- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.221
7. Hamiş dicektimAllah bilir kuşum
Pozitif ol
Belki 6. Hamişimiz olursun
Sağol canım güzel dileklerın ıcın rabbım bu mutlulugu ısteyen herkese yaşatsınduyguserhat gözün aydın Tatlm Ck sevindim valla . Hayrlisyla kucaqnza almayı nasip etsiiinn Rabbim inş . Olmayanlarda versin darsi basmiza insss. Hamiş olmayana kadar pes etmk yk kızlar
Amiiiin inş kuzumSağol canım güzel dileklerın ıcın rabbım bu mutlulugu ısteyen herkese yaşatsın
Cnm Bn ysamadm ama doktor saracoglunun önerileri var aras tr sende biMerhaba kızlar bende uzun zamandır çocuk istiyorum ama yok malesef ..Geçen hafta kontrol için Kadın Doğuma gittim rahimde filan bişey çıkmadı çok şükür ama hormon testleri istediler prolaktin yüksekliği çıktı konu hakkında bilgisi olan ve doğal yollarla nasıl düşürebiliriz acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda
Evet canım bunu bir aktarda tavsiye etti bugün aldım ama bakalım 1 ay sonra değerde bir değişme olacak mı , doktora da gittim Hipofiz MR istedi ilaçlı olduğu için çektiremedim ramazandan sonra artıkCnm Bn ysamadm ama doktor saracoglunun önerileri var aras tr sende bi
Testere dişli aslan pençesi çayı demlenmesi
Kaynamakta olan bir barda suya 1 tatlı kaşığı kurtulmuş testere dişli aslan pençesi atınız ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak 10 dakika demleyin ve süzerek günde 2 defa 1 ay boyunca taze olarak yapın ve tüketiniz.
Geçmiş olsun canım.. Rabbim şifa versin inşaallahEvet canım bunu bir aktarda tavsiye etti bugün aldım ama bakalım 1 ay sonra değerde bir değişme olacak mı , doktora da gittim Hipofiz MR istedi ilaçlı olduğu için çektiremedim ramazandan sonra artık
Merhaba kızlar bende uzun zamandır çocuk istiyorum ama yok malesef ..Geçen hafta kontrol için Kadın Doğuma gittim rahimde filan bişey çıkmadı çok şükür ama hormon testleri istediler prolaktin yüksekliği çıktı konu hakkında bilgisi olan ve doğal yollarla nasıl düşürebiliriz acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda
İnşallah şifa olur canım çok Saol . Bat 1 TemmuzGeçmiş olsun canım.. Rabbim şifa versin inşaallah
Bu kürü deneyip şifa bulan çok arkadaş var.. İnşaallah sana da şifa olur
Hoşgeldin aramıza bat kaç?
canım benim değerim 64 çıktı doktor yüksek , bu halde hamile kalsan bile düşük olur dedi mutlaka tedavisi ve sürekli takibi gerekiyormuş , kadın doğum uzmanım o değeri görünce hemen nefrolojiye gitmemi istedicanım prolaktin değerin kaç çıkmıştı benimde çok az yüksekti ama çok etkilemez demişti doktor 4 aydır denıyoruz o engel olabilir mi acaba :/
canım nasılsınNİCKNAME BAT
@Aslanparcasi __ HAMİŞ YASMINAAA __ HAMİŞ lale_cik ______ HAMİŞ @Kriziantemcicegi HAMİŞ @_Dusler_Akedemisi_ HAMİŞ duyguserhat ___ HAMİŞ Petunyasemen _ 14 Haziran K Knptr _______ 15 haziran aaynaa ______ 16 haziran zeplin88 _____ 21 haziran adyas _______ 22 haziran masal2994 ___ 23 haziran -Lidya- ______ 26 haziran @ilkemmmmm __ 1 temmuz ada_aras _____ 1 temmuz
E elifsu28 ___ 1 temmuz @Pinkhouselife61 4 temmuz baldudakk ____ 1 temmuz @melekbaby ____ 5 temmuz moonlight2135 _ Beklemede
htc_tfk ______ Beklemede
Bihter34 _____ Beklemede Enise54 _____ Beklemede D dl3434 ______ Beklemede myzt _______ Beklemede M Mlgm55 _____ Beklemede bahar1989 ___ Beklemede
Kuzum belirtilere aldanma zaten.. Adetin geçsin üç dört gün.. Sonra idrar testi yap ondan sonrakızlar normalde regl olduğumda bel ve kasık ağrısı çekmem rahat ceker ama ıkı gündür inanılmaz bel ve kasık agrım var reglime de 4 gün var umudum kırıldı. belirtilerin hiçbiri yok. sadece garip olan idrarımda beyaz tortular vardı ama oda galiba enfeksiyona işaretmerak ediyorum bi taraftan Rabbim verdiyse herşekilde vardır belirti melirti hikaye tabi ama ne bileyimm çok meraklardayım yinede :/
Ca
canım benim değerim 64 çıktı doktor yüksek , bu halde hamile kalsan bile düşük olur dedi mutlaka tedavisi ve sürekli takibi gerekiyormuş , kadın doğum uzmanım o değeri görünce hemen nefrolojiye gitmemi istedi
İyiyim inşaallahcanım nasılsın
inşallah canım bende progestan sayesinde dün adet oldum işte bugün doktora gittim hormon testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı hepsi çok iyi dedi doktor duphaston diye bi ilaç verdi bana bi takvim çıkardı ilacı kullanacagım günleri yumurtlama günlerimi ilişkiye girmem gereken günlerri falan işaretledi bakalım hayırlısı inşallah adetim bitsinde tekrar başlıyım çalışmalaraİyiyim inşaallah
Bu ay kafaya takmamak için kendime telkin verip duruyorum
Karar verdim hiç bişey yapmıcam bu ay kür mür yakı falan hiç bişe yapmıcam
Dua edicm kafamdan atmaya çalışıcam inşaallah olur
Sen ne yapıyosun kuzumm?
Âmin canım Rabbim bütün hastalara Şafi ismi ile şifa versin içinde de bize inşallahAllah bol şifalar versin kuzucumm
Allah bol şifalar versin kuzucumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?