- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Bu söylediğine göre 45 günde bir adet oluyorsun?canim benim adetim düzensiz...
1-3 mayisda yumurtlama günümdü.. on gündede rahme düsüyo diye okudum bi yerde...
yani yumurtlamadan 15 gün sonra o lekelenme oldu.. 16. gün test yaptim coooooooook hafifi silik cikti..
normal adet araligini 28 gün var sayarsak 26. gün test yapmis oldum...
Paylaşın ikiniz de karşılaştıralım,YASMINAAA Can'ım birimde silik gibi çizgiler senin ki gibi mi bakar mısın hani şu silik çok silik testtim var diyorsun ya onunla karşılaştırsan sevinirim
Bu söylediğine göre 45 günde bir adet oluyorsun?
Bide yine de erken çıkmış testte
Prefictör mü testin markası?
YASMINAAA Can'ım birimde silik gibi çizgiler senin ki gibi mi bakar mısın hani şu silik çok silik testtim var diyorsun ya onunla karşılaştırsan sevinirim
Doğru kuzum yani 43 günde bir adet oluyorsunyoksa yanlismi hesapliyorum ben.....
Ben görüyorum Can'ım belli oluyor gayettek olan silik testim malesef resimde cok belli degil..
üsteki ilkide ayni test..
bu sabah yan yana koyup cektim
adetin ilk gününden itibarenmi sayiliyo... o´hhh baya cokmus arasi..Doğru kuzum yani 43 günde bir adet oluyorsun
Sen şuanda 5 hafta 5 günlük hamilesin
90 mıadetin ilk gününden itibarenmi sayiliyo... o´hhh baya cokmus arasi..
ben cocuk istemeye baslayinca adetim her gecen ay bi gün artiyo... kizimdada öyle oldu 28 gün ile basliyo bi sonraki ay 29 sonra 90 oluyo... 43de kaliyo.
yanlis yazmisim 43 olcakti.. 90degil... 2ayda bir oluyorum hemen hemen90 mı
Çok garip valla
Rabbim bağışlasın Can'ım benimbu arada 34 yasindayim
6,5 yasinda bi kizim var (11ay bekledik)
gecen yil haziranda düsük yaptim 6 haftalik.. (16 ay bekledik)
10 ay sonra insallah yine hamileyim ama klomen ile..
tebrık ederım canım bızler ıcınde dua et lütfen beklemedeyım bende ıns kırmızıları görmeyız bu ayAmin inşallah hamişlerin duası kabul olurmuş bol bol dua et bizim listemize de Can'ım
hayırlı ugurlu olsun cnm dua etmeyı unutma bızım ıcındeayhayırlı uğurlu olsun canım listemiz bir hamiş daha kazandı desene
Evet kuzum anladımcanim ben yurtdisinda yasiyorum. burda gidip kan verip hamilemiyim degilmiyim diye bakin diyemioyruz malesef.
doktoru beklicem pazartesiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?