- Konu Sahibi strawberry34
-
Başka yok malesef tahminin yok muBaşka USG yokmu net degilki emin olamiyorum 11 12 13 haftalar varsa paylaşın
Sanki erkek diyecem ama emin olamadım son USG farklı geldi banaBaşka yok malesef tahminin yok mu
Tamam bu cuma paylaşıcam kontrolum varSanki erkek diyecem ama emin olamadım son USG farklı geldi bana. Olursa başka USG paylasin
Merhaba 7 haftalık bakar mısınız cinsiyet tahminiMerhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
TeşekkürlerKız buna göre
merhaba bana söyler misiniz ? 6+2 haftalıkMerhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
Başka USG yokmu net degilki emin olamiyorum 11 12 13 haftalar varsa paylaşın
MerhabaaÇok net değil nubu kaç haftalık emin olamadım
Kızım olacak çok şükür iki oglandan sonra... Tahmin doğru çıktı. Zaten kız diyince bir umut doğmuştu bende. Tekrar teşekkürlerMerhaba öğrendiniz mi cinsiyetini?
Çok şükür gönlündeki olmuş sağ salim kucağına da almak nasip olur inşallahKızım olacak çok şükür iki oglandan sonra... Tahmin doğru çıktı. Zaten kız diyince bir umut doğmuştu bende. Tekrar teşekkürler
2 oğlandan sonra kızınız mi olcak ne güzelKızım olacak çok şükür iki oglandan sonra... Tahmin doğru çıktı. Zaten kız diyince bir umut doğmuştu bende. Tekrar teşekkürler
Kaç haftalıkken erkek gibi dedi?2 oğlandan sonra kızınız mi olcak ne güzelbenimde 2 oğlum var doktor erkek gibi dedi ama tam net değil bir umut kızmı diye bekliyorum
12 haftalikti bi taraftan bakıyorum kız gibi bitaraftan bakiyorum erkek gibi dedi daha çok küçük dedi net bişey demediKaç haftalıkken erkek gibi dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?