- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Amin Can'ım inşallah gelmezTemislk ve yemek yaptim uzaninca sol kasigim batio resmen yorulunca oluo yine adete yoruorum Allahim insallah adet olmam gec dollenmedir
Hayırlısı olsun ama inşaallah hamişsindirKizlar gunaydin bugun bat gunum ama sabah ilk idrarla test yaptim hemde birisi erken gebelikti 2 adet test negatif cikti ben artik adet olmayi bekliyorum..
Çok ince bi çizgi gördüm sankiKızlar bunu da yarım saat önce yaptım sanki var ama netleşmedi daha bata kaldı 6 gün @Pinkhouselife61zeplin88 aaynaa
NİCKNAME BAT
zeplin88 _____ 22 mayıs
Enise54 _____ 28 mayıs
D dl3434 ______ 28 mayıs
SelanikMuhaciri __ 28 mayıs
Bihter34 _____ 4 haziran
@Pinkhouselife61 6 haziran
aaynaa ______ 16 haziran
zeplin88 napıyosun kuzumm
Annesi bence geldi o biraz daha nazlanıyorsen bugün adet olmazsan doğru hastaneye gidiyorsun beta hcg
Kız inan çatladım burda benHahaha napcak bu kiz testlerde kafayi yedim canimadet olmadim kasik pit pit durmuo olacaksam olayim.ilkemmmmm le onu konustuk canim ben 25 gune bir adet oluyorum o yuzden adet dongusu az gelio acaba gostermio mu kendini bilemedim
Aaayyyy valla görüyorum kızzzzz
Kız inan çatladım burda ben
Bu gün olmazsan yarın kesin gidiyorsun dr a zaten
ya sen görmüyon mu?Yalancıkız bak çok heycan yapıyorum kalpten götüreceksin beni daha 6 gün var anam Nasıl geçecek bilmem sen her attığıma böle yazarsan napcan ben kuzum
Emin olamıyorum kuzum gerçekten orda bişey varmı diyeya sen görmüyon mu?
Erken gebelik testi mi bu?
Hayır değil Can'ım normal 3 tl liklerdenİ
Emin olamıyorum kuzum gerçekten orda bişey varmı diye
Ay inşaallah canımmTamam Ama attık doktor kovacak beni öncezeplin88 gitsin ayağını sürüsün bizede Uğur'la gelsin @Pinkhouselife61 güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?