• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rapor işinden anlayanlar...bebegim daha çok küçük...

Daha nasil empati yapacagiz. Bizde memuruz bizde bebek yaptik bizde ucretsiz izin aldik. Siz nasil haram para yerim yol gosterin diyorsunuz. Akliniz yerinizde ams psikolojik rapor almak istiyorsunuz. Etik mi hos mu devlet hak vermis ucretsiz izin al. O yediginiz para bu insanlarin parasi iciniz rahat edecek mi yerken ? Biz aptal miyiz bi akilli siz misiniz ?

2. Eş durumu yapılacak zaten büyük ihtimalle o zaman çıkar tayininiz. Bayramdan sonra ücretsiz izne ayrilin tayinler açıldığında bssvurunuzu yaparsınız zaten çok sürmez bu ay içinde yapılır diye düşünüyorum. Rapor alabileceginizi zannetmiyorum su an doktorlar 2 günlük raporu bile yazmiyorlar zaten.
inşaAllah ücretsiz izindeyken tayin istemede sıkıntı olmaz umarım. çünki ağustosta d.iznim bittiğinde başlattıktan sonra eş özür tayini isteyebilmiştim..en azından şu 2. eş özrü net olsa ona göre önümü görebilceğim..
yorumunuz için teşekkür ederim

Öğretmenim. 3 aylik bebegim var. Eş özrü istedim yozgattan bursa ya çıkmadı. Bursada oturuyoruz bebegimi alarak da bebegimi birakarak da taa yozgata gidemem.6 senelik öğretmenim ve hamileyken bile 3 gunden fazla rapor almis degilim . Simdi en azindan 2 es ozrune kadar rapor almam lazım. Nasil nerden alinir. Heyet raporu mi alsam annelik sendromundan psikolojide aliniyormus ama o da sonra sıkıntı olabiloyormus.
Biri yol gosterse Allah rızası için..
Heyet raporu çıkart kalp damardan filan özeller hemen veriyor benek söz konusu olunca bence bir teklif et bakalım hastanelere.

Heyet raporu çıkart kalp damardan filan özeller hemen veriyor benek söz konusu olunca bence bir teklif et bakalım hastanelere.
en azından 1 ay içinde netleşecek haberlere göre 2.eş özrü..ücretsiz izindeyken atama isten,r diyenm de var ücretsiz izzinde hiçbir atamam isteyemezsizn diyen de. riske atmak istemem11

ohalden dolayı biraz zor sizin rapor işi. psikiyatrın verdiği lohusalık sendromu. başka konularla alakası yok. alabilirseniz öyle alın. ki zaten o dönem her anne için sendrom.

ohalden dolayı biraz zor sizin rapor işi. psikiyatrın verdiği lohusalık sendromu. başka konularla alakası yok. alabilirseniz öyle alın. ki zaten o dönem her anne için sendrom.
aynı şeyden bahsediyormuşuz annelil sendromu ya da loğusalık sendromu.. hani loğusa döneminde zaten d.izninde olduğuna göre bu belli bir süre için alnıabiliyor. ben de başka psikolojik ahatszlıklardan dedğil de bununla rapor alabilir miyim diye uğraş vereceğim.. aile hekimleri verebilier mi?.
yorumunuz için teşekkürler

aynı şeyden bahsediyormuşuz annelil sendromu ya da loğusalık sendromu.. hani loğusa döneminde zaten d.izninde olduğuna göre bu belli bir süre için alnıabiliyor. ben de başka psikolojik ahatszlıklardan dedğil de bununla rapor alabilir miyim diye uğraş vereceğim.. aile hekimleri verebilier mi?.
yorumunuz için teşekkürler

yok veremez. bunu heyet şeklinde veriyorlar. sanıyorum 3 hekimin imzası oluyor. siz birine görünüyorsunuz o onaylayınca diğerleri de onaylıyor zaten. ben ciddi şekilde sendrom yaşamıştım dr bana vermişti. görevimde hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür. sınavlara falan da girdim üzerine görevde yükselme falan. o dönem sancılı bir süreç zaten.

bu kadar uzun raporu kolay kolay vermez doktorlar hele böyle bir dönemde o yüzden ücretsiz almanız daha mantıklı

Öğretmenim. 3 aylik bebegim var. Eş özrü istedim yozgattan bursa ya çıkmadı. Bursada oturuyoruz bebegimi alarak da bebegimi birakarak da taa yozgata gidemem.6 senelik öğretmenim ve hamileyken bile 3 gunden fazla rapor almis degilim . Simdi en azindan 2 es ozrune kadar rapor almam lazım. Nasil nerden alinir. Heyet raporu mi alsam annelik sendromundan psikolojide aliniyormus ama o da sonra sıkıntı olabiloyormus.
BİR DE ÜCRETSİZ İZİNDEYKEN 2.EŞ ÖZRÜ YAPILIRSA TAYİN İÇİN BAŞVURULULABİLİR DEĞİL Mİ?tekrar başlatmak gerekmez??
bulunduğun şehirdeki özel hastaneleri ara birinden biri parayla rapor verir.sonradan sıkıntı çıkarmayacak bir rahatsızlık dolayıs ile almak mantıklı.en fazla 40 gün alabiliyorsun yalnız.

BİR DE ÜCRETSİZ İZİNDEYKEN 2.EŞ ÖZRÜ YAPILIRSA TAYİN İÇİN BAŞVURULULABİLİR DEĞİL Mİ?tekrar başlatmak gerekmez??
tayin olamayanlar için ikinci eş durumu özrü açıldı milli eğitim müdürlüğüne bir uğrayın isterseniz

Empati yapabilen ve pozitif yorumlarla durumu anlatarak sorunuma cevap veren arkadaslara çok teşekkür ediyorum. Allah bu forumdan sizin gibileri eksik etmesin. Neyin ne oldugunu bilmeyip sorundan sorun oluşturmak isteyenleri ise diyecek bir şeyim bile yok. Her neyse. Rabbim herkesin kalbine gore versin:)

neyin ne oldugunu ne yazikki senin yazdigin kadariyla biliyoruz, muneccim olup gerisini anlayamayiz, bunda once bir anlasalim.
yazdiklarindan, yozgata gidemem, bursada ailemin yaninda olmak isterim ama ucretsiz izin alamam, param kesilmesin. rapor verip sozde ucretli iznime nasil devam ederim sonucu cikiyor.
istersen tekrar okuyup edit yapabilirsin yazdikalrini...

Tek doktordan imzali en fazla 10 gun rapor alabilirsiniz bunun da limiti 40 gun ama heyet raporu alabilirseniz 45 gunluk alirsiniz rapor bitiminde tekrar 45 gun alabilirsiniz yalniz ayni heyetten en fazla 2 kere 45 gunluk rapor aliniyor diye biliyorum ama disinda herhangi bir sınırı yok yani istediginiz kadar heyet raporu alabilirsiniz.

Geçen dönem doğuya atanıp bir sene içinde eşini sgklı çalışan gösterip tekrar istanbula dönen birine şahit oldum sizin ki nasıl çıkmadı acaba sanırım çok adil bir sistemi yok

Bazen ogretmenlerden memurlardan duyuyorum ise gitmek istemedikleri durumlarda "rapor alirim" diyenleri. Rapor almak bu kadar kolay mi? Oncesinde rapor alacaklarina o kadar eminler ki, cidden aliyorlar da. Kim veriyor bu kadar raporu. "Annelik sendromundan psikolojide aliniyormus" bak yaa sanki marketten deterjan aliyor.

Bir de olmayan hastaligi varmis gibi gostermek ve devletten calismadan para almak dupeduz uckagit olmuyor mu?

Back
X