Ramzi teorisi %85 işe yarıyor!!

12 haftalikti bi taraftan bakıyorum kız gibi bitaraftan bakiyorum erkek gibi dedi daha çok küçük dedi net bişey demedi
Bana da 12+0 da çok büyük ihtimal kız dedi. Bir oğlum var nedense erkek dese inanacaktım kız olabilir deyince inanasım gelmiyor yanılma payı yüksek çünkü. İnşallah Rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip eder.

Size hep kız mi dendi
12+0 da çok büyük ihtimal kız olabilir dedi. 13+0 da başka doktora gittim o doktorun tahmini kız olsaydı kız olduğuna inanmaya başlayacaktım. Doktor da asla tahmin bile etmem yalan olur dedi sinir ola ola geldim. 3 hafta sonra kendi doktoruma gideceğim %100 söyleyecek 16.haftada.

Evet bazı doktorlar sinir bozucu ben tek doktora gittim hep muanem 17.haftada ozaman netleşecek benimde erken gidemiyorum kan sulandırıcı iğnem var bitmeden yenisini yazamıyor ondan 1 ay dolmasını bekliyorum

Evet bazı doktorlar sinir bozucu ben tek doktora gittim hep muanem 17.haftada ozaman netleşecek benimde erken gidemiyorum kan sulandırıcı iğnem var bitmeden yenisini yazamıyor ondan 1 ay dolmasını bekliyorum
12.haftadaki ultrason görüntünü atabilir misin? Sabretmek beklemek çok zormuş. Oğlumda 14 haftalıkken doktor kız demişti ihtimal falan değil. 16.haftada erkek dendi tabi ben erkek bebek istediğim için hemencik inandım. 37.haftada tekrar kız dendi 38.haftada doğum yaptım doğuma giderken kız diye biliyordum doğumda erkek olduğunu kendim gördüm Allah' tan normal doğurmuştum. Bunda netlik istiyorum başıma tekrar gelmesin .

Şuan evde değilim memleketime geldim annemleri görmeye pazertesi dönücem

Diğer topike atmıştım ama dur bulup yollayım nub teorisi için

2 oğlandan sonra kızınız mi olcak ne güzel benimde 2 oğlum var doktor erkek gibi dedi ama tam net değil bir umut kızmı diye bekliyorum
İnşallah Allah gönlünüze göre verir. Sanırım aynı haftalardayiz. Sizin de tahmini doğum tarihi 01 Haziran yazıyor. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Çok şükür gönlündeki olmuş sağ salim kucağına da almak nasip olur inşallah Benimde bir oğlum var kızım olmasını çok istiyorum. Kaç haftalıkken doktor kız dedi sana peki ?
Teşekkürler amin inşallah. 14+4 haftalıkken dedi. 07 Aralık da gittim. Önceki randevu da erkek gibi gördüm demişti. Benimki biraz hareketli İnşallah size de Allah gönlünüze göre verir

İyi akşamlar.8 haftalık gebelik, plasentanın yeri neresi acaba anlayan varmı?

Eklentiler

• 20201211_211905.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 60

Eklentiler

• 20201208_145614.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba lütfen benim ultrason görüntüme de bi bakar mısınız

Eklentiler

• 882F91D0-ECB0-49C6-A34A-BEFDEC076078.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…