❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

kızlar ben dün aksam çörek otu + bal + tarçın karışımına başladım adetimin 2. günü yani.Bende karın ağrısı yaptı biraz acaba zararı olur mu?
Cnm Bnde de yaptı . Ama ilk günden değil Bence seninki adet sancısı . Bn kullandıktan 3 5 gün sonra ağrı olmya başladı . Bnde anlamadım ya aç karnına mi yedin . Tatlı ya aç karnına yense ağrı yapar zaten

Evet canım aç karnına sabah akşam 1 tatlı kaşığı dediğin gibi adet sancısı da olabilir çünkü şuan ağrım yok ilk içtiğimde oldu.

Merhaba canlar
Bende 33 yaşındayım ve yedi senelik evliyim hiç gebelik yaşamadım iki ay öncesine kadar ama oda düştü.nasip olmadı..
Bu sabah kulağım şişmiş şekilde uyandım antibiyotik ve damla alman gerek ama bat a 3gun var sadece bitanesi testim vardi onu yaptım oda ilk saniyede komple kan kırmızı oldu sonra sonra normale döndü ben bisi anlamadım çok silik çizgi varmı banami öyle geliyor ne olur bana yardım edin kafayı yiyeceğim evde kulağında çok arıyo

Eklentiler

• 1423158-115a05e7402d819c1be6981d62ac5245.jpg
    1,8 KB · Görüntüleme: 42
Varrrr

Can'ım seni biliyorum Eses07 nin topiğinden
Hamilesin bence tatlım bi kan testine gitsen acile olmaz mı?

Bi kaç tane daha çek yollasana
Ben görüyorum

Ya var di mi var ya Allaha yemin olsun akan yaşım mutlulukdan çok sağ olun ya kulağım kopsun umurumda değil almicam ilaç felan .Allahim
Aman sakın alma Can'ım benim
Gözün aydın valla çok sevindim
Ama bi dr a gitsen çok iyi olur daha önce bi düştüğün varya ondan temkinli davranın bu sefer

Evet canim ya 9 dan beri yazmadığım yer yok ilk sen yazdın Allah sana ne duymak istiyorsan en güzel en çabuk şekilde duyursun canim Allah herkesden razı olsun off .çok kotuyum keşke bi testin daha olsaydı akşam 9 a kadar nasıl dayancam

Cİzgi var Ck hafif belirmiş . İnş vardır Rabbim nasip etmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…