Doğuma Hazırlık Rana'ya uyumlu isim ne olabilir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

loxandra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
3.148
1
merhaba arkadaşlar.benim 2 yaşında 1 oğlum var ismi ahmet mirza.3 hafta sonra da bir kızımız olacak inş. rana düşünüyoruz ama tek isim de olmasın istiyorum.rana ya uyumlu ,anlamı güzel hangi isim olablir,önerilerinizi bekliyorum:ecrin_bebek:

Rana çok güzel bir isim.(Oğlunuzun ismi de çok hoş maşaAllah hayırlı ömrü olsun)
Benim aklıma ilk Zeyneb Rana geldi.Zeyneb ismi muhteşem bence,ağırlığını ve güzelliğini her dem taze tutan,çok sevimli,tam bir hanımefendi ismi.
Onun dışında,
Elif Rana,Reyyan Rana (ikisi de R ile oldu:),Ahsen Rana,İkbal Ranada olabilir.
Hayırla kucağınıza almanızı dilerim.Sevgilerimle

bende zeyneb ismini cok seviyorum
elif isimide güzel yani ya zeyneb rana
yada elif rana
hayirli dogumlar

zeynep ismi bence de güzel, ama çevremde o kadar çok var ki,zaten türkiyede en çok koyulan kız ismi galiba:) ,o yüzden pek düşünmüyorum. elif de heö babaannemin,hem kızkardeşimin adı,onu da eledik:KK1:

diğerleri güzel ama,değerlendiricem:))

bir arkadaş da özelden msg göndermiş buket rana olabilir diye,ahmet mirza ya uyumlu ,o da hoşuma gitti

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim,keşke bikaç seçenek daha olsa.hadi arkadaşlar akıl akıldan üstündür,ben hamileyim beynim durdu:kedi: hiçbişey gelmiyor aklıma,yardımmmhihoyyyt

Benimde rana ismini ilk okudugumda aklima gelen bi kac ismi paylasmak istedim ..

Arya Rana
Alya Rana
Revza Rana
Deva Rana
Elvina Rana
Esna Rana
Hüsna Rana
Sahra Rana
Sena Rana
Rüya Rana
Mizra Rana
Serra Rana

iki isimde birbiriyle uyumlu olsun diye ilk isimin sonunda A. harfine dikkat ettim ..
deyim tarzida hos olsun diye .. Umariim seceneklerden birini begenirsin :))

Son düzenleme:
bnm de ilk aklıma gelen zeynep oldu arkadaşlarda zeynep demişler çok uyumlu bence zeynep rana

Rana Gül diye aklima geldi.

Gül ciceginin bizim dinimizde de öneminin ne kadar büyük oldugunu biliyoruz mesela anlamida olur bence.

Verilen örneklerde cok güzel.

Karar vermekte zorlanacaksiniz sanirim : )

Benim ikiz kızlarımdan birinin adı
Melek Rana
Çok severim bu ismi :lepi:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.benim 2 yaşında 1 oğlum var ismi ahmet mirza.3 hafta sonra da bir kızımız olacak inş. rana düşünüyoruz ama tek isim de olmasın istiyorum.rana ya uyumlu ,anlamı güzel hangi isim olablir,önerilerinizi bekliyorum:ecrin_bebek:

Aklıma gelmişken rana ispanyolcada ve italyancada kurbaaa demek:))) araştır istersen

Aklıma gelmişken rana ispanyolcada ve italyancada kurbaaa demek:))) araştır istersen

neee kurbağa mıohaoldumsmile yok valla duymazlıktan geleyim bunu,buldugum isimlerin bir de diğer dillerdeki karşılığını araştırırsam hiç çıkamam işin içinden

bende bi öneride bulunabilirim değilmia.s. bizde kızımız olursa şevval duru düşünüyoruz..sizinki de rana duru olabilir mesela:ecrin_bebek:

elif rana
zeynep rana
zümral rana
ravza rana
nevra rana..
iclal rana..

Ayşe çok naif bir isim.. her ismin yanına yakıştığı gibi, Rana ile de uyum sağlar...

aklıma gelen alternatifler ise;

Melike Rana..
Merve Rana..
Öykü Rana..
Beril Rana..

sağlıklı doğumlar diliyorum..

X