kist yapıyormuş demisti biri de 1 tatli kaşığı değilde cay kasigi yemis

Olur cnm sen bilirsin ben bu ay umutsuz zati eşimi ramazan çarptı bu ay sıfır ilişki
Allah büyük canim ramazanda böyle iftar sahur arasi kisa zaten cogu umutsuz bende daha olmadim testim negatif çıktı kasik agrim var bakalim programdan dogruysa eğer yumurtalama gunlerimi degerlendirmistk nasip kismet artık

Ovulasyon testi kullanıyorum bugün yarın yumrtlama günüm ama eşimde tık yok stres yapmasın diye ona ovulasyon takibi yaptığımda demedim öyle nasip artık diğer aylara inşallah olmuştur ttlim seninki bari olsun :))
Allah büyük canim ramazanda böyle iftar sahur arasi kisa zaten cogu umutsuz bende daha olmadim testim negatif çıktı kasik agrim var bakalim programdan dogruysa eğer yumurtalama gunlerimi degerlendirmistk nasip kismet artık

InsaAllah canim benim sende esine çaktırmadan değerlendir olagan gelişmiş gibi olur strese girmez bellimi olur belki tutar yinede deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…