- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Dondurma :dondurma: :dondurma:](/images/smiley/dondurma.gif)
Benim gibi heyecandan yerinde duramayanlar gelin bakalım beraber gün sayalım
![Düdük :duduk: :duduk:](/images/smiley/düdük.gif)
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
Bana katılmak isteyen yazsın
![KK54 :KK54: :KK54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün saymiyorum ama hadi bende katiliyim 4 Haziran bat
Insallah cnm hayirli ise olsun Rabbim bilir..15 gün var hadi bakalım inşaallah Rabbim hayırla nasip eder
![]()
Günün geçmeden acele etme tatlımBat 2 fakat hala negatif
Tatlım benim Allahtan asla Ümit kesilmezBenimde 28 Mayıs ama hep gecikmeli olur emin olamıyorum :))
2 negatif tüp ve 3.tupe hazirlanirken , ve 8 yila ragmen buraya yazdigima inanamıyorum :))))
Ümit iste:))))))
Dua edelim birbirimize şekerlerNİCKNAME
BAT
![]()
zeplin88 _____
22 mayıs
D dl3434 ______
28 mayıs
![]()
Bihter34 _____
4 haziran
@Pinkhouselife61
6 haziran
![]()
Hoşgeldin Can'ımBenim 28 Mayıs canım :)
Öyle tabii rabbimizden istiyoruz o verirHoşbulduk canım bu 4. Ayımız Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah banada tabi hepimize allah ol der ve olur hayırlısı neyse o olsun canım. Sizler ne zamandır istiyosunuz bebiş![]()
Öyle tabii rabbimizden istiyoruz o verir
Bizi yoktan var eden Rabbim bizlere de mucizelerimizi vermeye Kadirdir
9 ay canımbende PCO var geçen aylarda
Soğan kürü
İncir+havuç kürü
Arı poleni + bal kürü yaptım
--Bu ay--
Bal+tarçın+çörekotu kürü
Bide iki gün belime yakı yapıştırdım..
bide günde 818 tane Estağfirullah çekiyorum @Kpss 2016 ' nın tavsiyesi bana
Şimdi bat bekliyorum.. ( inş gelmez)
![]()
Hoşgeldin Can'ım benimMerhaba Pink benimde bat 6 Haziran inşaallah olmaz bat falan :) adetin 3 . gününden itibaren hergün üç incir yedim Meryem suresi okudum ama hergün degil henüz bir tane bitirdim bu ay umutlu gibiyim. ALEMLERİ RABBİ İNŞALLAHİSTEYEN HERKESE HAYRLISI İLE VERİR evlilikte iki yılı geride bıraktım bebek için 4. Ayım senin hikayen nedir