- 4 Ocak 2021
- 860
- 533
- 27
Allah bagışlasın, kız olabilir.. Nasip. Saglıkla gelsin inşallahBende bir yorum alabilirmiyim lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bagışlasın, kız olabilir.. Nasip. Saglıkla gelsin inşallahBende bir yorum alabilirmiyim lutfen
Karından , tahminde bulunabilir misinTabiki 7 8 haftalik ultrason kagidi varsa at alttan mi ustten mi soyle tahmin yapayim canim
Allah bagışlasın, kız olabilir.. Nasip. Saglıkla gelsin inşallah
Merhaba 6 haftalik hamileyim benim karından ultrason sonucuna da bakarmisinizMerhaba, kız gibi görünüyor. Sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba bence kız. Saglıkla gelsin de yeterMerhaba 6 haftalik hamileyim benim karından ultrason sonucuna da bakarmisiniz
Erkek gibi canım bence6+1 haftalık görüntü cevap verebilecek olan var mıdır?karından ultrason
Önce kız sonra erkek demişsiniz sola tutuğundan erkek gibi düşündüm ben ama sizin son kararınız nedirErkek gibi canım bence
Pardon bana erkek demişsiniz yanlış anladımÖnce kız sonra erkek demişsiniz sola tutuğundan erkek gibi düşündüm ben ama sizin son kararınız nedir
Hayırlısı olsun belli mi cinsiyeti?sağlıkla gelsin minikPardon bana erkek demişsiniz yanlış anladım
Hayır değil şuan 10+2 günlük fotosu var doktor çok erken dediHayırlısı olsun belli mi cinsiyeti?sağlıkla gelsin minik
Allah bagışlasın kız gibi duruyor benim kızım ultrasonları da boyleydi. Sagla gelsin de kız erkek farketmezHayır değil şuan 10+2 günlük fotosu var doktor çok erken dedi
Bana da kız gibi geliyor artık birde oğlumda göğsümün başı kararmıştı bunda hiç olmadı ve bulantım daha az ondan dolayı kız diyorum var mı sizde fotosu bakayımAllah bagışlasın kız gibi duruyor benim kızım ultrasonları da boyleydi. Sagla gelsin de kız erkek farketmez
Benim kızım dogdu 5 aylık oldu :)) kaldırdım tüm ultrasonları Bi sürü albüm yapcaktım sözde inanın nerde Allah bilirBana da kız gibi geliyor artık birde oğlumda göğsümün başı kararmıştı bunda hiç olmadı ve bulantım daha az ondan dolayı kız diyorum var mı sizde fotosu bakayım
Ramziye göre erkek yorumu yapmıştınız sanırımAllah bagışlasın kız gibi duruyor benim kızım ultrasonları da boyleydi. Sagla gelsin de kız erkek farketmez
Sizin de göğsünüzün başı açık renkte miydi benim oğlumda çok koyulaştıBenim kızım dogdu 5 aylık oldu :)) kaldırdım tüm ultrasonları Bi sürü albüm yapcaktım sözde inanın nerde Allah bilir
Evet acıktı, valla bası solda kız gıbı basta erkek demışsem de degıştırıyorumSizin de göğsünüzün başı açık renkte miydi benim oğlumda çok koyulaştı
Baş kısmıyla alakası yok bence kardeşimin ki tam tersi taraftaydı kızı oldu mesela benim bebeğin 8. Hafta görüntüsü bu başı diğer tarafta yer değiştirebiliyor demek kiEvet acıktı, valla bası solda kız gıbı basta erkek demışsem de degıştırıyorum