- Emoji Skoru
- 9.233
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Anamhayır canım hiç geçmez hatta erken gelir evlendikten sonra bir kere geçti oda kimyasal oldu
tatlım şuan işyerinde olduğum için yapamıyorum yarın sabah yapınca haber veriyim sen benden çok meraklısınAnam
Test yapsana kız çatlarımmmm
Aynen kuzum yaa..tatlım şuan işyerinde olduğum için yapamıyorum yarın sabah yapınca haber veriyim sen benden çok meraklısın
Hoşgeldin Can'ımMerhaba kızlarrr beni de aranıza alın bat 2 haziran az kaldı ama sanırım bu ay olmayacak 2 gün önce test yaptım negatif di
Hoşgeldin Can'ım
Ne zamandır deniyorsun? Kaç yaşındasın
İnşaallah kuzum25 yaşındayım 14 aylık evliyim 3 ocakta 8 haftalık hamileliğin kalp atışı durması sonucu kürtajla sonlandirildi 3 ay yasak vardi ondan sonra ki ilk denemem benden böyle işte inşallah hayırlı vakitte sağlıkla kucağımıza aliriz tabi ki ilk baş gobislere
İnşaallah kuzumÇok geçmiş olsun..
İnşaallah bu ay olur hayırla
23Amin cnm insallah senin ilk denemen mi sen kaç yaşındasın
İnşaallah kuzumm ❣Benimde bugün olmam gerekiyo du kızlar ama hala olmadım inşallah hiçte olmam çok heyecanliyim
Genelde hep 25 günde bir olurum geciktiğini hiç bilmem hatta bazen daha erken gelir bugün 26. Günümbakalım hala olmadım inşallah olmam da tutmuştur bu ayİnşaallah kuzumm ❣
Daha önce gecikirmiydi hiç?
Dakikmidir?
İnşaallah Can'ım benimGenelde hep 25 günde bir olurum geciktiğini hiç bilmem hatta bazen daha erken gelir bugün 26. Günümbakalım hala olmadım inşallah olmam da tutmuştur bu ay
Bende öyleyim cnm aldım bu akşam ama gecede olmazsam sabah ilk idrarimla yapicamİnşaallah Can'ım benim
Test varmı ki yapsan
Ben biraz sabırsızım bu konuda
Tamam Bakalım sabredelimBende öyleyim cnm aldım bu akşam ama gecede olmazsam sabah ilk idrarimla yapicam
Tabiki yazarım cnm bütün k.k duyar heraldeTamam Bakalım sabredelim
Sonucu yaz ama bize olurmu
Tabiki yazarım cnm bütün k.k duyar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?