- 28 Şubat 2020
- 1.243
- 657
- 43
- 37
- Konu Sahibi strawberry34
-
Merhaba öğrendiniz mi cinsiyetini?Ricâ etsem tahminde bulunur musunuz? İki hafta sonra oğrenirsem mutlaka yazarım
7+2 gunluk karindan bakildi cinsiyetini soylermisin?Merhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
Erkek görünüyor en iyi 11 12 13 haftalar olmalı7+2 gunluk karindan bakildi cinsiyetini soylermisin?
Kese için 6-7 nub için 11 12 13 haftalar olmalı
Karından ise erkek vajinalsa kiz
Kız buna göreMerhabalar. 6 haftalık vajinal bakıldı bana da tahmin yapa bilirmisiniz?
Teşekkür ederimKarından ise erkek vajinalsa kiz
Kız buna göre en iyi 11 12 13 haftalar olmalıBanada bakar mısınız? İlk resim 6+2 vajinal bakıldı. Diğeri 9+2 karından bakıldı
Tahmin alabilirmiyimMerhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
Banada tahminde bulunurmusunuzKese için 6-7 nub için 11 12 13 haftalar olmalı
en iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik erkekBanada tahminde bulunurmusunuz7+2 karından. Cihaz sağ tarafımdayken göründü
Çok net değil nubu kaç haftalık emin olamadımTahmin alabilirmiyim
11 haftalık bunlar şimdi 16+4 üzÇok net değil nubu kaç haftalık emin olamadım
11 haftalık bunlar şimdi 16+4 üz
Senin yorumun çogunlukla tutmuş merak ediyorumÇok net değil nubu kaç haftalık emin olamadım
Başka USG yokmu net degilki emin olamiyorum 11 12 13 haftalar varsa paylaşınTahmin alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?