- 18 Ekim 2014
- 445
- 329
- 23
- Konu Sahibi papatyasevilir
Sanane kac tane sldıgımdan dr um uygun gorduyse verırse 10 tanede alırım komseyı baglamaz6 tane heyet raporu :) utanmasanız askere gönderecekmişsiniz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanane kac tane sldıgımdan dr um uygun gorduyse verırse 10 tanede alırım komseyı baglamaz6 tane heyet raporu :) utanmasanız askere gönderecekmişsiniz :)
Benım kaç tane rapor aldıgım verdıgım kımseyı ılgılendırmez hele ımanmıs allah korkusuymus bunların yorumunu yapmak sizin hafdinize düşmez ben ıstedım aldım demekkı drumda uygun gordu verdı herkez kendı ısıne baksın dr um verdıkten sonra ıstersem 10 tane daha alırım herkez işine
Sanane kac tane sldıgımdan dr um uygun gorduyse verırse 10 tanede alırım komseyı baglamaz
Yozgata çamur atmiyor konu sahibi, neden savunmaya gectiniz?Anlamadim neden yozgata gidilmiyor ? Yozgatta bebek yasamiyor mu hic orada bebek yok mu ? Ucretsiz izin alin ben oyle yaptim. 2 yil hakkiniz var. Alin izninizi oturun. Rapor isi 15 temmuz oncesi gibi degil. Rapor isine girmeyin derim. Ben memurum ogretmen degilim. Siz karikoca bursada yasiyorsunuz sizin yozgata mi tayin cikti ?
Benım kaç tane rapor aldıgım komseyı ışgılendırmez demmekkı dr um uygun verdı gordu eger uygun gormeseydı vermezdı kurumumda kabul etmezdı allah korkusuymus gelan fılan benım vıcdanım rahat hırsızlık yaparakta almadım hersey acık net dr verdı kurum amırım kabul ettı saldırıya gecmeden once bı sorar ınsan basıl aldım 6 tane raporu dıye alanıldıysem ve kurumum kabul ettıyse demekkı ozel bı sebebı var
Edebılırsın memur deılım özel sektör sıkayet yolun acıksenin zaten herkez yazmandan o kuruma nasıl ve ne şekilde girdiğin belli.
sen tabi ki hakkı hukuku allah korkusunu takmayacaksın.
İstediğim kadar alırım diyordun @WOLFROG yazdıktan sonra ne diye düzelttin yazdıklarını?
dersine girmen gereken çocuklar ne yapıyor aylarca öğretmensiz?
çalıştığın kurumdan, sana sahte rapor verip duran heyetten, senden ben sade bir vatandaş olarak şikayetçiyim.
hazır temizleme varken hepinize el atmalılar. bimer, egm ne bulursam şikayet edeceğim.
hele bu pişkinlikten sonra tüm sosyal medyayı ayağa kaldırmamız lazım. banane deyip geçilecek bir konu değil.
Edebılırsın memur deılım özel sektör sıkayet yolun acık
Arkadaslar tekrardan söluyorum ankarafa heyet aldıgım yerler 45 gun lider tıp merkezi etımesgut 1000 tl baglum tıp merk fıyatı bılmıyorum saglık personeli deılsenız verıyolar bıde demete ler tepe tıp merkezı 1 aylık 600 lira
Arkadasım ıstedıgon yere sıkayet et senlemı ugrascam bdnım kurumunçm sıkıntı cıkarmadı sem nıye bu kadar dertlendın
Psikolojik sorunlrı olan kısılerın cocuklarımıza ogretmenlık yapması hıcte vıcdana sıgmaz oyleyse madem ıhtıyacınız vardıBenım kaç tane rapor aldıgım komseyı ışgılendırmez demmekkı dr um uygun verdı gordu eger uygun gormeseydı vermezdı kurumumda kabul etmezdı allah korkusuymus gelan fılan benım vıcdanım rahat hırsızlık yaparakta almadım hersey acık net dr verdı kurum amırım kabul ettı saldırıya gecmeden once bı sorar ınsan basıl aldım 6 tane raporu dıye alanıldıysem ve kurumum kabul ettıyse demekkı ozel bı sebebı var
Dızı olgılendırmez benım haklım hukukum
Mune yorumları yazıp yazıp siliyor lütfen sildikleri geri gelsin abla.
Yanlıslıkla sildım ama bıdaha sızınle ugrasıp yorum fekan yazmıcam
Ben etik bulmuyorum. Eskiden 40 gündü doğum sonrası izni. Ozaman bile almadım. Eşim işsizdi birde. Buna ragmen gittim uc ay ücretsiz izin aldım. Bes aydi ise badladigimda. İkinci çocuğumda da eşim işsiz kaldı bir de borçla. Ama yine rapor almadim. Ücretsiz izin aldım. Hamileyken de aynı şekilde. Bir de öğretmenlik yapanlar daha onemli ben tam gün çalışıyorum ama onların dersi bir de boş geçiyor. Sizin çocuğunuz var diye oradaki çocukları mağdur etme hakkını kimse size vermiyor. Bana herkes aptal desin varsın rapor alanlar akıllı olsun.