- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.501
Otundan sa tohumu daha etkilidir .otuda tohumundn olusmuyomu? Ben tohumunu aldim daha sonra suyunuda aldim ama tohumu dha icilebilir.Kizlar bu bahsettiginiz hayit otu ile hayit tohumu ayni seymi internete yazinca hayit otu ayri hayit tohumu ayri cikiyor hangisi kullaniliyorr ??
Artik bi arastirir bakarim Aktarcida yardimci olur heralde Türkiyeye gelince sorayimm..Otundan sa tohumu daha etkilidir .otuda tohumundn olusmuyomu? Ben tohumunu aldim daha sonra suyunuda aldim ama tohumu dha icilebilir.
Yurt disinda doktorlar hapini veriyormus hayitin bi arastir istersenArtik bi arastirir bakarim Aktarcida yardimci olur heralde Türkiyeye gelince sorayimm..
Yurt disinda doktorlar hapini veriyormus hayitin bi arastir istersenArtik bi arastirir bakarim Aktarcida yardimci olur heralde Türkiyeye gelince sorayimm..
Sorarim doktoruma gittigimde ama haptan ziyade ben otu kullanmayi tercih ederimm.Yurt disinda doktorlar hapini veriyormus hayitin bi arastir istersen
Kendin bilirsin cnmSorarim doktoruma gittigimde ama haptan ziyade ben otu kullanmayi tercih ederimm.
Tamam Can'ım@Pinkhouselife61 kuzu benim yeni bat 7 temmuz bu ayda yedim kırmızı karti
olmaz bence..kızlar ben dün aksam çörek otu + bal + tarçın karışımına başladım adetimin 2. günü yani.Bende karın ağrısı yaptı biraz acaba zararı olur mu?
hayirli haberlerle gel canim..!!!!!Kizlar ben doktora gidiyorum insallah keseyi gorebilirim gitmek istedigim doktor izindeymis baska doktora gidicem malesef ..haber vericem cikinca
Insallah cnmhayirli haberlerle gel canim..!!!!!
Bekliyoruz Can'ımKizlar ben doktora gidiyorum insallah keseyi gorebilirim gitmek istedigim doktor izindeymis baska doktora gidicem malesef ..haber vericem cikinca
Geçen ay içtim ben hiç bişey olmadıkızlar ben dün aksam çörek otu + bal + tarçın karışımına başladım adetimin 2. günü yani.Bende karın ağrısı yaptı biraz acaba zararı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?