- 21 Aralık 2020
- 34
- 4
- 16
- 25
- Konu Sahibi strawberry34
-
Mrb bana da bakabilirmisiniz vajinal
Bana da bakabilir misiniz vajinal UltrasonBurda kac haftalık ? 8 haftayı gecmemesi lazım
Tahmini olan olmadimi6 haftalik burda vajinal ultrasyon tahmini olan varmi
Bir tahminde ben istiyorum. Resmin birinde 5 haftalik diğerinde 5+6 günlük ikiside karından
%100 kızım olacakmış dün öğrendik çok şükür Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin6 haftalık vajinal ultrason görüntüsünü attım. Şu an 10 haftalığız 7.ve 8.haftalar da var. Bundan anlaşılmazsa onlardan atayım. Teşekkür ederim
Sizde ramzi teorisi dogru cikmadi mi yani%100 kızım olacakmış dün öğrendik çok şükür Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin
Hayır doğru çıkmadı ne yazık ki.Sizde ramzi teorisi dogru cikmadi mi yani
Benimkine de birisi yorum yapsaydiHayır doğru çıkmadı ne yazık ki.
Canım ben Ramzi teorisini bilmiyorum ama 12 haftalıkken nub teorisini çok araştırdım ve bende tuttu. Biraz daha büyüyünce onu atabilirsin banaBenimkine de birisi yorum yapsaydimerak ediyorum cok acaba dogru cikar mi ???
O zaman insaallah diyelim onumuzdeki ultrasonu bekleyelimCanım ben Ramzi teorisini bilmiyorum ama 12 haftalıkken nub teorisini çok araştırdım ve bende tuttu. Biraz daha büyüyünce onu atabilirsin bana
Bebeğim erkekmiş :)Merhaba kız
Sağlıkla doğsun inşallahBebeğim erkekmiş :)
Nub ta tutmadı bu teoride tutmadı bende
Benimkime bakabilir misinizCanım ben Ramzi teorisini bilmiyorum ama 12 haftalıkken nub teorisini çok araştırdım ve bende tuttu. Biraz daha büyüyünce onu atabilirsin bana
Canım seninkinin nubu çok net belli değil. Benimkini atıyorum bak çizerek çok çok belli. Çok net olmadığı için ben erkeğe benzettim.Benimkime bakabilir misiniz Eki Görüntüle 2750529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?