- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.701
Allah kahretsin onları pis canavarlar döverek öldürmekte ne Rabbim olelerine evlat nasip etmesinnnnnSimdi haberlerde duydum ve sinir oldum biz burda bebek bebek diye yaniyoruz bir anne baba bebegini döverek öldürmüş var mi böyle birsey ya Allah bildiği gibi yapsın imtihan bu ya onlara vermis kiymet bilmemisler
Amin yani ne desem bilemedim yazık üzüldümAllah kahretsin onları pis canavarlar döverek öldürmekte ne Rabbim olelerine evlat nasip etmesinnnnn
Amin aminnn insallah rabbim herkese nasip etsin insallahNİCKNAME BAT
@Aslanparcasi _ HAMİŞ YASMINAAA __ HAMİŞ lale_cik ______ HAMİŞ @Kriziantemcicegi HAMİŞ @_Dusler_Akedemisi_ HAMİŞ duyguserhat ___ HAMİŞ A Ask sana benzer HAMİŞ suzansu ______ HAMİŞ K Knptr _______ 15 haziran aaynaa ______ 16 haziran zeplin88 _____ 21 haziran adyas _______ 22 haziran masal2994 ___ 23 haziran Jassgiller ____ 23 haziran -Lidya- ______ 26 haziran @ilkemmmmm __ 1 temmuz ada_aras _____ 1 temmuz
@ahucansu28 ___ 1 temmuz @Pinkhouselife61 4 temmuz @melekbaby ____ 5 temmuz moonlight2135 _ 6 temmuz
Petunyasemen _ 7 temmuz
baldudakk ____ 12 temmuz
htc_tfk ______ Beklemede
Bihter34 _____ Beklemede Enise54 _____ Beklemede D dl3434 ______ Beklemede myzt _______ Beklemede M Mlgm55 _____ Beklemede bahar1989 ___ Beklemede DARISI BAŞIMIZA HAYIRLA İNŞAALLAH
RABBİM SAĞLIK SIHHAT AFİYETLE KUCAĞINIZA DA ALMAYI NASİP ETSİN CANLARIM
TEYZE OLDUK, ANNE DE OLURUZ
İNŞAALLAH
(moonlight2135 )
Üçüzmü aman allahımm düşünemiyorum bile o durumuÖyle deme émekliligin olacak insaĺah bebeğine çok daha iyi bâkarsin ca nim belki 3 uz felan yaparsın ise de gidemezsin
perm kalitesini çok iyi arttırıyo canım bide folik asit için ikinizdeRutin tahliller temiz bse yk . Âdetlerim düzensiz 5 6 ayda bir olurum. Şimdi tedavi görüm düzelsin die + bal tarçın çörekotu nu kullnym bu ay bakalım hayırlısı eşim hiç görünmedi . Çünkü esin de gelsn denilmedi. Bnde keçi boynuzu kürüne baslatcam onu . Yaptım dolapta akşam icircem
Tm kuzum teşekkür ederim yparmperm kalitesini çok iyi arttırıyo canım bide folik asit için ikinizde
S
Bebiştir inşaallahhhh7 canım ben ovulasyon testi kullanıyorum. bu ay çok erken yumurtladım ve bugün adet olcakmışım gibi bel kasık ve bacaklarımda ağrı var bilmiyorum adetmi olcam yoksa bebiş mi geliyo :)
Can'ım infertilite tedavisi mi?Canim Randevusu Bakiyormu Bilmiyorum Ama Cuma Günü tahkik için gittiğimde sorurarim ben net ten aldım randevuyu
senin iyi die tavsiye edebileceğim yer varmı tatlım bizim tedaviler icin
Öyle işte.. Bulmuş ta bunuyorlar Allah hidayet versin inşaallah....Simdi haberlerde duydum ve sinir oldum biz burda bebek bebek diye yaniyoruz bir anne baba bebegini döverek öldürmüş var mi böyle birsey ya Allah bildiği gibi yapsın imtihan bu ya onlara vermis kiymet bilmemisler
İnşaallah tatlımBen de varımm :) Bat 30 haziran :) bu ay olmam inşAllaahh
Bugündu ama olmadim daha belirti yok henüz beklemedeyim
İnşaallah hamişsindirBugündu ama olmadim daha belirti yok henüz beklemedeyim
Heveslenmek istemiyorum sonra fos oluyor ama bir yandanda nedendir bilmem içim kıpır kıpır karmasik duygulardayimİnşaallah hamişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?