- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 37
- Konu Sahibi strawberry34
-
Bana da 12+0 da çok büyük ihtimal kız dedi. Bir oğlum var nedense erkek dese inanacaktım kız olabilir deyince inanasım gelmiyor yanılma payı yüksek çünkü. İnşallah Rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip eder.12 haftalikti bi taraftan bakıyorum kız gibi bitaraftan bakiyorum erkek gibi dedi daha çok küçük dedi net bişey demedi
Size hep kız mi dendiKaç haftalıkken erkek gibi dedi?
Amin inşallahBana da 12+0 da çok büyük ihtimal kız dedi. Bir oğlum var nedense erkek dese inanacaktım kız olabilir deyince inanasım gelmiyor yanılma payı yüksek çünkü. İnşallah Rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip eder.
12+0 da çok büyük ihtimal kız olabilir dedi. 13+0 da başka doktora gittim o doktorun tahmini kız olsaydı kız olduğuna inanmaya başlayacaktım. Doktor da asla tahmin bile etmem yalan olur dedi sinir ola ola geldim. 3 hafta sonra kendi doktoruma gideceğim %100 söyleyecek 16.haftada.Size hep kız mi dendi
Evet bazı doktorlar sinir bozucu ben tek doktora gittim hep muanem 17.haftada ozaman netleşecek benimde erken gidemiyorum kan sulandırıcı iğnem var bitmeden yenisini yazamıyor ondan 1 ay dolmasını bekliyorum12+0 da çok büyük ihtimal kız olabilir dedi. 13+0 da başka doktora gittim o doktorun tahmini kız olsaydı kız olduğuna inanmaya başlayacaktım. Doktor da asla tahmin bile etmem yalan olur dedi sinir ola ola geldim. 3 hafta sonra kendi doktoruma gideceğim %100 söyleyecek 16.haftada.
12.haftadaki ultrason görüntünü atabilir misin? Sabretmek beklemek çok zormuş. Oğlumda 14 haftalıkken doktor kız demişti ihtimal falan değil. 16.haftada erkek dendi tabi ben erkek bebek istediğim için hemencik inandım. 37.haftada tekrar kız dendi 38.haftada doğum yaptım doğuma giderken kız diye biliyordum doğumda erkek olduğunu kendim gördüm Allah' tan normal doğurmuştum. Bunda netlik istiyorum başıma tekrar gelmesin .Evet bazı doktorlar sinir bozucu ben tek doktora gittim hep muanem 17.haftada ozaman netleşecek benimde erken gidemiyorum kan sulandırıcı iğnem var bitmeden yenisini yazamıyor ondan 1 ay dolmasını bekliyorum
Şuan evde değilim memleketime geldim annemleri görmeye pazertesi dönücem12.haftadaki ultrason görüntünü atabilir misin? Sabretmek beklemek çok zormuş. Oğlumda 14 haftalıkken doktor kız demişti ihtimal falan değil. 16.haftada erkek dendi tabi ben erkek bebek istediğim için hemencik inandım. 37.haftada tekrar kız dendi 38.haftada doğum yaptım doğuma giderken kız diye biliyordum doğumda erkek olduğunu kendim gördüm Allah' tan normal doğurmuştum. Bunda netlik istiyorum başıma tekrar gelmesin .
Diğer topike atmıştım ama dur bulup yollayım nub teorisi için12.haftadaki ultrason görüntünü atabilir misin? Sabretmek beklemek çok zormuş. Oğlumda 14 haftalıkken doktor kız demişti ihtimal falan değil. 16.haftada erkek dendi tabi ben erkek bebek istediğim için hemencik inandım. 37.haftada tekrar kız dendi 38.haftada doğum yaptım doğuma giderken kız diye biliyordum doğumda erkek olduğunu kendim gördüm Allah' tan normal doğurmuştum. Bunda netlik istiyorum başıma tekrar gelmesin .
merhabalar banada yorum yapabilirmisiniz foto 12+4 tü şuan 15. haftadayım 2 oğlum var bu 3 cü olacak inşallah cinsiyetini çok merak ediyorum rabbim ilk önce sağlık versin
@Ikra meyra
İnşallah Allah gönlünüze göre verir. Sanırım aynı haftalardayiz. Sizin de tahmini doğum tarihi 01 Haziran yazıyor. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah2 oğlandan sonra kızınız mi olcak ne güzelbenimde 2 oğlum var doktor erkek gibi dedi ama tam net değil bir umut kızmı diye bekliyorum
Teşekkürler amin inşallah. 14+4 haftalıkken dedi. 07 Aralık da gittim. Önceki randevu da erkek gibi gördüm demişti. Benimki biraz hareketliÇok şükür gönlündeki olmuş sağ salim kucağına da almak nasip olur inşallahBenimde bir oğlum var kızım olmasını çok istiyorum. Kaç haftalıkken doktor kız dedi sana peki ?
Resim ekleyemiyorumBana da bi bakar msnz 6 +1 karından usg
Inşallah amin sağlıkla doğsunlarİnşallah Allah gönlünüze göre verir. Sanırım aynı haftalardayiz. Sizin de tahmini doğum tarihi 01 Haziran yazıyor. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
Merhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
Merhaba lütfen benim ultrason görüntüme de bi bakar mısınızMerhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
İkra meyra cuma günü 17 haftaTamam bu cuma paylaşıcam kontrolum var
Cuma günü usg 17 haftalıkSanki erkek diyecem ama emin olamadım son USG farklı geldi bana. Olursa başka USG paylasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?