- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Yaramaz olur mu tabi yararInşallah bakalım zaman geçtikçe daha da fazla ister oluyorum sanki
Keçi boynuzu kürünü duydum ama daha baslayamadik ona pekmezi de aynı göre i görür mu acaba? Peki keçiboynuzu bizde de işe yarar mı? Ben severim de
Eşime gelirken aldiracaktim çörekotu unuttum yarına başlayacağım mecburen
Ben normal ılık suyu denemiştim bide ilişkiden hemen sonra sıcak su koyuyordum ama olmadı ne yazıkkislm arkadaşlar ben bu gece süt+maydanoz denicem bakalım insallah şifa olur
canım ilişkiden hemen sonra koydugun sıcak suyun zararı olmuştur sanaBen normal ılık suyu denemiştim bide ilişkiden hemen sonra sıcak su koyuyordum ama olmadı ne yazıkkiinşaallah sende işe yarar Can'ım
Amin inşallah cnm rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah Yumurta sayısımda fazlalık olduğunu ve insülin direncimin yüksek olduğunu bununda yumurta kalitesini düşürdüğünü söyledi doktorum tedavi olarakta şeker hapı verdi bu üç aylık sürede yumurta oluşumunuda durduralım dedi bende ilk kullanmak hiç istemiyordum ama mecburen her yolu denedim bir de bunu deyelim bakalım HAYIRLISIII..Bebek isteyen hastalara neden doğum kontrol hapı veriyorlar anlamıyorum gerçekten
İnşaallah bıraktığın gibi hemen tutar tatlım
Ben Onuda denedim bende bir işe yaramadı ama Aplam onla hamile kaldı ama o iltihap problemine bire bir gerçektenslm arkadaşlar ben bu gece süt+maydanoz denicem bakalım insallah şifa olur
bende de iltihap sorunu var yapmadığım şey kullanmadığım fitil hap kalmadı son çare artık bunu denicemBen
Ben Onuda denedim bende bir işe yaramadı ama Aplam onla hamile kaldı ama o iltihap problemine bire bir gerçekten
Bir arkadaş öyle kaldım demişti ondan yaptım yanicanım ilişkiden hemen sonra koydugun sıcak suyun zararı olmuştur sana
Öyle Tatlım benim dr karara pek bişey denmiyor zaten benden iyi mi biliyosun moduna giriyorlarAmin inşallah cnm rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah Yumurta sayısımda fazlalık olduğunu ve insülin direncimin yüksek olduğunu bununda yumurta kalitesini düşürdüğünü söyledi doktorum tedavi olarakta şeker hapı verdi bu üç aylık sürede yumurta oluşumunuda durduralım dedi bende ilk kullanmak hiç istemiyordum ama mecburen her yolu denedim bir de bunu deyelim bakalım HAYIRLISIII..
Evet Canım çok iyi geliyormuş inşaallah şifan onda gizlidir de hemen geçerbende de iltihap sorunu var yapmadığım şey kullanmadığım fitil hap kalmadı son çare artık bunu denicem
Aminnn inşaallah,Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bebisler nasip eder insallah
Allah razı olsun benm bilgim dilek kabul olunca dağıtılıyor diye 5-6 ay önce uygulkamştım ama peteğin vanasına astım tesbihi yani yüksek bi yerde dedğil ve tesbh dağıtmadımSİZDE Bİ BAKIN KIZLAR BELKİ BENİMLE BERABER DENEMEK İSTERSİNİZ
SİZDE Bİ BAKIN KIZLAR BELKİ BENİMLE BERABER DENEMEK İSTERSİNİZ
M melekruu
masal3487
M Melek-4545
@Elaaamm
Unicorn uterus
eszinbb07
Eses07
Hijyenik
@evim12345
cilekli_sut
C crescent2425
S sinkar
@Hayalci_almina
@Pinkhouselife61
K kartanem2
semus06
ceren_08
gurbet kuşu
@yagmur559
nevsunneva
@kelebekk47
elma_sekerim01
Bukeetbuket
nihal3575
@umut-90
deepandfury
C clementon
A avciecrin
serapozcan3343
sunnycat
O Off_off
KIZLAR DÜN BEN "TESBİH DUASINI" YAPTIM SİZDE BELKİ YAPMAK İSTERSİNİZ
Not: DENEYİP TUTMAYAN DUYMADIM İLK KEZ YAPTIM!
Perşembe gecesi yani cumaya bağlayan gece, 2 rekat Allah rızası için, 2 rekat Peygamber Efendimiz (S.A.V.) için, 2 rekatta hacetiniz için namaz kılıyorsunuz. Sonra oturduğunuz yerden kalkmadan, her bir tesbihe 3 ihlas 1 fatiha okuyorsunuz. Okudunuz 99 oldu. Birde imamesine okuyun 100 adet olacak. Sonra o tesbihi kıbleye doğru yüksekçe biryere asıyorsunuz. Dileğiniz olduktan sonra 41 adet tesbih satın alıyorsunuz ve bu tesbihleri çevrenizdekilere dağıtıyorsunuz. Camiye de verebilirsiniz. Dağıttıktan sonrada astığınız tesbihi yerinden alıyosunuz.
Uygulaması basit ve gerçekten etkili bir duadır. Umarım dilekleriniz kabul olur.
Dileğiniz olduktan sonra dağıltılacak yazıyor CanımAllah razı olsun benm bilgim dilek kabul olunca dağıtılıyor diye 5-6 ay önce uygulkamştım ama peteğin vanasına astım tesbihi yani yüksek bi yerde dedğil ve tesbh dağıtmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?