- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Merhaba bende 7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum umarım ramazandan önce mutlu haberi alırız hepimiz
Bu ay yumurta takibi yaptirdim. Umudum var. Bakalim. Hayirlisi olsun..Bende düşükten sonra 2. başarısız denemem oldu. 3. de artık hamile kalmak istiyorum
Özel yaptığın birşey var mı ?
Yok doktor tahlilleri yaptı 2-3 ay yumurtlama takiple deneyelim dedi olmazsa rahim filmi çekilcemCanım herhangi bir tedavi uyguluyor musun?Bizde yaklaşık 1 yıl kendimiz denemiştik olmadı. Dr a gittim ilk ay hamile kalmıştım.
canım 9. gün bu gün ise bugün yumurtluyorsun yumurtlama sonrası 36 saat önemli bu gün ve sonrasını değerlendirin arkadaşımunutmuşum yüklemeyi :)
Benimde yumurta akı gibi yapışık akıntım var ve dün akşamüstü yumurtalıklarım ağrıdan çatlıcaktı bende bugün yumurtlucam sanırımcanım 9. gün bu gün ise bugün yumurtluyorsun yumurtlama sonrası 36 saat önemli bu gün ve sonrasını değerlendirin arkadaşım
canım 9. gün bu gün ise bugün yumurtluyorsun yumurtlama sonrası 36 saat önemli bu gün ve sonrasını değerlendirin arkadaşım
yarında ekle kesin fikir verir sanırım ama sen yinede bu günü değerlendirciddenmi :)) bana da koyu geldi normalde daha cok var ama düşükten sonra adet olmadım dogum kontrol hapı kullanıp yarıda bıraktım kanamam oldu bitti hakikatenmi ya yarın dahamı koyu çıkar ay heyecanlandım :))
yarında ekle kesin fikir verir sanırım ama sen yinede bu günü değerlendir
evet şimdi fark ettim bende zaman su gibi geçmişcanım çok sağol seninle daha öncede konustuk biz özelden
bende su gibi akıntı var iki gündürBenimde yumurta akı gibi yapışık akıntım var ve dün akşamüstü yumurtalıklarım ağrıdan çatlıcaktı bende bugün yumurtlucam sanırım
Bu ay yumurta takibi yaptirdim. Umudum var. Bakalim. Hayirlisi olsun..
Doktora gittim canm. Ultrasonla karindan bakti. 7sinde adet olmustim 18inde gel dedi. 18inde yunurtan olusmus dedi iliski gunlerini onerdi. 24unde gel dedi. 24 unde de catlamis yumurtan dedi. Gebelik riskin var dedi. Karindan ultrasonla bakiolar su iciyosun idrar skısıyosn o sekildeYumurta takibini nasıl yaptırıyorsun ?
canım adetin 7-8. günü dr gidiyorsun dr gelişen yumurtanı takip ediyor ve ona göre sana ilişki günleri öneriyor arada tekrar kontrole çağırıyor bu ilaçsız olan takipYumurta takibini nasıl yaptırıyorsun ?
canım adetin 7-8. günü dr gidiyorsun dr gelişen yumurtanı takip ediyor ve ona göre sana ilişki günleri öneriyor arada tekrar kontrole çağırıyor bu ilaçsız olan takip
birde adetin ikinci günü gidip dr yumurtalıklara bakıyor ve ona göre sana ilaç veriyor famara/klomen gibi o ilacı içerken yumurta büyümesi ve sayısı takip ediliyor buna göre dr çatlatma iğnesi veriyor o gün ve iğneyi takip eden günlerde ilişki öneriliyor
arkadaşım siz ikinci günü gidin ilaçlı takip yapılacaksa ilaca 2-3 gün başlanıyor dr kan tahlili isteyebilirBenim adetim 6 gün suruyor yinede bittikten sonra 7.veya 8. gün mü gitmem gerekiyor?
Bende 2.gün gitmeyi düşünüyordum
Beklemek insanı çok yoruyor test yapmaktan yoruluyorsun bi yerden sonra da. Benim adetlerim çok düzenli değil en son 3 Nisan da hastalandım. Hamile değilimdir muhtemelen adeti bekliyorum bende Ramazan’dan önceSelam kızlar bende ramazandan önce hamile kalmak istiyorum ama şurda kaldı 15 günüm zaten adetin ilk günü şuan 5 günde böyle geçecek malesef hakkaten ne zor işler keşke hemen olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?