- Konu Sahibi strawberry34
-
6 7 olması lazım tahmin için 8den yola cıkarak soyleyim ama buyuk ihtimal tutmayabilir eğer karındansa goruntu kız vajinalse erkekKizlar birinde 5+2 diyer ikili resimde 8 haftalık hamileyim banada bı yorum yazarmisiniz
Benimde fotom yukarda benimkinide tahmin edermisin6 7 olması lazım tahmin için 8den yola cıkarak soyleyim ama buyuk ihtimal tutmayabilir eğer karındansa goruntu kız vajinalse erkek
8.hafta tahminleri genelde yanılıyor ama karımdansa goruntu koz vajinalse erkekEki Görüntüle 2727604 banada yorum yapabilirmisin? 8+6 burda
Bende yanıt alabilirmiyimbanada bakabilitmisin rica etsem
Merhaba canım benim için de bir tahminde bulunabilir misin :) Fotoğrafların üstlerine de ekledim haftalarını. Biri 5+1 diğer ikisi 6+2 hepsi vajinal usg.Merhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
Karından bakılan ultrason biz 7. Hafta diye gittik ama doktor 8.hafta dedi kalp atışını o zaman duyduk teşekkür ederim6 7 olması lazım tahmin için 8den yola cıkarak soyleyim ama buyuk ihtimal tutmayabilir eğer karındansa goruntu kız vajinalse erkek
Merhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
Kız gibi duruyorMerhaba canım benim için de bir tahminde bulunabilir misin :) Fotoğrafların üstlerine de ekledim haftalarını. Biri 5+1 diğer ikisi 6+2 hepsi vajinal usg.
KızKarin ultrason 6+4 dedi doktor ama 7 haftalikti
6 haftalığız,vajinal ultrasyon. bize de bir tahmin annele
Sağlıkla alın kucağınIza bunlar sadece tahmin tabiki rabbim gonlunuze gore versinKarından ultrason 12 haftalık doktor çok büyük ihtimalle kız dedi Ramzi teorisi erkek diyordu nasip.
Filiz hanım ben erkek demişim ama sizeGörüntünün vajinal olduğunu şimdi okudum kız dedim erkek bu teoreme göre
8.haftasa yanılıyorum genelde 6.hafta varsa onu atabilirsinizEki Görüntüle 2732230
8+0 bugunun karin ultrasonu.Tahminler tutacak mı bakalım:)Bize de bakar mısınız kızlar
Canımm bence ilk bebek oluşumunda tutuyor. Ben 6.ve 7.haftayı atmıştım. Burada da vajinal 5+6 günlüktü 2 gün önde gidiyordu. Kalp atışı dinlenmemişti. Vajinal soldaydı tam tersi olunca bebek sağda kız oluyor Ramzi teorisine göre. İlk görüntü bende doğru çıktı.Filiz hanım ben erkek demişim ama size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?