- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
- Konu Sahibi sentinus14
ben bu konudaki türkiyede en ünlü proflara gittim. hepsi de aynı şeyi söyledi. düşük yapsan bile bu miyomdandır diyemeyiz, onun için kararı sen ver nasıl rahat edeceksen öyle davran dediler. bende aldırmamaya karar verdim. Allah büyük. bir sürü kadın farkına varmadan miyomla hamile kalıyor. Allah nasip ederse kucağıma alırım etmezse birşey sebep olur dediğin gibi ama ben şimdi o miyomları hiç düşünmüyorum daha doğrusu aklıma bile gelmiyorlar :) evet hamilelikte büyüdüler ama 4. ay bitti daha fazla büyümezler ve inşallah sağ sağlim kucağıma alırım bebişlerimi :)S sentinus14 duygucum keşke o myomlarını aldırsaydın kuzucum,çünkü gebelikte östrojen dihormonuyla bşrlikte daha da büyüyorlar..benim bebeklerimin düşme sebebini cem hoca pna bağladı,çok yakın bi arkadaşım da hamileydi ve myomları yüzünden 11hafyalıkkken bebeğini kaybetti...tabi bunun yanınsıra çocukluk arkadaşımın myomlarını da doğuma kalmadan hamileyken aldılar,bebeğede arkadaşıma da hiçbişey olmadı...kızlar zaten şurda 4ümüz konuşuyoruz whatsapptan yazışsak daha kolay olmaz mı canlar yahu?