Merhaba nasıl oldunuz ?Herkese merhaba yeni üye oldum. Daha önce yaşayan tecrübe sahibi olanlar lütfen bana destek olabilir mi ?
2 aydır sol koltuk altımda bir lenf şişmesi farkettim bir süre önemsemedim ama son 1 aydır inanılmaz ağrı ve sancı yapmaya başladı.
Sol göğsüm de birşey var düşüncesiyle genel cerrahiye gittim.
Sağ göğsüm de brads 3 ( 6 ayda bir takip önerildi)
Sol aksillarda 14x6 mm boyutlarında yağlı hulisi belirgin ince korteksli reaktif lenf nodu izlenmiştir yazıyor. 3 farklı radyoloji gördü.
1 kutu antibiyotik bitirdim geçmedi
Lenfoma oldum düşüncesiyle kafaları yedim. Anksiyetem zaten var sürekli farklı birimlere yönlendirildi 1 ayda 30 tüp kan verdim oda sanırım halsiz düşürdü.
Sonuç olarak hemotoloji kan sonuçlarım temiz ve tüm Batum ultrasonda patolojik lenf nodu izlenmedii enfeksiyon olabilir dediler onun sonuçları da temiz çıktı.
Doktor 1. Kutu antibiyotik verdi kullan geçmezse patolojiye gönderelim dedi.
2 kızım var psikolojimi sürekli Google üzerinden tarayarak çok fazla bozdum.
Neden inmiyor bu lenfler cıldıracağım
Merhaba hala aynıyım ilerlemiyor geçmiyordaMerhaba nasıl oldunuz ?
Sizin lenfler nerede karnınızda da var mı acabaMerhaba hala aynıyım ilerlemiyor geçmiyorda
Merhaba, kasıklarımda da çıktı ama reaktif dediler ben hissetmiyorum. Koltuk altımda ki ağrı yapıyorSizin lenfler nerede karnınızda da var mı acaba
Kan tahlili yapıldı mı hiç?Merhaba, kasıklarımda da çıktı ama reaktif dediler ben hissetmiyorum. Koltuk altımda ki ağrı yapıyor
Bir çok tahlil yapıldı, hangi kanı soruyorsunuzKan tahlili yapıldı mı hiç?
O zaman kafayı takacağın hiç bir konu yok. Lenfosit ve lökosit değerlerinin yüksek çıkması hastalık konusunda yardımcı olur.Hemogram da bütün değerler normal.
Bazen kanda cıkmayadabiliyormuş.O zaman kafayı takacağın hiç bir konu yok. Lenfosit ve lökosit değerlerinin yüksek çıkması hastalık konusunda yardımcı olur.
Merhaba ağrı yapması ve yumuşak doku olması iyiye işaret enfeksiyon büyük ihtimalle. Eşim de lenfoma atlattı. Onun boynunda koltuk altında vs çoğu yerde vardı ve hepsi sabit,sert,oynamayan ve ağrısızdı. Çok kafanıza takmayın zamanla geçer.Ben lenf değilde memeyle alakalı bir durum mu acaba diye düşünüyorum. Koltuk altımda çünkü ağrı ve yumuşak doku şişliği var topak gibi
Çok çok geçmiş olsun sizeMerhaba ağrı yapması ve yumuşak doku olmadı iyiye işaret enfeksiyon büyük ihtimalle. Eşim de lenfoma atlattı. Onun boynunda koltuk altında vs çoğu yerde vardı ve hepsi sabit sert oynamayan ve ağrısızdı. Çok kafanıza takmayın zamanla geçer.
Çok teşekkür ederim geçti gitti çok şükürÇok çok geçmiş olsun size
Mememde kitle var zaten ben sol taraf diye beklerken sağ mememde brads3 dedi iki hastane. Sonra üniversite hastanesine gittim elle muayene etti elime lenf bezlerin de geliyor fibrokistik bir meme yapın var. Meme mr biyopsi olabilirsin dedi. Sağ mememle alakalı endişem yok adını biliyorum 6 aydan 6 aya kontrol demişlerdi ama üniversite hastanesi ileri tetkik istedi.Memede olsaydı, öncelikli olarak memede bir kitle olması gerekirdi ve bu şüpheli bir kitle olmalıydı. Lenflere daha sonra geçiyor çünkü. Kanda çıkmayabilir konusunu kim söyledi. Bal gibi de çıkar. En ufacık enfeksiyon da vücudumuzun savunma sistemi bir araya toplanıp hastalığın olduğu yere hücum ederler. Ben bir hemşire olarak bunu biliyorum. Lenflerinizi biraz rahat bıraksanız, biraz unutsanız inanın hiç bir şey kalmayacak
Merhaba size de çok çokMerhaba ağrı yapması ve yumuşak doku olması iyiye işaret enfeksiyon büyük ihtimalle. Eşim de lenfoma atlattı. Onun boynunda koltuk altında vs çoğu yerde vardı ve hepsi sabit,sert,oynamayan ve ağrısızdı. Çok kafanıza takmayın zamanla geçer.
Kan testi her zaman doğru sonuç vermez bazen çıkmayadabilir ( kanser) varsa demişti. Prof doktor Hematoloji bölümünden.Ben lenf değilde memeyle alakalı bir durum mu acaba diye düşünüyorum. Koltuk altımda çünkü ağrı ve yumuşak doku şişliği var topak gibi
Memede kitle derken kötü oluşumlu kitleyi kastettim ama sizinki bening bir kitle ki brads 3 kategorisine girmiş.Mememde kitle var zaten ben sol taraf diye beklerken sağ mememde brads3 dedi iki hastane. Sonra üniversite hastanesine gittim elle muayene etti elime lenf bezlerin de geliyor fibrokistik bir meme yapın var. Meme mr biyopsi olabilirsin dedi. Sağ mememle alakalı endişem yok adını biliyorum 6 aydan 6 aya kontrol demişlerdi ama üniversite hastanesi ileri tetkik istedi.
Sol mememde ki ağrı özellikle koltuk altında asla geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?