• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rapor işinden anlayanlar...bebegim daha çok küçük...

Benım kaç tane rapor aldıgım verdıgım kımseyı ılgılendırmez hele ımanmıs allah korkusuymus bunların yorumunu yapmak sizin hafdinize düşmez ben ıstedım aldım demekkı drumda uygun gordu verdı herkez kendı ısıne baksın dr um verdıkten sonra ıstersem 10 tane daha alırım herkez işine

Sanane kac tane sldıgımdan dr um uygun gorduyse verırse 10 tanede alırım komseyı baglamaz

Hem ogretmen ol ama dogru duzgun cumle kurama, ustune cahil gibi herkes kelimesini bile herkez yaz, hem de harami gibi devlete cok beles maas al ustune kimseyi ilgilendirmez de. Ulkede nitelikli adam mi kalmadi anlamadim.

Bilenler var mi bu yorumlar ihbar kabul edilebiliyor mu, su heyeti arastirsinlar bakalim neyin nesiymis.

Anlamadim neden yozgata gidilmiyor ? Yozgatta bebek yasamiyor mu hic orada bebek yok mu ? Ucretsiz izin alin ben oyle yaptim. 2 yil hakkiniz var. Alin izninizi oturun. Rapor isi 15 temmuz oncesi gibi degil. Rapor isine girmeyin derim. Ben memurum ogretmen degilim. Siz karikoca bursada yasiyorsunuz sizin yozgata mi tayin cikti ?
Yozgata çamur atmiyor konu sahibi, neden savunmaya gectiniz?
Diyor ki Yozgatta ogretmenim ama evim Bursa'da, bebegimi Bursada birakip Yozgata goreve donsem bebegime bakacak kimsem yok, yanimda Yozgata gotursem yine ben isteyken bakacak kimsem yok, maddi sebeplerden dolayi ucretsiz izne de ayrilamiyorum, rapor konusunda yardim edin demis! Siz bunun neresinden Yozgatta yaşanmaz diye anlam cikardiniz anlamadim.
Not: Yozgatlıyım

Benım kaç tane rapor aldıgım komseyı ışgılendırmez demmekkı dr um uygun verdı gordu eger uygun gormeseydı vermezdı kurumumda kabul etmezdı allah korkusuymus gelan fılan benım vıcdanım rahat hırsızlık yaparakta almadım hersey acık net dr verdı kurum amırım kabul ettı saldırıya gecmeden once bı sorar ınsan basıl aldım 6 tane raporu dıye alanıldıysem ve kurumum kabul ettıyse demekkı ozel bı sebebı var

senin zaten herkez yazmandan o kuruma nasıl ve ne şekilde girdiğin belli.
sen tabi ki hakkı hukuku allah korkusunu takmayacaksın.
İstediğim kadar alırım diyordun @WOLFROG yazdıktan sonra ne diye düzelttin yazdıklarını?
dersine girmen gereken çocuklar ne yapıyor aylarca öğretmensiz?
çalıştığın kurumdan, sana sahte rapor verip duran heyetten, senden ben sade bir vatandaş olarak şikayetçiyim.
hazır temizleme varken hepinize el atmalılar. bimer, egm ne bulursam şikayet edeceğim.
hele bu pişkinlikten sonra tüm sosyal medyayı ayağa kaldırmamız lazım. banane deyip geçilecek bir konu değil.

senin zaten herkez yazmandan o kuruma nasıl ve ne şekilde girdiğin belli.
sen tabi ki hakkı hukuku allah korkusunu takmayacaksın.
İstediğim kadar alırım diyordun @WOLFROG yazdıktan sonra ne diye düzelttin yazdıklarını?
dersine girmen gereken çocuklar ne yapıyor aylarca öğretmensiz?
çalıştığın kurumdan, sana sahte rapor verip duran heyetten, senden ben sade bir vatandaş olarak şikayetçiyim.
hazır temizleme varken hepinize el atmalılar. bimer, egm ne bulursam şikayet edeceğim.
hele bu pişkinlikten sonra tüm sosyal medyayı ayağa kaldırmamız lazım. banane deyip geçilecek bir konu değil.
Edebılırsın memur deılım özel sektör sıkayet yolun acık

Edebılırsın memur deılım özel sektör sıkayet yolun acık

eski mesajların duruyor.
özel sektörde 6 izin alacaksın da seni barındıracaklar. sen ancak başkalarının hakkı
üzerinden devleti dolandırdığını düşünebilirsin. tabi ki şikayet edeceğim.

Arkadaslar tekrardan söluyorum ankarafa heyet aldıgım yerler 45 gun lider tıp merkezi etımesgut 1000 tl baglum tıp merk fıyatı bılmıyorum saglık personeli deılsenız verıyolar bıde demete ler tepe tıp merkezı 1 aylık 600 lira

param kesildi derken sahte raporlara yaptığın masrafı mı kastediyordun?

Arkadasım ıstedıgon yere sıkayet et senlemı ugrascam bdnım kurumunçm sıkıntı cıkarmadı sem nıye bu kadar dertlendın

Ben etik bulmuyorum. Eskiden 40 gündü doğum sonrası izni. Ozaman bile almadım. Eşim işsizdi birde. Buna ragmen gittim uc ay ücretsiz izin aldım. Bes aydi ise badladigimda. İkinci çocuğumda da eşim işsiz kaldı bir de borçla. Ama yine rapor almadim. Ücretsiz izin aldım. Hamileyken de aynı şekilde. Bir de öğretmenlik yapanlar daha onemli ben tam gün çalışıyorum ama onların dersi bir de boş geçiyor. Sizin çocuğunuz var diye oradaki çocukları mağdur etme hakkını kimse size vermiyor. Bana herkes aptal desin varsın rapor alanlar akıllı olsun.

Benım kaç tane rapor aldıgım komseyı ışgılendırmez demmekkı dr um uygun verdı gordu eger uygun gormeseydı vermezdı kurumumda kabul etmezdı allah korkusuymus gelan fılan benım vıcdanım rahat hırsızlık yaparakta almadım hersey acık net dr verdı kurum amırım kabul ettı saldırıya gecmeden once bı sorar ınsan basıl aldım 6 tane raporu dıye alanıldıysem ve kurumum kabul ettıyse demekkı ozel bı sebebı var
Psikolojik sorunlrı olan kısılerın cocuklarımıza ogretmenlık yapması hıcte vıcdana sıgmaz oyleyse madem ıhtıyacınız vardı :deli:

yeyin birbirinizi. alkis.olaylar nereye gelmis yuh... millette hortumlayan hortumlayana... kadinin alacagi maasa takmissiniz helal

Bayanlar farkına varınız ki sizin o vergileriniz en cok sorulari calip yıllarca haksız yere maas almis, devletin parasiyla terör orgutlerini beslemis, kul hakkı yemeye doymamış ac gözlü memurlara gitti. Bunlarin icinde en masumu bir kadının cocuguna bakmak ugruna aldığı rapordur. Ayrica sunu da soylemek isterim ki suan burada haktan hukuktan bahsedenlerin elinde boyle bir firsat olsa %90i bu fırsatı kullanır.

Mune Mune yorumları yazıp yazıp siliyor lütfen sildikleri geri gelsin abla.

Kullanici adini da degistirmis. Niye acaba :işsiz:

Korku boyle bir sey iste.

Yanlıslıkla sildım ama bıdaha sızınle ugrasıp yorum fekan yazmıcam

Yanlislikla bir tusla silinecek sey degil onlar. Neden yalan soyluyorsun?

Ben etik bulmuyorum. Eskiden 40 gündü doğum sonrası izni. Ozaman bile almadım. Eşim işsizdi birde. Buna ragmen gittim uc ay ücretsiz izin aldım. Bes aydi ise badladigimda. İkinci çocuğumda da eşim işsiz kaldı bir de borçla. Ama yine rapor almadim. Ücretsiz izin aldım. Hamileyken de aynı şekilde. Bir de öğretmenlik yapanlar daha onemli ben tam gün çalışıyorum ama onların dersi bir de boş geçiyor. Sizin çocuğunuz var diye oradaki çocukları mağdur etme hakkını kimse size vermiyor. Bana herkes aptal desin varsın rapor alanlar akıllı olsun.

Insan namuslu olunca aptal olmuyor baskalari oyle dusunse bile. Evlatlarinizin bogazindan helal lokma gecirebiliyorsaniz, iciniz huzurluysa onemli olan bu. Zaten Allah sizin gibilerin parasinin bereketini verir daha az kazansa da.

Back
X