❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Ayyy deme ya herkesten kıskanıo . Ayyy şükür her zamn öle değil . Bazen geliyolar iste
Benim esimde öyle biraz hatta instgramim vardı kendi fotolarimi paylasmiyordum milleti takip edip bakıyordum ceyizlerimden vs seyler ot böcek paylasirdim yinede kapattirdi hemde evledigimizin ilk günü doğrusu bu uyeligimi daha soylemedim umarım kapat falan muhabbeti yapmaz

İnş yaa

Yokcanımm hep kadın burası dersin abartmasın lütfen

Canim sen corekotu bal tarcin karışımini yaptın mi hic ya da yapicak misin bende olursam eğer yapmayı düşünüyorum onu bu ay
Ben yaptım kuzum
Faydası olduğunu düşünüyorum ama hamileliğinizin olmadığından kesin eminseniz yapın canım.. Çünkü çörekotu vücütta yabancı oluşuma izin vermiyor kanser hücreleri gibi mesela kullanılırken bebeğin tutunmasınada izin vermiyor.. Annem hamileydi çörekotu yağı içiyordu bilmiyordu böyle olacağını bebiş düştü ne yazıkki
Dikkatli olun aman diyim kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

Günaydın canım zaten adetin 2.gunumu ne öyle baslaniyor diye okumustm yanlisim yoksa ama su üstüne görme mevzusu varsa orası fena işte

İşte klomen ve dostiex kullunıcam bu ay dün dr verdi.ve yumurta takibi yapıcakmış.bu bitkileri beraberinde kullanmanın zararı olur mu onu merak ediyorum

Günaydın canlarimm yazamazsam okuyorum geri kkalıyorummuhabbetlerden:) bbağımlılık yaptınız bugun regl son gunu ve maraton yine basliyo ramazan oldugu icin bu aydan umitsizim rabbimin takdiri artik. Ama su corek otu bal tarcin karisimi varya onu yapmayi dusunuyorum internette okudum tecrubesi olanlar var mi bu konuda.. help me:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…