Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy acaba bana da bakar mısınız 5haftalıkKarından çekildiyse erkek
Ramziye göre kız gibi 10 ile 14 haftası arası tekrar atın nubuna bakarız. Ramzi bazen doğru sonuç vermeyebiliyor. Bende vermemiştiAyyy acaba bana da bakar mısınız 5haftalık
3 çizgisi çok net belli bu da kız demek oluyor. Fakat yine de tam emin değilim sadece %60 oranla kız derdim ben. Bir arkadaşımın da böyle 3 çizgi bu pozisyonda belliydi sonra erkeğe döndü bebeği.Selam kizlar.. anlayan varsa bi bakabilir mi benimkinede.. merak ediyorumda bebegim 11+5 ve karindan cekildiEki Görüntüle 3293852 Eki Görüntüle 3293853
Merhaba karından çekildi benımkıde şuan 16. Haftam ama hala net soylemıyorlar cok merk ediyorum rica etsem baka bilir misiniz .Karından çekildiyse erkek
Erkek gibi ama tam olarak emin değilim, sağlıkla gelsin bebecik inşallahMerhaba karından çekildi benımkıde şuan 16. Haftam ama hala net soylemıyorlar cok merk ediyorum rica etsem baka bilir misiniz .Görsel 16. Haftaya ait degil
Benim bir kızım var ve ikinciye hamileyim ama sag taraf çalışmıyor erkek istiyorum sanırım bu durumda hiç oglum olmayacak benim kızımda sol tarftaydı şuankide sol tarafta nasip kısetKese şekli yuvarlaksa erkek diyorlar bunun ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum, ama plasenta sağda ve sağ olunca erkek bebek demekmiş ramziye göre
Rabbim öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. Sağ veya sol yumurtalık ile alakası yok tamamen erkeğin spermine bağlı. Fakat erkeği ve kızı belirleyen azda olsa bir yöntem var. Bu yöntem ise, kızı taşıyan hücre daha uzun süre yaşayabiliyor erkek olanlar ise daha az dayanıklıymış bu yüzden yumurtlama zamanında ilişki erkek olasılığını arttırıyor. Fakat yine takdir Allahın o bizlere hangisini nasip ederse artık. Benimde sağda ve cinsiyetimiz kız bebecik.Benim bir kızım var ve ikinciye hamileyim ama sag taraf çalışmıyor erkek istiyorum sanırım bu durumda hiç oglum olmayacak benim kızımda sol tarftaydı şuankide sol tarafta nasip kıset
Banda bakarmisiniz karından 6 +5Karından çekildiyse erkek
Karından çekildiyse erkek
Erkek gibi 4 hafta sonra tekrar atın yine tahmin ederizBanda bakarmisiniz karından 6+5 şimdiden Allah razı olsun
TammadirErkek gibi 4 hafta sonra tekrar atın yine tahmin ederiz
Merablar cinsiyetiniz nedir baya olmus cunku benim suanki usg cok benziyorEki Görüntüle 3290434 sizce benmkinin cinsiyeti nedr