- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Var Can'ım bende görüyorum ikisinde de benimki sana göre daha silik ama sana şimdiden hayırlı olsun Can'ımKontrast olan bugunki erken gebelk testi yok gibi var gibi digeri dun normal yaptigim test ayy bayilcam umut yok gibi sanki hi?
Var Can'ım bende görüyorum ikisinde de benimki sana göre daha silik ama sana şimdiden hayırlı olsun Can'ım
Kızlar bunlarada bi bakar mısınız bar mı bişey silik çizgi görüyorum yardım edin
İşin ters tarafıda o zaten Can'ım 7 gün var bata daha
Aayyyy gördüm inan ki var orda çizgiKızlar bunlarada bi bakar mısınız bar mı bişey silik çizgi görüyorum yardım edin
Ekledim Can'ım benimAğzından bal damlıyor valla Can'ım ya tabiki inşallah ya çok istiyorum kuzum bu arada konun çok iyi olmuş ellerine sağlık tam benlik uğurlu gelin bana inşallah
Amin kuzum benim martta düşüğüm oldu bir ay geçti şimdi bekliyorum herşeyden önemlisi sağlıklısını ve ömürlüsünü versin önemli olan bu bebeğim hamile kalmakla bitmiyor korkularım var yine aynı şeyler olacak diye ama çok istiyorum artık anne olmayı Rabbim şu mübarek gecede duysun sesimiziEkledim Can'ım benim
Valla inşaallah hep beraber müjdeli haberlerimizi buradan paylaşırız
Bu ay hayırla hamiş olalım Allahımmmm nolur hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip et
aminnnnnn
Gelir inşaallah sağlık sıhhat afiyetle inşaallahAmin kuzum benim martta düşüğüm oldu bir ay geçti şimdi bekliyorum herşeyden önemlisi sağlıklısını ve ömürlüsünü versin önemli olan bu bebeğim hamile kalmakla bitmiyor korkularım var yine aynı şeyler olacak diye ama çok istiyorum artık anne olmayı Rabbim şu mübarek gecede duysun sesimizigelsin artık Melek'lerimiz
hoşbulduk canımHg aramıza
Canım 7 gün kala böyleyse bence kesin var gibi eee hadi hayirli olsun insallah darısı basimiza bu topik hepimize uğur getirir belki :)))İşin ters tarafıda o zaten Can'ım 7 gün var bata daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?