- Emoji Skoru
- 6.578
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Can'ım beta ya baktırdım pazartesi günü negatif yani sonuç 0.1 ayrıca kimyasal değildir testlere zaten güvenmiyorum tam çizgi çıkmadan var demek yanlış olur ama bugün gelir benimki zaten bat günüm bugündü @Pinkhouselife61Tatlım b hcg için gittin mi sen ?
Nasıl pozitif çıkar da hamiş olmazsınız anlamıyorum..
Ya kimyasal gebelik geçiriyorsunuz farkımda olmadan yada başka bir sorun varzeplin88 SelanikMuhaciri ..
Kuzum silik ve net çizgi pozitif sayılıyor..Can'ım beta ya baktırdım pazartesi günü negatif yani sonuç 0.1 ayrıca kimyasal değildir testlere zaten güvenmiyorum tam çizgi çıkmadan var demek yanlış olur ama bugün gelir benimki zaten bat günüm bugündü @Pinkhouselife61
Kuzum silik ve net çizgi pozitif sayılıyor..
İnşaallah hamişsindir..
Dua dan başka çare yok.....
Ben yine hamiş yazayım seni.. Kırmızılar gelmez inş[/QUOTE. Kız var ya sana ne deyim bilemedim hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur sen çok istedin beni bu ay hamiş yapmayı bundada vardır bi kısmet diyelim bekleyelim Canısı
24 hazıran tabi bu ay sektıgı için bazen 18 bazen 22 degısıyoŞöyle söyleyim
Bidahaki adet tarihin ne?
Evet yaa bende de aynı şekilde
Bide göğüs uçları hassaslaştı
Çamaşır suyuyla gebelik testi yaptım pozitif çıkıyo sonuç ama bilmiyorum
İnşaallah hamileyizdir hepimiz kuzum 9 gün kaldı valla her ay aynı telaşkendi halime bırakamıyorum
Sabırsızım çok
Ya acaba hamilemiyim sorusu kafamı kemiriyor....O testi bende yapmıştım geçen ay pozitif cıkmışfı ama Mlesef deildimgöğüs hassasiyeti war ewet biraz ama akıntı ve gaz gitti :)
Ya acaba hamilemiyim sorusu kafamı kemiriyor....
Allahım nolur Mutlu haberlere kavuştur... ❣❣❣
İnşaallah kuzumİnşaallah Rabbim hayırlısı ile verir
Saha önce böyle gecikirmiydi ?Kızlar günaydın hala gelen giden yok bat :28 mayıstı
Güp güpp kalbim o Zaman ❣En fazla 1 gün gecikmem olurdu Can'ım
Şu başıma gelene bakınGüp güpp kalbim o Zaman ❣❣
NİCKNAME BAT
@Aslanparcasi __ HAMİŞ YASMINAAA __ HAMİŞ SelanikMuhaciri __ HAMİŞ htc_tfk ______ HAMİŞ -Lidya- ______ 29 mayıs lale_cik ______ 30 mayıs masal2994 ____ 30 mayıs baldudakk ____ 1 haziran Bihter34 _____ 4 haziran @Pinkhouselife61 6 haziran @Kriziantemcicegi 6 haziran duyguserhat ___ 7 haziran Petunyasemen _ 14 haziran aaynaa ______ 16 haziran zeplin88 _____ 21 haziran Enise54 _____ Beklemede D dl3434 ______ Beklemede HAYIRLI UĞURLU OLSUNCANLARIM
İNŞAALLAH ÖNÜMÜZDEKİ BATLAR GELMEYECEK TÜM LİSTEMİZE HAMİŞ YAZACAK
Aahahahahahh minnoş seni daha gelmeden şair yaptı kuzumŞu başıma gelene bakın
Aklımı oynatmam yakın
Böyle bi durumu daha hiç
Yazmadı tarihim
Küt küt atıyor kalbim
Bitmedi gitti şu harbim
Liseli kızlar gibi pırpır
Uykusuz gecelere talim
Valla gelmedi hala uyku düzeni gitti stresten @Pinkhouselife61
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?