• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ravzam

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nurey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
35
1
86
Kocaeli
arkdşlar benim bana yrdm edin 8 aylık bebeğim bronşit olmuş dr antibiyotik vermedi bricanyl diye bi şurup verdi korkulcak birşey olmadığını söyledi ama annelik kızım öksürdükçe ben üzülüyorum uykularımız bölünüyor öksürmekten bana doğal kullanabileciğim yapabileceğim bişey varmı yrdm edin arkdşlar tşk ederim.

Arkadaşim öncelikle çook Geçmiş Olsun Bence Başka Bir Doktora Daha Götür Derim Bronşit Sonuçta Iyi Tedavi Olmasi Gerikir Kizinin Ismi Ravza Mi Bende Kizim Olursa Adini Ravza Begüm Koyacam Allahim Nasip Ederse şu sıralar çocuk düşünüyoruz Ravza Ismi çoook Hoşuma Gidiyor Anlamida çook Güzel

ewt kızmın adı ravza naz gtrdüm antibiyotik vermedi bricanyl şurup verdi onu kullanıyorm ama doğal yöntem balgam söktürücü araştırıyorum cnm işşallah sana da kısmet eder ismini ravza koyarsın gerçekten çok güzel taşıyor ismini hayırlısı.

ewt kızmın adı ravza naz gtrdüm antibiyotik vermedi bricanyl şurup verdi onu kullanıyorm ama doğal yöntem balgam söktürücü araştırıyorum cnm işşallah sana da kısmet eder ismini ravza koyarsın gerçekten çok güzel taşıyor ismini hayırlısı.
a.s.a.s.a.s.
cnm merhaba geçen günlerde aktarıyenın önümden geçiyodum keçi pekmezının faydaları yazıyodu hemde satıyodu faydalırı öksürük kesici balgam söktürücü kan yapıcı dıye öyle gıdıyodu tavsıye ederım ben dut pekmezi kullanıyorum oğlum öksürmeye başlayınca hemen kesılıyo hemen dene derım canım iştahda acıyo inş. faydasını görürsün. İnş. nasıp olurda ismi koyarım hayırlısıyla önemlı olan hayırlı bir evlat kız veya erkek farketmez kurban oldugum allahım sağlıklı sihatli hayırlı bir evlat versınde işte ravza ismınede bayıldım nebılım allahım nasip ederse koyarım benımde bır oğlum var resımde görünen adı murat 3 buçuk yaşında ravza kaç yaşında benım yerıme öp kızını sevgıleer

ravzan daha minicik 8 aylık tşk ederim keçiboynuzu kullanıyordum ama dut pekmezi daha faydalı geldi internette okudum öksürüğe bronşite iyi geldiğini yazıyordu günde 1 çay kaşığı veriyorum doğrumu acba dr muza kalsa sadece anne sütü diyor ek gıda olarak hiç birşey soramıyorum antibiyotik bile kullanmamıza karşı cnm

tşk ederim arkdaşlar hepiniz cvp verdiğiniz için mslarıma dr muza söyledim fark yapmaz dedi makina için dr da buhar ve arkasından ağızdan ilaç içirildi ben onu bidaha tekrarlamdım sakıncalı diyorlar sonuçta kızm astım yada alerjik bi durumu yok sadecene bronşit başlangıcı dedi kafam iyicene karıştı doğal yöntemler de çare arıyorum

arkadaşım bu şurubun aynısı bizde kullandık bize çok iyi geldi.oğluma bronşit başlangıcı demişti.

merhaba arkdsm uzum pekmezi hava civa ve taze tereyağını kaynatıp hergun bi ca y kaşığı verirsen gecer inş. hava civayı aktardan alıcaksin ALLAH SİFA VERSİN İNS SAĞLICAKLA..

Back