• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reçel Anneler

Nursenciğim öncelikle bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim tatlım...
Ben siparişimi verdim ve onlar için ne yapabilirsem beni bilgilendirecekler...
Dilerim katılım fazlalaşır... umarım birçok yüzü güldürebiliriz...
Arkadaşlar siparişi aşağıdaki adresten veriyorsunuz sonra bankaya para yatırabilirsiniz Kadıköy tarafında oturuyorsanız eldende alabiliyorsunuz. Ayrıca sadece reçeller değil , saatler , tekstil ürünleri yapıyorlar öyle güzel masa örtüleri , kına gecesi dahi düşünülülmüş aşağıda bir kaç resimlede bilgilendirmek istedim...

Reçel Anneler

hoşgeldin bebek serisi (yeni doğum yapmış mevlüt okutacak arkadaşların dikkatine...

Nikah şekeri , davetiye...

badem01.jpg
Badem ve fıstık ezmeleri...

recel.jpg
Tabiiki reçeller... neffisss görünüyorlar...
canta02_k.jpg
Çantalar...
08-k.jpg
Saatler

Yukarıdaki linki tıklayın... sizde mutlu olun , duyarlı arkadaşlarım benim....

Nikah Şekeri & Davetiye
Hediyelikler
Butik Reçeller
Klasik Reçeller
Krokanlar
Turþular
Saatler
Önlükler
Pikeler
Masa Örtüleri
Kýna Gecesi
Lavantalar
Takýlar
Çantalar
Panolar

Ablacığım ne güzel ve faydalı bilgiler bende tv izledim çok sevmiştim bu recel annelerini ellerine sağlık yürekleri koçaman recel anneleriiiii

böyle düşüncedeki herkesi ayakta alkışlıyorum...
gerçekten bir anne olarak hepsine gönülden teşekkür ediyorum...
adresi ve telefon bilgilerini aldım ve
inşallah bizlerde buradan destek olacağız...
sevgiler...

böyle düşüncedeki herkesi ayakta alkışlıyorum...
gerçekten bir anne olarak hepsine gönülden teşekkür ediyorum...
adresi ve telefon bilgilerini aldım ve
inşallah bizlerde buradan destek olacağız...
sevgiler...

Çok sağol canım birlikte çocuklar için elele olmalıyız,haklısın destek olmalıyız.iyi geceler sevgiler,duyarlılığın için seni kutluyorum,sevgiyle kalŞeniza.s.:nazar:

Destek vermek için...

Ürünlerimizi satın alabilirsiniz... Ürünlerimizi görüp sipariş vermek için tıklayınız.
Ürünlerimizi satabilirsiniz...
Alışveriş merkezlerinde, fuarlarda, kermeslerde, klüp ve okul toplantılarında, şirket yemekhanelerinde ve tüm organizasyonlarda stand sağlayabilirsiniz.
Şirket bayram, yılbaşı, müşteri hediye veya promosyonlarında reçel anneler ürünlerini tercih edebilirsiniz.
Kumaş, kurdele, kavanoz, şeker, fındık, badem, meyve gibi kullandığımız malzemeleri sağlayabilirsiniz.
Çocukların ihtiyaçları olan giysi, ayakkabı, okul kıyafetleri, kırtasiye ve diğer gereksinimlerini sağlayabilirsiniz.
Ailelerin ihtiyaçları olan gıda, temizlik maddeleri, kömür gibi gereksinimlerini sağlayabilirsiniz.

bende kumaş tüller kurdeler falan yolluyorum nasipse

Yazan: Kazen 24 Şubat 2009
Kategori: Bülten, Eğitim, İlişkiler (73)
Yorum yapın
Gönüllü annelerin yaptığı ürünleri satarak dar gelirli ailelere ve maddi durumu yetersiz çocuklara eğitim desteği veren Reçel Anneler, 28 Şubat – 08 Mart tarihleri arasında City’s Nişantaşı’nda!

“Bir çocuğa tebessüm, bir eve umut” olabilmek amacıyla yola çıkan ve yaptıkları reçelleri, hediyelik eşyaları, nikah şekerleri gibi birbirinden güzel birçok ürünü satarak, dar gelirli ailelere ve maddi sıkıntı çeken çocukların eğitimine yardımcı olan Reçel Anneler, 28 Şubat – 08 Mart tarihleri arasında City’s Nişantaşı’nda.

Reçel Anneler standından sevdiğinize hediye alırken, bir çocuğa da umut olmak istiyorsanız, sizleri City’s Nişantaşı’na bekliyoruz…

[BİZ KİMİZ

Biz yaşadığımız ömrün 1982 yılından beri zaman dilimini bölüşen, saygılı sevgi içinde dostluklarını birleştiren yaklaşık yirmi aileden oluşan büyük bir aileyiz. Üzüntülerimizi, sevinçlerimizi, varlık ve yokluklarımızı birlikte göğüsleyerek hayatın getirdikleri ve götürdükleri karşısında dik durma çabası içindeyiz. Yaptığımız reçelin amacımıza araç olmasından dolayı ''REÇEL ANNELER' 'ismi 18.01.2006 tarihinde saat 19:00'da ATV ana haberlerde yer alan 4 dakikalık bir haber ile Sn. Ali Kırca tarafından kullanıldı. İsmin taşıdığı sıcaklık ve amacımıza uygunluğu sonucunda hem bizler hem de izleyiciler bu ismi beğendi ve bizler de yolumuza bu isimle devam etmeye başladık. Bizleri daha iyi tanımak için tıklayınız...

Son düzenleme:
Back