- Konu Sahibi pembemasal
-
Kan verince oruc bozulmaz diye biliyorum ben de
Bu muhterem zatlari bu guzellikle mujdeleyen rabbim benide mujdeledi galibaa ciftt cizgiyi gordum bugun hemde sabah idrari degildi. Yarin kanvericem adetimi 4 gun gecmisti. Ranbbi sonunuda hayir etsin bunu gormek isteyen herkese yasatsin rabbim cok zamandir istiyordum bu sahneyi yasamak. Veee 1 hafta once kanda negatifti simdi idrarda poazitifse gec dollenme muhtemelen. Dualarinizi eksik etmeyin rabbim isteyen herkesin gonlune gore versinn...
bacılarım nasılsınız...
geçmişi çok okuyamadım. ama zuzunun haberini algıda seçicilik yakaldım hemen. diğer hamişler nasıl bakalım... yeni belirtiler hisseden arkadaşlar var mı.
ben yoğun bi haftayı geride bırakıyorum. önümüzdeki haftayı da atlattım mı gerisi kolay artıkın. herkes izinden dönüyo yavaş yavaş.
galiba benim mide bulantılarım başlıyo kızlardünden beri midem havada. hele akşam mide bulantısı ile birlikte gözlerim de karardı...
bugün doktor randevum var 16:30. heyecanla akşamı bekliyorum bu gün.
bacılarım nasılsınız...
geçmişi çok okuyamadım. ama zuzunun haberini algıda seçicilik yakaldım hemen. diğer hamişler nasıl bakalım... yeni belirtiler hisseden arkadaşlar var mı.
ben yoğun bi haftayı geride bırakıyorum. önümüzdeki haftayı da atlattım mı gerisi kolay artıkın. herkes izinden dönüyo yavaş yavaş.
galiba benim mide bulantılarım başlıyo kızlardünden beri midem havada. hele akşam mide bulantısı ile birlikte gözlerim de karardı...
bugün doktor randevum var 16:30. heyecanla akşamı bekliyorum bu gün.
Kizlar gunaydin sabaha kdr uyuyamadimm... Heyecan ve korkuuu cok fazla,tam kan sayimi verdim oglen aldim dr gidicem. Yine ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum degerim dusukse yuksellmezse yine die odum kopuyo ama dr soracak bissuru sorum var. Rahatlamam lazimm.. Sat 3 temmuz bi bilen varsa solermi acaba ne kdrliktir? Kandan once belli olurmu bilmiyorum ama... Icim hic rahat degil esim ve annem biliyo sadece... Insallah herkese solemeyi nasip eder rabbim...
bu haftalarda başlıyo zaten tatlım inş çok olmaz ayy hadi az kalmış miniğini görmeye
doktorlar sat a göre hesaplıyo canım. 4+3 sün.Kizlar gunaydin sabaha kdr uyuyamadimm... Heyecan ve korkuuu cok fazla,tam kan sayimi verdim oglen aldim dr gidicem. Yine ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum degerim dusukse yuksellmezse yine die odum kopuyo ama dr soracak bissuru sorum var. Rahatlamam lazimm.. Sat 3 temmuz bi bilen varsa solermi acaba ne kdrliktir? Kandan once belli olurmu bilmiyorum ama... Icim hic rahat degil esim ve annem biliyo sadece... Insallah herkese solemeyi nasip eder rabbim...
ayyy inşallahh canım. kese içinde bebek kaçıncı haftada görünüyo seastirem.
ayyy inşallahh canım. kese içinde bebek kaçıncı haftada görünüyo seastirem.
Bu muhterem zatlari bu guzellikle mujdeleyen rabbim benide mujdeledi galibaa ciftt cizgiyi gordum bugun hemde sabah idrari degildi. Yarin kanvericem adetimi 4 gun gecmisti. Ranbbi sonunuda hayir etsin bunu gormek isteyen herkese yasatsin rabbim cok zamandir istiyordum bu sahneyi yasamak. Veee 1 hafta once kanda negatifti simdi idrarda poazitifse gec dollenme muhtemelen. Dualarinizi eksik etmeyin rabbim isteyen herkesin gonlune gore versinn...
Hosgeldinnn. Recelim zuzunda ayvayi yediii:-D
Kizlar gunaydin sabaha kdr uyuyamadimm... Heyecan ve korkuuu cok fazla,tam kan sayimi verdim oglen aldim dr gidicem. Yine ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum degerim dusukse yuksellmezse yine die odum kopuyo ama dr soracak bissuru sorum var. Rahatlamam lazimm.. Sat 3 temmuz bi bilen varsa solermi acaba ne kdrliktir? Kandan once belli olurmu bilmiyorum ama... Icim hic rahat degil esim ve annem biliyo sadece... Insallah herkese solemeyi nasip eder rabbim...
günaydın kızlarr zuzum nasılsın tatlım ne zaman gidiyon doktora
Canim gunaydin kan verdim sonucu hemen cikar hemen ama ben hemen gidemem kimseye caktirmicam 4 te cikiyorum zaten hemen gidip gostericem bakalim ne dicek. Cook korkuyorum sevinemiyorum resmenn:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?