- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.241
Anladım Can'ım şifana sebep olur inşaallahinşallah canım bende progestan sayesinde dün adet oldum işte bugün doktora gittim hormon testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı hepsi çok iyi dedi doktor duphaston diye bi ilaç verdi bana bi takvim çıkardı ilacı kullanacagım günleri yumurtlama günlerimi ilişkiye girmem gereken günlerri falan işaretledi bakalım hayırlısı inşallah adetim bitsinde tekrar başlıyım çalışmalara
Ben 23 yaşındayım 10 ay bitti sayılır işte@Pinkhouselife61 kuzum sen ne zamandır istiyosun ve kaç yaşındasın
Ben 23 yaşındayım 10 ay bitti sayılır işte
Bu ay takmamaya çalışcam bu zamana kadar kürlerle oyalandım
Bu ay olur inşaallah olmazsa dr a gidip tahlillerimi yaptırıcam...
inşaallah gerek kalmaz
Amenna tabiki öyle Can'ım ❣inşallah canım şu kürlere ben hiç bakmadım. Rabbime bıraktım 4 ay oldu benimde tabiki yapabileceğimizi yapalım dikkat edelimde sonrası Rabbimin. Ben 5 vakit namaz kılan biri değildim şimdi 5 vakit kılmaya çalışıyorum Rabbimden istiyorum ama onun farzlarını yerine getirmiyorum diye vicdanen rahatsız oldum. açık biriyim tam anlamıyla farz kılınan herşeyi yapmıyorum bu şekilde ama namaz huzuru başka.. şimdi daha rahat el açıyorumm Rabbimden istiyorum en dogru zamanı o biliyor. sizlerde öyle isteyin canlarımm Rabbim geri çevirmez hiçbir kulunu..
Kizlar bakin bakalm test sonucuma heyecandan uyuyamadm simdi de sahur vakti :)
Evet canım adetime var dahakuzummm cizgii beliriyoooo gibi erken mi yaptın testııı
çok heyecanlıı yaaa
Evet canım adetime var daha
2 3 gunne kadar var peki
2 3 gun
Evt canm 3 tl lik test ilki hayalet ikincisi silik :)benimde 3 güne düştü görünce heyecanlandım şimdi normal testlerden mi yaptın 2. fotoda beliriyo gibi
inşallah hamilesindir canım kan testi yaptır bence yarın
Evt canm 3 tl lik test ilki hayalet ikincisi silik :)
Yapicm canm heyecandan uyku tutuyr vallasabah ilk idrarınla da yap canımcımm ama bizede göster
Tutmuyor yazacaktim :)sabah ilk idrarınla da yap canımcımm ama bizede göster
Yapicm canm heyecandan uyku tutuyr valla
Öyle canm ne kadar suredir istiyorsunz?anlıyorumm inş bende hayalet mayalette olsa birşey görürürm :) artıkınn anne olmak istiyorummmm.. çok pis gaza geldim sabah bende yapıcam belirirse kan testi belirmezse kısmet artık napalımmm
Öyle canm ne kadar suredir istiyorsunz?
Oo siz daha yenisiniz canm ya olur ins.iki yıl oldu bizim4 aydır kuzu siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?