❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

duyguserhat gözün aydın Tatlm Ck sevindim valla . Hayrlisyla kucaqnza almayı nasip etsiiinn Rabbim inş . Olmayanlarda versin darsi basmiza insss. Hamiş olmayana kadar pes etmk yk kızlar
Sağol canım güzel dileklerın ıcın rabbım bu mutlulugu ısteyen herkese yaşatsın

Merhaba kızlar bende uzun zamandır çocuk istiyorum ama yok malesef ..Geçen hafta kontrol için Kadın Doğuma gittim rahimde filan bişey çıkmadı çok şükür ama hormon testleri istediler prolaktin yüksekliği çıktı konu hakkında bilgisi olan ve doğal yollarla nasıl düşürebiliriz acaba bu durumu yaşayan var mı aranızda

Cnm Bn ysamadm ama doktor saracoglunun önerileri var aras tr sende bi
Testere dişli aslan pençesi çayı demlenmesi
Kaynamakta olan bir barda suya 1 tatlı kaşığı kurtulmuş testere dişli aslan pençesi atınız ve kısık ateşte ağzı kapalı olarak 10 dakika demleyin ve süzerek günde 2 defa 1 ay boyunca taze olarak yapın ve tüketiniz.

Evet canım bunu bir aktarda tavsiye etti bugün aldım ama bakalım 1 ay sonra değerde bir değişme olacak mı , doktora da gittim Hipofiz MR istedi ilaçlı olduğu için çektiremedim ramazandan sonra artık

Evet canım bunu bir aktarda tavsiye etti bugün aldım ama bakalım 1 ay sonra değerde bir değişme olacak mı , doktora da gittim Hipofiz MR istedi ilaçlı olduğu için çektiremedim ramazandan sonra artık
Geçmiş olsun canım.. Rabbim şifa versin inşaallah
Bu kürü deneyip şifa bulan çok arkadaş var.. İnşaallah sana da şifa olur
Hoşgeldin aramıza bat kaç?

canım prolaktin değerin kaç çıkmıştı benimde çok az yüksekti ama çok etkilemez demişti doktor 4 aydır denıyoruz o engel olabilir mi acaba :/

kızlar normalde regl olduğumda bel ve kasık ağrısı çekmem rahat ceker ama ıkı gündür inanılmaz bel ve kasık agrım var reglime de 4 gün var umudum kırıldı. belirtilerin hiçbiri yok. sadece garip olan idrarımda beyaz tortular vardı ama oda galiba enfeksiyona işaret merak ediyorum bi taraftan Rabbim verdiyse herşekilde vardır belirti melirti hikaye tabi ama ne bileyimm çok meraklardayım yinede :/

Ca
canım prolaktin değerin kaç çıkmıştı benimde çok az yüksekti ama çok etkilemez demişti doktor 4 aydır denıyoruz o engel olabilir mi acaba :/
canım benim değerim 64 çıktı doktor yüksek , bu halde hamile kalsan bile düşük olur dedi mutlaka tedavisi ve sürekli takibi gerekiyormuş , kadın doğum uzmanım o değeri görünce hemen nefrolojiye gitmemi istedi

NİCKNAMEBAT
  1. @Aslanparcasi __HAMİŞ
  2. YASMINAAA __HAMİŞ
  3. lale_cik ______HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi HAMİŞ
  5. @_Dusler_Akedemisi_ HAMİŞ
  6. duyguserhat ___HAMİŞ
  7. Petunyasemen _14 Haziran
  8. K Knptr _______15 haziran
  9. aaynaa ______16 haziran
  10. zeplin88 _____21 haziran
  11. adyas _______22 haziran
  12. masal2994 ___23 haziran
  13. -Lidya- ______26 haziran
  14. @ilkemmmmm __1 temmuz
  15. ada_aras _____1 temmuz
  16. E elifsu28 ___1 temmuz
  17. @Pinkhouselife61 4 temmuz
  18. baldudakk ____1 temmuz
  19. @melekbaby ____5 temmuz
  20. moonlight2135 _Beklemede
  21. htc_tfk ______Beklemede
  22. Bihter34 _____Beklemede
  23. Enise54 _____Beklemede
  24. D dl3434 ______Beklemede
  25. myzt _______Beklemede
  26. M Mlgm55 _____Beklemede
  27. bahar1989 ___Beklemede

canım nasılsın

Kuzum belirtilere aldanma zaten.. Adetin geçsin üç dört gün.. Sonra idrar testi yap ondan sonra
Kan testi yaptır pozitif çıkarsa sevin çok ağzımız yandı artık umut umut maf olduk........
Takma kafana rahat ol herşey olacağına varır

inşallah canım bende progestan sayesinde dün adet oldum işte bugün doktora gittim hormon testi yaptırdım çok şükür temiz çıktı hepsi çok iyi dedi doktor duphaston diye bi ilaç verdi bana bi takvim çıkardı ilacı kullanacagım günleri yumurtlama günlerimi ilişkiye girmem gereken günlerri falan işaretledi bakalım hayırlısı inşallah adetim bitsinde tekrar başlıyım çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…