❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Merhaba canlar
Bende 33 yaşındayım ve yedi senelik evliyim hiç gebelik yaşamadım iki ay öncesine kadar ama oda düştü.nasip olmadı..
Bu sabah kulağım şişmiş şekilde uyandım antibiyotik ve damla alman gerek ama bat a 3gun var sadece bitanesi testim vardi onu yaptım oda ilk saniyede komple kan kırmızı oldu sonra sonra normale döndü ben bisi anlamadım çok silik çizgi varmı banami öyle geliyor ne olur bana yardım edin kafayı yiyeceğim evde kulağında çok arıyo:cry::cry::cry:
Elimdeki telefonla ben bile cizgiyi goruor isem hamilesin cnm hayirli olsun :) kan ver bence

Evet canim ya 9 dan beri yazmadığım yer yok ilk sen yazdın Allah sana ne duymak istiyorsan en güzel en çabuk şekilde duyursun canim Allah herkesden razı olsun off .çok kotuyum keşke bi testin daha olsaydı akşam 9 a kadar nasıl dayancam
Senden de Allah razı olsun kuzummm :KK15:
İnşaallah güzel duan kabul olur :dua:
Akşam mı doktora gideceksin?
Evet bi testin daha olsaydı çok iyi olurdu ama ben görüyorum çizgiyi :dondurma:

Canım senin gebeliginde hayırlı olsun Allah kucaklayıp kokladigin buyutup murvetini gordugun günlerinde nasip etsin .ben yerdmiyim goktemiyim bilmiyorum="_Dusler_Akedemisi_, post: 46919293, member: 689963"]Elimdeki telefonla ben bile cizgiyi goruor isem hamilesin cnm hayirli olsun :) kan ver bence[/QUOTE]
Canim

:halay:NİCKNAME❤️❤️❤️❤️BAT :halay:
  1. ✔️ @Aslanparcasi _❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA __❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ -Lavinia -Lavinia ❤️ HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ duyguserhat duyguserhat ___❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ A Ask sana benzer ❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ suzansu suzansu ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  9. ✔️ K Knptr _______❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  10. ✔️ aaynaa aaynaa ______❤️❤️❤️16 haziran:KK49:
  11. ✔️ zeplin88 zeplin88 _____❤️❤️❤️21 haziran:KK49:
  12. ✔️ adyas adyas _______❤️❤️❤️22 haziran:KK49:
  13. ✔️ masal2994 masal2994 ___❤️❤️❤️23 haziran:KK49:
  14. ✔️ Jassgiller Jassgiller ____❤️❤️❤️23 haziran:KK49:
  15. ✔️ -Lidya- -Lidya- ______❤️❤️❤️26 haziran:KK49:
  16. ✔️ @ilkemmmmm __❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  17. ✔️ ada_aras ada_aras _____❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  18. ✔️ @ahucansu28 ___❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  19. ✔️ @Pinkhouselife61 ❤️❤️❤️ 4 temmuz:KK49:
  20. ✔️ @melekbaby ____❤️❤️❤️5 temmuz:KK49:
  21. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _❤️❤️❤️6 temmuz:KK49:
  22. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _❤️❤️❤️7 temmuz:KK49:
  23. ✔️ baldudakk baldudakk ____❤️❤️❤️12 temmuz:KK49:
  24. ✔️ htc_tfk htc_tfk ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  25. ✔️ Bihter34 Bihter34 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  26. ✔️ Enise54 Enise54 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  27. ✔️ D dl3434 ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  28. ✔️ myzt myzt _______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  29. ✔️ M Mlgm55 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  30. ✔️ bahar1989 bahar1989 ___❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
❤️DARISI BAŞIMIZA HAYIRLA İNŞAALLAH
RABBİM SAĞLIK SIHHAT AFİYETLE KUCAĞINIZA DA ALMAYI NASİP ETSİN CANLARIM❤️
TEYZE OLDUK, ANNE DE OLURUZ
:KK49:İNŞAALLAH:KK49:
( moonlight2135 moonlight2135 )
:KK48:

Canım senin gebeliginde hayırlı olsun Allah kucaklayıp kokladigin buyutup murvetini gordugun günlerinde nasip etsin .ben yerdmiyim goktemiyim bilmiyorum="_Dusler_Akedemisi_, post: 46919293, member: 689963"]Elimdeki telefonla ben bile cizgiyi goruor isem hamilesin cnm hayirli olsun :) kan ver bence
Canim[/QUOTE]
Saol kuzum allah ragzi olsun insallah sende gorursun duyarsin kucagina alirsin :)

:halay:NİCKNAME❤️❤️❤️❤️BAT :halay:
  1. ✔️ @Aslanparcasi _❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA __❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ lale_cik lale_cik ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ @Kriziantemcicegi ❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ -Lavinia -Lavinia ❤️ HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ duyguserhat duyguserhat ___❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ A Ask sana benzer ❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  8. ✔️ suzansu suzansu ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  9. ✔️ K Knptr _______❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  10. ✔️ aaynaa aaynaa ______❤️❤️❤️16 haziran:KK49:
  11. ✔️ zeplin88 zeplin88 _____❤️❤️❤️21 haziran:KK49:
  12. ✔️ adyas adyas _______❤️❤️❤️22 haziran:KK49:
  13. ✔️ masal2994 masal2994 ___❤️❤️❤️23 haziran:KK49:
  14. ✔️ Jassgiller Jassgiller ____❤️❤️❤️23 haziran:KK49:
  15. ✔️ -Lidya- -Lidya- ______❤️❤️❤️26 haziran:KK49:
  16. ✔️ @ilkemmmmm __❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  17. ✔️ ada_aras ada_aras _____❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  18. ✔️ @ahucansu28 ___❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  19. ✔️ @Pinkhouselife61 ❤️❤️❤️ 4 temmuz:KK49:
  20. ✔️ @melekbaby ____❤️❤️❤️5 temmuz:KK49:
  21. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _❤️❤️❤️6 temmuz:KK49:
  22. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _❤️❤️❤️7 temmuz:KK49:
  23. ✔️ baldudakk baldudakk ____❤️❤️❤️12 temmuz:KK49:
  24. ✔️ htc_tfk htc_tfk ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  25. ✔️ Bihter34 Bihter34 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  26. ✔️ Enise54 Enise54 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  27. ✔️ D dl3434 ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  28. ✔️ myzt myzt _______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  29. ✔️ M Mlgm55 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  30. ✔️ bahar1989 bahar1989 ___❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
❤️DARISI BAŞIMIZA HAYIRLA İNŞAALLAH
RABBİM SAĞLIK SIHHAT AFİYETLE KUCAĞINIZA DA ALMAYI NASİP ETSİN CANLARIM❤️
TEYZE OLDUK, ANNE DE OLURUZ
:KK49:İNŞAALLAH:KK49:
( moonlight2135 moonlight2135 )
:KK48:
Sadece anne değil canim baba ne anneanne ol inşallah .Inşallah sen benden fazla sevin benden daha mutlu ol benim gibi mutlulukdan ağla inşallah kullandığım nick benim adım isterim Allah dan iki nasıbim varsa kaderimde evlat olarak biri ni çok isteyen bi kardeşime versin inşallah evlatsiz ummetimiz kalmasın.

baldudakk baldudakk Cnm senin günün 2 gün geçmiş hasta oldun mu son durum neee
Kuzum ben hastalığımın 3. günündeyim şuan. geçen ay hsg çektirdiğim için doktor bu ay korun dedi o yüzden bu ay başlıyacağız çalışmaya temmuz da sonuç alıcam İnşşallah güzel haberleri :KK6:

Canım dusukden sonra her akşam 12 de folio içtim esimede icerdim .bide ona keçi boynuzu her akşam 2 kaşık saat 10 da preesed jel sipariş etmiştim hamileyken gerek kalmayacak onuda sana hediye yolu cam ınş gerek kalmaz.
Bide her akşam roka bi tas yoğurt yedim dustugum olduğu ayda çok yemistim belki iyi gelmiştir diye onuda yedim .

İ
Canım dusukden sonra her akşam 12 de folio içtim esimede icerdim .bide ona keçi boynuzu her akşam 2 kaşık saat 10 da preesed jel sipariş etmiştim hamileyken gerek kalmayacak onuda sana hediye yolu cam ınş gerek kalmaz.
Bide her akşam roka bi tas yoğurt yedim dustugum olduğu ayda çok yemistim belki iyi gelmiştir diye onuda yedim .
İn bebişin seninledir Cnm bnm Rabbim yar ve yardımcın olsn . Cümlemizin inş Bnde 2 senelik evliyim hiç geblk olsmadi âdetlerim düzensiz 6 ayda faln oluyorum şuan tedavi görüyorum inş olur hayırlısıyla bu sefer. Rabbim isteyn herkse nasip etsn önce szlere sonrada bna ÂMİN

İ

İn bebişin seninledir Cnm bnm Rabbim yar ve yardımcın olsn . Cümlemizin inş Bnde 2 senelik evliyim hiç geblk olsmadi âdetlerim düzensiz 6 ayda faln oluyorum şuan tedavi görüyorum inş olur hayırlısıyla bu sefer. Rabbim isteyn herkse nasip etsn önce szlere sonrada bna ÂMİN
İnşallh canım inşallh bu listeye hepimizin adı hayırlısıyla yazılır.Pes etmek yok umutları kaybetmek yok alıcaz kucaklarımıza bebişlerimizi sonrada doğum heyecanı ile yazışmalara başlıcaz.:KK46::KK200::KK46::KK200::KK46::KK200::KK46:

suzansu suzansu güzel düşün güzel şeyler olsun canım .Allah hayırlısını versin.Bekliyoruz bizde heyecanla:KK73:
Amin canim Amin inşallah mübarek ayın yüzü suyu hürmetine dualarimiz kabul olsun.

İ

Biliyor musun canim inifolic kullanan yarısından fazlası hele ki düzensiz adet ise gebe kalmış bende hatta bu hafta onuda alacaktım bisi yoksa bende mutlaka Al cam sende bi arastir onu ve umutla doktoruna şöyle kullan çoğu kişi folik asit yerine onu kullanmış.iki şey vardı kafamda biri jel siparişini verdiydim biri de o adeti bekliyordum.

Ayrıca kendini iyi hissetirirmi bilmem ama söylüyorum benim adet 28 günü 1gun geçmez ama ona rağmen 7 sene olmadı.yani canim düzensizliği dert etme derman Allah da çok şükür ona sığınıyoruz.hepimiz farklı şeyden beklemedeyiz ama beklediğimiz şey aynı.kavuştursun Allah inşallah hepimizi e vlatlarimiza .

Gordum kuzum minnakimi daha minnacik ama kalp atisi yoktu :KK43: haftaya tekrar gel bakalim dedi doktor suan sorun yok haftasiyla uyumlu dedi
Allah kalp atışınıda duymayı nasip etsin canım.Güzel düşün.Güzel haberler vereceğinden eminim.O tatlı canını sıkma :nazar::KK200::KK25:

Biliyor musun canim inifolic kullanan yarısından fazlası hele ki düzensiz adet ise gebe kalmış bende hatta bu hafta onuda alacaktım bisi yoksa bende mutlaka Al cam sende bi arastir onu ve umutla doktoruna şöyle kullan çoğu kişi folik asit yerine onu kullanmış.iki şey vardı kafamda biri jel siparişini verdiydim biri de o adeti bekliyordum.

Ayrıca kendini iyi hissetirirmi bilmem ama söylüyorum benim adet 28 günü 1gun geçmez ama ona rağmen 7 sene olmadı.yani canim düzensizliği dert etme derman Allah da çok şükür ona sığınıyoruz.hepimiz farklı şeyden beklemedeyiz ama beklediğimiz şey aynı.kavuştursun Allah inşallah hepimizi e vlatlarimiza .
Allah razı olsun Cnm bnm amin inş . Eczaneden de ALABİLİRMİYİZ reçetesiz . Bnm doktorum burda deqil bu arada sağlık güvencemde yk şimdilik . Onun için sordum reçetesiz die . O ne ise yariyo infolik

Satiliyo canim .yumrtlamaya ve kaliteli yumurta oluşmasında yardımcı oluyormuş ekstrasi hemde folik asitmis pco gibi sorunu olan doktor tavsiyesinde sabah 2 akşam 2 içmiş ama ben ilk ay sabah ac karnına düşünüyordum sonraki ay sabah akşam diye planlamistim .bak bunu arastir hayret edeceksin ben kendime çok kızmıştım sabah akşam buradasın nasıl bundan haberin olmaz die.

Back