❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Benimde 28 Mayıs ama hep gecikmeli olur emin olamıyorum :))
2 negatif tüp ve 3.tupe hazirlanirken , ve 8 yila ragmen buraya yazdigima inanamıyorum :))))
Ümit iste:))))))
Tatlım benim Allahtan asla Ümit kesilmez :KK51:
Biz çalışıcaz elimizden geleni yapıcaz Rabbim verecek inşaallah :spor:

Hoşbulduk canım bu 4. Ayımız Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah banada tabi hepimize allah ol der ve olur hayırlısı neyse o olsun canım. Sizler ne zamandır istiyosunuz bebiş :anne:
Öyle tabii rabbimizden istiyoruz o verir :KK200:
Bizi yoktan var eden Rabbim bizlere de mucizelerimizi vermeye Kadirdir :KK46::110:
9 ay canım :bicak: bende PCO var geçen aylarda
✔️Soğan kürü :kk77:
✔️İncir+havuç kürü :kk77:
✔️Arı poleni + bal kürü yaptım :kk77:
--Bu ay--
✔️Bal+tarçın+çörekotu kürü :kk77:
✔️ Bide iki gün belime yakı yapıştırdım.. :halay:
✔️ bide günde 818 tane Estağfirullah çekiyorum @Kpss 2016 ' nın tavsiyesi bana❤️❤️❤️
Şimdi bat bekliyorum.. ( inş gelmez) :duduk:
:dondurma::halay::KK49:

Kızlar benimde
:halay:NİCKNAME❤️❤️❤️❤️BAT :halay:

✔️ zeplin88 zeplin88 _____❤️❤️❤️22 mayıs:KK49:
✔️ Enise54 Enise54 _____❤️❤️❤️28 mayıs:KK49:
✔️ D dl3434 ______❤️❤️❤️28 mayıs:KK49:
✔️ Bihter34 Bihter34 _____❤️❤️❤️4 haziran:KK49:
✔️ @Pinkhouselife61 ❤️❤️❤️ 6 haziran:KK49:

Merhaba Pink benimde bat 6 Haziran inşaallah olmaz bat falan :) adetin 3 . gününden itibaren hergün üç incir yedim Meryem suresi okudum ama hergün degil henüz bir tane bitirdim bu ay umutlu gibiyim. ALEMLERİ RABBİ İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE HAYRLISI İLE VERİR evlilikte iki yılı geride bıraktım bebek için 4. Ayım senin hikayen nedir

Öyle tabii rabbimizden istiyoruz o verir :KK200:
Bizi yoktan var eden Rabbim bizlere de mucizelerimizi vermeye Kadirdir :KK46::110:
9 ay canım :bicak: bende PCO var geçen aylarda
✔️Soğan kürü :kk77:
✔️İncir+havuç kürü :kk77:
✔️Arı poleni + bal kürü yaptım :kk77:
--Bu ay--
✔️Bal+tarçın+çörekotu kürü :kk77:
✔️ Bide iki gün belime yakı yapıştırdım.. :halay:
✔️ bide günde 818 tane Estağfirullah çekiyorum @Kpss 2016 ' nın tavsiyesi bana❤️❤️❤️
Şimdi bat bekliyorum.. ( inş gelmez) :duduk:
:dondurma::halay::KK49:

Merhaba Pink benimde bat 6 Haziran inşaallah olmaz bat falan :) adetin 3 . gününden itibaren hergün üç incir yedim Meryem suresi okudum ama hergün degil henüz bir tane bitirdim bu ay umutlu gibiyim. ALEMLERİ RABBİ İNŞALLAHİSTEYEN HERKESE HAYRLISI İLE VERİR evlilikte iki yılı geride bıraktım bebek için 4. Ayım senin hikayen nedir

Merhaba Pink benimde bat 6 Haziran inşaallah olmaz bat falan :) adetin 3 . gününden itibaren hergün üç incir yedim Meryem suresi okudum ama hergün degil henüz bir tane bitirdim bu ay umutlu gibiyim. ALEMLERİ RABBİ İNŞALLAHİSTEYEN HERKESE HAYRLISI İLE VERİR evlilikte iki yılı geride bıraktım bebek için 4. Ayım senin hikayen nedir
Hoşgeldin Can'ım benim ❤️
Aynı günmüş batlarımız inşaallah hayırla hamişlik haberimizi listenin başından sonuna kadar peşpeşe alırız paylaşırız:halay:
Can'ım bende 9 ay oldu isteyeli henüz gelmedi kereta:işsiz: inşaallah bu ay süpriz yapar bize:KK51::KK48:
PCO var bende o biraz geciktirme sebebi olabilir :silah:
İnşaallah bu ay gelirler Allahımmmm sen duyuyorsun bizi nolur bekletme anne olma şerefini bize de bahşet ey Rabbim ❤️❤️❤️

Back