❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

:halay:NİCKNAME❤️❤️❤️❤️BAT :halay:

✔️ zeplin88 zeplin88 _____❤️❤️❤️22 mayıs:KK49:
✔️ Enise54 Enise54 _____❤️❤️❤️28 mayıs:KK49:
✔️ D dl3434 ______❤️❤️❤️28 mayıs:KK49:
✔️ @Bihter34 _____❤️❤️❤️4 haziran:KK49:
✔️ @Kriziantemcicegi ❤️❤️❤️6 haziran:KK49:
✔️ @Pinkhouselife61 ❤️❤️❤️ 6 haziran:KK49:

En erken benm sanirim :)

Kizlar gunaydin soyle bisi var bi marka testte hic cizgi cikmio gunlerdir sonra bluewell die baska marka gecen ay satin almistim.Onda silik ikinci cizgi cikti bluewelli gecen ay kullanmstm ikinci cizgi yoktu yani bu ay olmasi heyecanlandrdi beni.ama diger marka da cikmiyor cizgi bat yarin bu arada saskinim ama guvenemyiroum bu testlere hic belirtim de yok:dua::olamaz::rolleyes:

Son düzenleme:
Öyle tabii rabbimizden istiyoruz o verir :KK200:
Bizi yoktan var eden Rabbim bizlere de mucizelerimizi vermeye Kadirdir :KK46::110:
9 ay canım :bicak: bende PCO var geçen aylarda
✔️Soğan kürü :kk77:
✔️İncir+havuç kürü :kk77:
✔️Arı poleni + bal kürü yaptım :kk77:
--Bu ay--
✔️Bal+tarçın+çörekotu kürü :kk77:
✔️ Bide iki gün belime yakı yapıştırdım.. :halay:
✔️ bide günde 818 tane Estağfirullah çekiyorum @Kpss 2016 ' nın tavsiyesi bana❤️❤️❤️
Şimdi bat bekliyorum.. ( inş gelmez) :duduk:
:dondurma::halay::KK49:
ALLAH gönlüne göre versin canım hepimizin inşallah gelmez kırmızılar :duduk: Estağfurullah çekiyorum demişsin bende bazı günlerde salavat çekiyorum ama bişey sorucam canım niyet edipte mi çekiyorsun yani bebek için mi bide bazı yerlerde bebek için dualar var okumuştum ben acaba onlardan da mı çeksek:KK64:

En erken benm sanirim :)

Kizlar gunaydin soyle bisi var bi marka testte hic cizgi cikmio gunlerdir sonra bluewell die baska marka gecen ay satin almistim.Onda silik ikinci cizgi cikti bluewelli gecen ay kullanmstm ikinci cizgi yoktu yani bu ay olmasi heyecanlandrdi beni.ama diger marka da cikmiyor cizgi bat yarin bu arada saskinim ama guvenemyiroum bu testlere hic belirtim de yok:dua::olamaz::rolleyes:
Anaaaaaam çok heyecanlı yaaaaaaaaa :halay::rapci::KK59:

Ya aslında ne çeksek kar :KK69: ben hergün hacet namazı kılmaya çalışıyorum.. :KK28: 818 Estağfirullah çekiyorum:KK72: bal + tarçın + çörekotu kürünü yaptım :KK75: ilk adetim bittiğinde yakı yapıştırdım bide:rolleyes: şimdi bekliyorum işte :KK31:
İnşaallah hepimiz liste başındaaaann sonunaaa hamiş oluruz :KK73::confused::rolleyes:

Kontrast olan bugunki erken gebelk testi yok gibi var gibi digeri dun normal yaptigim test ayy bayilcam umut yok gibi sanki hi?

Eklentiler

• IMG_20160521_161725.JPG
    IMG_20160521_161725.JPG
    74,6 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20160521_083306.jpg
    IMG_20160521_083306.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 227
Kızlar bunlarada bi bakar mısınız bar mı bişey silik çizgi görüyorum yardım edin

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    37,8 KB · Görüntüleme: 54
  • image.jpeg
    image.jpeg
    19,8 KB · Görüntüleme: 54
  • image.png
    image.png
    133,3 KB · Görüntüleme: 63
Back