- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Aminnnnnnnn allahımmmmetmemmi hic!!! cani gönülden dilerim!! hepinize!!!! Allah kimsenin kucagini bos birakmasin!! hayirli saglikli evlatlar nasip etsin!!!
sagol canim!!!!!!!!!!!!!!!!! darisi basiniza insallah!!! hayirlisi ile!! saglicakla..!!!! tez zamada!!!!Kuzumm hayırlı olsun hamişsinnnn
Bendee bayılcam inan kiSaol hayatım aradım daha çıkmamış kan testi...Ay bayılacammm :)
canim herkezde belirti olcak diye bisey yok. herkezde ayni anda olcak diyede birsey yok...
benim 6,5 yasinda bi kizim var onda cok farkliydi..
gecen yil düsük yaptim hic belirtim yoktu. hamis oldugumu bilmeden hali yikadim. ayaklardan enfeksion kapmissin dedi doktor. hali yikadigim icin... hamis oldugumu bilmiyordum anlamadim..
bu seferde klomen kullandim, kasiklarimda cok batismalar oldu. rahatsiz edici derecede. gögüslerim cok hassaslasti.
belim agriyo cok ayakta durunca. bide gecen hafta persembe kilcal damar gibi leke geldi. pesine hafif pembemsi akintim odlu. ama ögleden sonra birsey gelmedi.. suphelendim. cuma tst yaptim silik cizgi cikti..
bu sabah tekrar yaptim belirginlesti cizgi..
Aminn kuzumm Allah razı olsun inşaallah bizleri dualarında unutma ve beslenmeye dikkatne heyecanli nasil sevindirici su hamis ikonu
allahim hepimizin ismi ardina eklemeyi nasip etsin
Hala inanasim gelmiyo!!!!!!!!
hamile misin canımne heyecanli nasil sevindirici su hamis ikonu
allahim hepimizin ismi ardina eklemeyi nasip etsin
Hala inanasim gelmiyo!!!!!!!!
canim ben düzenli adet görmüyorum. yani arasi 35-37 günü buluyo..Canim Merhaba çoksevindim ddarısı başımıza ne ttatlı heyecanlar yaaa maşallah:) klomen diyosunuz ya bbilmediğim için soruyorum doktor kontrolünde alınan bir takviye sanırım. Birde regl gecikmeden test yapiliyomu ki :)
testlere göre hamileyim canim. doktorum bu hafta izinli haftaya arayip gitcem insallah.hamile misin canım
Can'ım dur daha bende belli diil bişey beta 0.1 çıktı 2 gün önce benim pek umudum yok bu ayzeplin88 , SelanikMuhaciri , YASMINAAA
TEBRİKLER KUZULARIM
Listemiz bereketli çıktı maşallah
İNŞAALLAH LİSTEMİZİN TAMAMI BU AY
HAMİŞ OLUR
Canım bişey soracam belirti yaşıyor musuntestlere göre hamileyim canim. doktorum bu hafta izinli haftaya arayip gitcem insallah.
gögüslerde hassasiyet cok fazlaCanım bişey soracam belirti yaşıyor musun
Anladım canım benim de 3 günüm varda sağ kasığımda batma var arada sol kasığımda da oluyor göğüslerim hassas hayırlısı inşallahgögüslerde hassasiyet cok fazla
ayakta cok durunca bel agrisi
yerlesme kanamasi oldu sanirim, gecen hafta persembe hafif lekelendim
uykusuzluk. halsizlik, isteksizlik
agzim cok kuruyo birde.
Canım tebrik ederim seni darısı tüm isteyenlere insallah bizlerede dua etgögüslerde hassasiyet cok fazla
ayakta cok durunca bel agrisi
yerlesme kanamasi oldu sanirim, gecen hafta persembe hafif lekelendim
uykusuzluk. halsizlik, isteksizlik
agzim cok kuruyo birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?