Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

günaydın kızlarrrr.dün akişam erkenden yattım bugün fazla yorgun değilim hmile zuzu ne yapıyorsu heyecan varmı heyecan

aaaaaaaaaaaa
canımmmm sen hamilesinnn, ayyy inşallah kan değerlerin de istediğin gibi çıkar. haberder et bizi.
tebrik ederim canım, allah sağlıkla tamamına erdirsinn...

bacılarım nasılsınız...
geçmişi çok okuyamadım. ama zuzunun haberini algıda seçicilik yakaldım hemen. diğer hamişler nasıl bakalım... yeni belirtiler hisseden arkadaşlar var mı.
ben yoğun bi haftayı geride bırakıyorum. önümüzdeki haftayı da atlattım mı gerisi kolay artıkın. herkes izinden dönüyo yavaş yavaş.
galiba benim mide bulantılarım başlıyo kızlar dünden beri midem havada. hele akşam mide bulantısı ile birlikte gözlerim de karardı...
bugün doktor randevum var 16:30. heyecanla akşamı bekliyorum bu gün.

Kizlar gunaydin sabaha kdr uyuyamadimm... Heyecan ve korkuuu cok fazla,tam kan sayimi verdim oglen aldim dr gidicem. Yine ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum degerim dusukse yuksellmezse yine die odum kopuyo ama dr soracak bissuru sorum var. Rahatlamam lazimm.. Sat 3 temmuz bi bilen varsa solermi acaba ne kdrliktir? Kandan once belli olurmu bilmiyorum ama... Icim hic rahat degil esim ve annem biliyo sadece... Insallah herkese solemeyi nasip eder rabbim...

bu haftalarda başlıyo zaten tatlım inş çok olmaz ayy hadi az kalmış miniğini görmeye

Hosgeldinnn. Recelim zuzunda ayvayi yediii:-D

4 haftalık olması gerekiyo tatlım sat a göre

tebrik ederim canım. hayırlısıyla al kucagına inşalah bebeişini:))

bu arada dün babam aradı beni. sömestre için bilet almış annemle kendisine. bbam sömestre bitince ben dönücem ama annen kalmak istiyor dedi. onlar istanbulda ben antakyadayım anneem 40 çıkana kadar yanımda kalmak istiyormuuuş. nasıl mutlu oldum nasıl rahatladım bilseniz:) kayınvalidem de iyi ama kendi annemiz giibi olmaz yaaa. çok şükür:)
bu arada ben her sabah kurulu saat gibi kaçta yatarsam yatayım 8 de ayaga dikilmek zorundamıyıııııııııııııııııııııııııııııııım((

doktorlar sat a göre hesaplıyo canım. 4+3 sün.
ayyy inşallahh canım. kese içinde bebek kaçıncı haftada görünüyo seastirem.

6 haftalıkken nokta gibigörünüyodu.
8 haftalıkken gittiğimde 1,5 cm di :)))

Çoook sevindim Tebrikler zuzucum.

Sana o kdar dedik hamişsin diye bak ne güzel haberler aldın maşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin

canım benim geç dllenmeydi. ki seninkide öle görünüyo. benim takvime göre bir hafta geriden geliyo. doktor keseyi görünce net haftayı sölüyo sana.

canım ama yaaa stress yooookkkk, rahatla biraz................

Canim gunaydin kan verdim sonucu hemen cikar hemen ama ben hemen gidemem kimseye caktirmicam 4 te cikiyorum zaten hemen gidip gostericem bakalim ne dicek. Cook korkuyorum sevinemiyorum resmenn:-(

canım hiç aklına kötü şeyler getirme iyi şeyler düşünki iyi olsun. Allahımın izniyle hiç bişey olmicak sağlıklı şekilde alıcan yavrunu kucağına kalp atışlarını felan bi duy rahatlıyacaksın ben öyle olmuştum pıtpıtları duyunca rahatlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…