❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

b3nide alin kizlar araniza benim bat 28 mayisti gecikti sacma sapan gecti yani bel agrim mide yanmam uyku hissim duygusallik yorgunluk agiz kurulugu sari akintim gogus agrim var goguslerimdeki halkalar kahverengi pazartesi yaptigim test negatif. bugunkinde bi cizgi gordum ama inanmiyorum cizgiye falanda artik bende sizinle beklemedeyim

Allah razı olsun Can'ım benim bende çok dua ediyorum...
Ya bilmiyorum midem bulanıyor başım dönüyor ama karnımda da hareketler var..
Olmayalım Allahım nolur bebişlerimize kavuştur bizleri
Aminnn insalllahh olmayizz insan azcok vücudunu taniyinca korkuyoo bende adet olacagim zaman bagirsaklarimda hareketlenmeler olurr sesler gelir hafif bi siziyla beraber suan öyle bir haldeyimm ama bir yandanda dua ediyorumm insallah adet olmam diye dua edelim bol bol canim testen sonra morelim cok bozuldu dua ettim cok Rabbim insallah sesimizi duyar insallah ümitlerimiz bosa cikmazzz

Ayy hadi inş hayırlı haberlerini alrz

Oyy oyyy... Baya da olmuş ya inşaallah vardır Allahım...

Selam cnm adetin 7gün gecmis bayagii,,, negatiff gördügün testi yaptiginda adetin 1günmü gecikmisti hangi testle yapmistin?? Bugünkü teste ciktiysa hamile olabilirsin anca idrara cikmistirr.. Yükleyebilirsen yükle bakalim istersen

NİCKNAMEBAT
  1. @Aslanparcasi __HAMİŞ
  2. YASMINAAA __HAMİŞ
  3. htc_tfk ______HAMİŞ
  4. lale_cik ______HAMİŞ
  5. @Kriziantemcicegi HAMİŞ
  6. -Lavinia 28 mayıs
  7. baldudakk ____1 haziran
  8. @melekbaby ____2 haziran
  9. Bihter34 _____4 haziran
  10. @Pinkhouselife61 6 haziran
  11. duyguserhat ___7 haziran
  12. moonlight2135 _8 haziran
  13. Petunyasemen _14 haziran
  14. ada_aras _____15 haziran
  15. K Knptr _______15 haziran
  16. aaynaa ______16 haziran
  17. zeplin88 _____21 haziran
  18. adyas _______22 haziran
  19. masal2994 ___23 haziran
  20. -Lidya- ______26 haziran
  21. @ilkemmmmm _1 temmuz
  22. Enise54 _____Beklemede
  23. D dl3434 ______Beklemede
  24. myzt _______Beklemede
  25. @havin55 _____Beklemede
  26. bahar1989 ___Beklemede
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
CANLARIM

evet bir gun gecikmisti freely gibi bi markaydi adi ole bisiydi cnm bugun gordum ama resmini cekemedim simdi cekip atarim

evet bir gun gecikmisti freely gibi bi markaydi adi ole bisiydi cnm bugun gordum ama resmini cekemedim simdi cekip atarim
Tamam cnm bekliyoruzz,, benimde bugün adet günümdü eczacinin önerdigi 4gün öncesine kadar gösteriyor dedigi testle yapip negatiff görünce ondan merak edip sordum hangi testi diye,, bakalim fotoyu atta

ustteki bugunki .boyut nedeniyle ekran resmi cekip atabiliorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-05-21-06-07.png
    72 KB · Görüntüleme: 40
amin cnm.

Tamam cnm bekliyoruzz,, benimde bugün adet günümdü eczacinin önerdigi 4gün öncesine kadar gösteriyor dedigi testle yapip negatiff görünce ondan merak edip sordum hangi testi diye,, bakalim fotoyu atta
Ya normalde benim gazım olur çok adet olmadan önce öyle bişey olmadı ama sanki adet oluyo gibiyim
Karnımın içinden sıcak bişeyler akıyor sanki
Sancı oluyo bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…