- Konu Sahibi strawberry34
-
Herkes de tutmadığını zaten yazdım %85 oranında tuttuğu söyleniyor yurtdışında kullanılan yaygın bir teori bizde ne derece doğru onu da öğrenmiş test etmiş olalım diye bu başlığı açtımBu teori bende tutmadı cok ümitlenmeyin tutmayan çok gerçekliği olduğunu düşünmüyorum
Erkeğe benziyor
Bir de vajinal usg de herkesin görüntüsü aynı açıdan değil. Usg kamerasının ucu fotoğrafta altta mı üstte mi buna da dikkat etmek lazım benceKızlar vajinal ultrasonda sağdaysa bebek sağda oluyormuş gerçekten karından ultrasonsa ayna görevindeymiş. Denedim telefonumdan sağ gözümü kapatıp fotografımı çektim fotoğrafta sol gözüm kapalı çıktı. En net cevabı pazartesi cinsiyeti öğrendiğimde anlayacağım sanırım. Araştırmayı bırakayım artık
Çoooookk karışık yaBir de vajinal usg de herkesin görüntüsü aynı açıdan değil. Usg kamerasının ucu fotoğrafta altta mı üstte mi buna da dikkat etmek lazım bence
Merhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
Merhaba 6+4 ultrason fotoğrafı bakabilir misiniz?Merhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
Erkek gibiMerhaba 6+4 ultrason fotoğrafı bakabilir misiniz?
Merhaba goruntu net değil anlayamadım doğrusuEki Görüntüle 2729926 buna da bakr mısnz
ErkekKızlar 6+2 vajinal görüntü. Yalnız hastane ismi düzken ultrason görüntüsü ters görünüyor.
2. fotoda kağıdı ters çevirince ultrason görüntüsü düzeliyor. Öyle ki bebeğin başı belli oluyor. Yorumlarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?