- Konu Sahibi strawberry34
-
Tabi göndeririseniz ultrason resminizistrawberry34 bendede bi tahminde bulunabilirmisin:)
Vajinal muayne ise cok net bir erkek bu teoreme gore ancak yanılma payı var bu teoremin onuda belirtlemek isterimSizce:) 7+4 haftalikti vajinal muayene ile
Erkek olduğunu düşünüyorum bununda dopru öıdır yazabilirsiniz bizde bu teoremin sağlamasını yapmış oluruzBuda arkadasimin vajinal muayene ile 7+2
Bunun cinsiyeti coktan belli fakat merak ettim dogrumu:)
Evet erkek:) dogru tahminde bulundunuzErkek olduğunu düşünüyorum bununda dopru öıdır yazabilirsiniz bizde bu teoremin sağlamasını yapmış oluruz
Vajinal mi karından mı goruntu?
Karından görüntüVajinal mi karından mı goruntu?
Merhaba sadece 7 haftalığı atabikir misinz çok karışık olmuş bu şekildeIlk foto 5 hafta vajinal diğerleri 7 hafta karından
Merhaba sadece 7 haftalığı atabikir misinz çok karışık olmuş bu şekilde
Canım bi yazar mısın rica etsemKız gibi geldi bana
Tabiki bu teoreme göre eğer goruntu karındanda sol üst ya da sol altta olursa bebek plesantası erkek sağ olursa kız vajinalde tam tersiCanım bi yazar mısın rica etsem
Vajinal usg de yolk sac nerede ve bebek nerede olunca cinsiyet tahmin ediliyor
Karındanda usg de yine konumları nasıl olmalı? Lütfen yazar mısın
Sizde nasıldı acaba vajinal mi yoksa karından mı yorumlanmıştıBu teori bende tutmadı cok ümitlenmeyin tutmayan çok gerçekliği olduğunu düşünmüyorum
Varsa eski usg görüntünüz paylaşır mısınız? Belki bir şeyler fark eder öğreniriz. Yurtdışında bu teoriyle ilgilenen çok fazla facebook grubu var. Hemen hemen hepsi doğru çıkıyor yazmış.Bu teori bende tutmadı cok ümitlenmeyin tutmayan çok gerçekliği olduğunu düşünmüyorum
Bu cevap kim için???Erkeğe benziyor
Sizin içinBu cevap kim için???
Sağda ve yuvarlak kese amaSizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?