❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Kızlar bunlarada bi bakar mısınız bar mı bişey silik çizgi görüyorum yardım edin
Aayyyy gördüm inan ki var orda çizgi
Defalarca yaptım test hiç böyle bişeyle karşılanmayınca
İnsan daha çok heyecan yapıyor
İnşaallah pozitiftir
Seni de ekliyorum listemize kuzumm müsaadenle

Ağzından bal damlıyor valla Can'ım ya tabiki inşallah ya çok istiyorum kuzum bu arada konun çok iyi olmuş ellerine sağlık tam benlik uğurlu gelin bana inşallah
Ekledim Can'ım benim
Valla inşaallah hep beraber müjdeli haberlerimizi buradan paylaşırız
Bu ay hayırla hamiş olalım Allahımmmm nolur hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip et
aminnnnnn

Ekledim Can'ım benim
Valla inşaallah hep beraber müjdeli haberlerimizi buradan paylaşırız
Bu ay hayırla hamiş olalım Allahımmmm nolur hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip et
aminnnnnn
Amin kuzum benim martta düşüğüm oldu bir ay geçti şimdi bekliyorum herşeyden önemlisi sağlıklısını ve ömürlüsünü versin önemli olan bu bebeğim hamile kalmakla bitmiyor korkularım var yine aynı şeyler olacak diye ama çok istiyorum artık anne olmayı Rabbim şu mübarek gecede duysun sesimizi gelsin artık Melek'lerimiz

Gelir inşaallah sağlık sıhhat afiyetle inşaallah
Kandil gecesi dualar makbûl birbirimize hep edelim inşaallahh

Valla beni çok mutlu edecek şeyler söylüyorsunuz Can'larım duymak istediklerim sanırım âmin inşallah cümlemizin güzel haberlerini alırız inşallah bu topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…