- 29 Kasım 2023
- 128
- 6
- 30
Merhaba
Benimde goguslerimde adenofibrom var . Biyopsi oldum 11 inci ayda . Ondan sonra basta koltuk altimda bir kitle olustu elleyince agri yapiyor ve kaciyor kayiyor . Hala gitmedi . Ve yeni elleyince boynum da kucuk yuvarlak birsey hissettim ve kulak arkamda tam kemikte oda kucuk agri yapiyor . Cok endiseliyim lenfomamidir diye . Enfeksiyondan olsa kac aydir kaybolmalilardi bnce. Siz nasil oldunuz ? Iyilesmissinizdie umarim .
Benimde goguslerimde adenofibrom var . Biyopsi oldum 11 inci ayda . Ondan sonra basta koltuk altimda bir kitle olustu elleyince agri yapiyor ve kaciyor kayiyor . Hala gitmedi . Ve yeni elleyince boynum da kucuk yuvarlak birsey hissettim ve kulak arkamda tam kemikte oda kucuk agri yapiyor . Cok endiseliyim lenfomamidir diye . Enfeksiyondan olsa kac aydir kaybolmalilardi bnce. Siz nasil oldunuz ? Iyilesmissinizdie umarim .
Merhaba size de çok çok . Benim de boynum da kulak arkasında kasıkta ve koltuk altımda çıktı. zaten benim hissettiğim ağrı yapan tek yer orası. Sol meme de hafif şişlik koltuk altı ağrısı ve meme biriminde yumuşak doku şişliği gibi şişlik, iniyor tekrar sisiyor böyle 4 aydır. Reaktif dediler. Ultrasonda.
Tomografi de başka bi doktor lenf düğümlenmesi dedi.
Enfeksiyondan değil enfeksiyon sonuçlarım temiz cıkıyor doktor yine de antibiyotik verdi. 2 kutu antibiyotik bitirdim 2.kutu bünyeme ağır geldi alerjik reaksiyon yaşadım birde sol el ve kolda anjiyomdan oluştu. Doktor enfeksiyondan olmuş olsaydı mutlaka cevap da verirdi zaten demişti.
Sol kürek kemiğime de vuruyor