- Konu Sahibi strawberry34
-
Görüntünün vajinal olduğunu şimdi okudum kız dedim erkek bu teoreme göre6 haftalık vajinal ultrason görüntüsünü attım. Şu an 10 haftalığız 7.ve 8.haftalar da var. Bundan anlaşılmazsa onlardan atayım. Teşekkür ederim
Canımmm o kadar araştırdım ki gözlerim battı okurken çok sağolKız gibi geldi bana
Yok vajinal ama kiz diyen cok olduGörüntü karındansa kız
Yorum yapmamışsınız erkek yada kız diyeÖğrendiğniz yazabilir misin teoremin sağlamasını yapmış oluruz
Tesekur ederim. 2 hafta sonra tekrar atarim daha belli olurMerhaba erkek gibi gördüm am görüntünüz net değil
Ben başta kiz hissediyordum, sonra herkes erkek dedi erkek galiba diyorum. Ama kesin bu olur diyemiyorumSen ne hissediyorsun:) buraya pek yazan olmuyor
Karindan bakılan görüntüdürRicâ etsem tahminde bulunur musunuz? İki hafta sonra oğrenirsem mutlaka yazarım
Görüntü tahmin çin çok erken onumuzdeki iki hafta içinden bir goruntu gönderirseniz tahmin edebilirz5+2 vajinal şimdiden kız hissediyorum bakalım tutucak mi
Kız benziyorRicâ etsem tahminde bulunur musunuz? İki hafta sonra oğrenirsem mutlaka yazarım
Kız gibi geldi banaKızlar selam benim de bugün vajinal bakıldı. Yolk sac kabak gibi ortada olan bir usg
Bir bilenden yorum bekliyorum
Eki Görüntüle 2725217
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?