Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

karnın ağrıcak belin ağrıcak göbek deliğin ağrıcak ama önemli olan dayanılmaz ağrımı yoksa normal bir ağrımı.kız benim izimden derken ?

Yani senin hamisligin beni cok sevindirdi ve umut oldu ve noldu adetime yakin bi zamanda hamile kaldim hemde ask bebegi olcak bebeim. Cunku o hafta nasilsa yok die ozgur takildik.. Ne guzelde olduu. Ins.problem cikmass. Kasiklarim cok yorulunca agriyoo... Ama dayanilmazz diil. Kanamam olmasindaa,surekli camasirimi kontrol ediyorumm..

Canlarim arkadaslarimm kan sonucumu almadan simarmak yada yakinmak istemedim bide telden baglandigimdan arada cekmiyoo vallahii bundan. Kan sonucumu aldimm kan seviyemm cok iyyi ve bhcg 389,rabbi devamini gostersin ama bu bile beni dook sevineirdi simdi tebriklerim alabilirim iste. Hepinizden allhim razi olsun kucaklarimizi bos birakmasin dusmanimin bile basina vermesin evlatsizligi. Yherkesin gonlundeki neyse karnina onu yerlstirsin rabbim hepinin bu heyecani bu tuhaf korkuyu tadin hemen bu ayyy:-D sizleri cok seviyorum,bana sans getirdiniz rabbimde size guzel baht versin insallahhh aminnn... Hamileyim duam tuttar ben cook dua ettim dua kuru yaptim halaaa yapiyorum:-D. Geleyim belirtilerimee. Gogus ucunda aci sislik,ayaklarda yanma,bir ishal bi kabiz,bi usume bi terleme vucut dengem degisti resmenn.. Ama rabbim beni bununla mujdeledi,birde rahmimde zonklama gibi bi agri vardi sol kasigimdaki agri hala dvm ediyorr. Bu arada ben progestan+bebe aspirini+folik asit aldim bu ay ve tam 28.gun adet olmustum. Etkisi varmidir bilmeem ama sanmam rabbim istedi oldu. Bu bir son dak.golu,bu benim mucizemmm...

kızlar soğan suyu bana tatlı dedi ama bana dedi size demedi.bu arada soğpan suyu sen hiç tatlı değilsin iğrenç miğde bulandırıcı bi tadın varnerden geldi bu nick aklına

ayyyy süper valla sonuç ayyyy çok mutlu oldum darısı diğer kızların başına hadi bakalımmmm.demekki benim formul işe yarıyormuş bu arada benim formül ne??

Canim hamileligin sonuna kadar hep boyle guzel haberler alirsin insallah. Tekrar tebrik ederim. Artik nisan annesi oluyosun denekki. İnsallah orda bulusuruz

Aminnn rabbim seninle birlikte tum isteyenlere nasip etsin. Artik isyaaaaaaannnnnn die halil sezaiye baglamistim bu ayy. Rabbim artik tirlatti bu kulum diyip yuzume guldu. En kisa zamanda kasiklariniza agri memelerinizee sizi gozunuze uyku testleerinize cift cizgi versin.. Hehehehehehe

değerin çok güzel tatlım benim değerimden bile iyi :))) bak ben sana ne dedim sana süpriz yapıcak bebeğin görüceksin demedim mi çok sevindim canım tebrik derim gözün aydın sende artık annesin

kızlar soğan suyu bana tatlı dedi ama bana dedi size demedi.bu arada soğpan suyu sen hiç tatlı değilsin iğrenç miğde bulandırıcı bi tadın varnerden geldi bu nick aklına

nerden geldi aklıma? şurddan geldi sevgili kayınvalideeciğimin soğan suyu iç soğan suyu iyi geliyomuş diyee başımın etini yemesinden geldi. kadın iliğimi kuruttu ya..

değerin çok güzel tatlım benim değerimden bile iyi :))) bak ben sana ne dedim sana süpriz yapıcak bebeğin görüceksin demedim mi çok sevindim canım tebrik derim gözün aydın sende artık annesin

bende anne oldum ama neden beni tebrik etmediniz bukadar.çhaaa kıskançlığa bağladık ama

zuzu hayırlı olsun bu arada sağ salim kucağına alırsın inşallah. darısı başımıza dua et hamilenin duası kabul olurmuş:)) kendime de hemen pay çıkarırım yane

kim hamişse hepinizin bebeği hayırlı olsun allah sağlık sıhhat uzuun ömürler versin inşallllllaaahD ya ben yeniyim burda ama hiç yabancılık çekmedim valla harikasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…