- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
- Konu Sahibi strawberry34
-
Hayırlı olsun bir at bakalımstrawberry34
Ay hamile kalmadan daha dedim kesin yazicam diye. Cok şükür 5+5 ve 5+0 ikizlere hamileyim Rabbim el açan herkese nasip etsin
Usg görüntüsünü atsam ikizleri anlar mısın?
Ilk fotoğraf üstteki iki kese yan yana, alttaki 5+5 olan, ikinci fotoğraf 5+0da olan. Karından ultrasonHayırlı olsun bir at bakalım
Bana da bakın lutfen
Çok özür dilerim bu cevap kimeydi
6+3 günlük burda tek bu görüntü var elimdeMerhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan
Yanliş mı cıktı sende canım ramzi teorisi?Karından ultrason 12 haftalık doktor çok büyük ihtimalle kız dedi Ramzi teorisi erkek diyordu nasip.
2 hafta sonra % 100 cinsiyetini öğreneceğim canım şimdilik yanlış çıktı diyebiliriz seninYanliş mı cıktı sende canım ramzi teorisi?
Merhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabil
Merhaba bana da bakabilirmisinizz8.haftasa yanılıyorum genelde 6.hafta varsa onu atabilirsiniz
Merhaba banada bakarmısıınız ? 7 hafta 3 günlük vajınal muaneMerhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?