- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Aminnn insalllahh olmayizz insan azcok vücudunu taniyinca korkuyoo bende adet olacagim zaman bagirsaklarimda hareketlenmeler olurr sesler gelir hafif bi siziyla beraber suan öyle bir haldeyimm ama bir yandanda dua ediyorumm insallah adet olmam diye dua edelim bol bol canim testen sonra morelim cok bozuldu dua ettim cok Rabbim insallah sesimizi duyar insallah ümitlerimiz bosa cikmazzzAllah razı olsun Can'ım benim bende çok dua ediyorum...
Ya bilmiyorum midem bulanıyor başım dönüyor ama karnımda da hareketler var..
Olmayalım Allahım nolur bebişlerimize kavuştur bizleri
b3nide alin kizlar araniza benim bat 28 mayisti gecikti sacma sapan gecti yani bel agrim mide yanmam uyku hissim duygusallik yorgunluk agiz kurulugu sari akintim gogus agrim var goguslerimdeki halkalar kahverengi pazartesi yaptigim test negatif. bugunkinde bi cizgi gordum ama inanmiyorum cizgiye falanda artik bende sizinle beklemedeyim
İnşaallah Can'ım benimHadi kızlar kırmızıyı görmeyene kadar ümidimizikaybetmeyelim
insallah ama negatifi gorucegim diye dusunuorumAyy hadi inş hayırlı haberlerini alrz
Oyy oyyy... Baya da olmuş ya inşaallah vardır Allahım...b3nide alin kizlar araniza benim bat 28 mayisti gecikti sacma sapan gecti yani bel agrim mide yanmam uyku hissim duygusallik yorgunluk agiz kurulugu sari akintim gogus agrim var goguslerimdeki halkalar kahverengi pazartesi yaptigim test negatif. bugunkinde bi cizgi gordum ama inanmiyorum cizgiye falanda artik bende sizinle beklemedeyim
evet oldu cnm ya beni tedirgin eden camur gibi akintilarim oldu ..oyuzden adetmiydi baska bisiymiydi emin deilim cnm...doktora gidicrm isler yogun gidemedim bi turluOyy oyyy... Baya da olmuş ya inşaallah vardır Allahım...
Selam cnm adetin 7gün gecmis bayagii,,, negatiff gördügün testi yaptiginda adetin 1günmü gecikmisti hangi testle yapmistin?? Bugünkü teste ciktiysa hamile olabilirsin anca idrara cikmistirr.. Yükleyebilirsen yükle bakalim istersenb3nide alin kizlar araniza benim bat 28 mayisti gecikti sacma sapan gecti yani bel agrim mide yanmam uyku hissim duygusallik yorgunluk agiz kurulugu sari akintim gogus agrim var goguslerimdeki halkalar kahverengi pazartesi yaptigim test negatif. bugunkinde bi cizgi gordum ama inanmiyorum cizgiye falanda artik bende sizinle beklemedeyim
evet bir gun gecikmisti freely gibi bi markaydi adi ole bisiydi cnm bugun gordum ama resmini cekemedim simdi cekip atarimSelam cnm adetin 7gün gecmis bayagii,,, negatiff gördügün testi yaptiginda adetin 1günmü gecikmisti hangi testle yapmistin?? Bugünkü teste ciktiysa hamile olabilirsin anca idrara cikmistirr.. Yükleyebilirsen yükle bakalim istersen
Tamam cnm bekliyoruzz,, benimde bugün adet günümdü eczacinin önerdigi 4gün öncesine kadar gösteriyor dedigi testle yapip negatiff görünce ondan merak edip sordum hangi testi diye,, bakalim fotoyu attaevet bir gun gecikmisti freely gibi bi markaydi adi ole bisiydi cnm bugun gordum ama resmini cekemedim simdi cekip atarim
Ne kadar sürdü Can'ım?evet oldu cnm ya beni tedirgin eden camur gibi akintilarim oldu ..oyuzden adetmiydi baska bisiymiydi emin deilim cnm...doktora gidicrm isler yogun gidemedim bi turlu
amin cnm.NİCKNAME BAT
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
@Aslanparcasi __ HAMİŞ YASMINAAA __ HAMİŞ htc_tfk ______ HAMİŞ lale_cik ______ HAMİŞ
@Kriziantemcicegi HAMİŞ -Lavinia 28 mayıs baldudakk ____ 1 haziran @melekbaby ____ 2 haziran Bihter34 _____ 4 haziran @Pinkhouselife61 6 haziran duyguserhat ___ 7 haziran moonlight2135 _ 8 haziran Petunyasemen _ 14 haziran ada_aras _____ 15 haziran K Knptr _______ 15 haziran aaynaa ______ 16 haziran zeplin88 _____ 21 haziran adyas _______ 22 haziran masal2994 ___ 23 haziran
-Lidya- ______ 26 haziran
@ilkemmmmm _ 1 temmuz
Enise54 _____ Beklemede D dl3434 ______ Beklemede myzt _______ Beklemede @havin55 _____ Beklemede bahar1989 ___ Beklemede
CANLARIM
Ya normalde benim gazım olur çok adet olmadan önce öyle bişey olmadı ama sanki adet oluyo gibiyimTamam cnm bekliyoruzz,, benimde bugün adet günümdü eczacinin önerdigi 4gün öncesine kadar gösteriyor dedigi testle yapip negatiff görünce ondan merak edip sordum hangi testi diye,, bakalim fotoyu atta
donmedi cnm ya 26sinda basladi ama hergun gelmedi nasil desem 26sinda su gibiydi bir damla kadar kahverengi ertesi gun leke swklinde ertesi gun camur gibi 29unda bi damla geldiNe kadar sürdü Can'ım?
Kırmızıya döndü mü hiç rengi?
Pozitif işte buustteki bugunki .boyut nedeniyle ekran resmi cekip atabiliorum
anladim cnm hayirlisiTamam cnm bekliyoruzz,, benimde bugün adet günümdü eczacinin önerdigi 4gün öncesine kadar gösteriyor dedigi testle yapip negatiff görünce ondan merak edip sordum hangi testi diye,, bakalim fotoyu atta
Canim üsteki teste cizgi bayagi cikmis hamilesin sanirim istersen yarin yada pazartesi kan verip baktirr emin ol bana müjdeli bir haber alirsin gibi geliyo insallah Allah'in izniyleustteki bugunki .boyut nedeniyle ekran resmi cekip atabiliorum
inanamiyorum bi turlu doktor demedigi surece de inanamicam sanirimPozitif işte bu
Hamilesin Can'ım
Maşaallah süphanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?