- 17 Mart 2018
- 245
- 81
- 13
- 27
- Konu Sahibi turuncu_girl
bat 14 nisan . beklemedeyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizde yaklaşık 1 yıldır kendimiz deniyorduk ama hiç dikkat etmeden yumurtalama günüme falan. Bende hamile kalamamıştım. Dr a gittim klomen ve çatlatma iğnesi verdi ilk ay hamile kalmıştım.
Dr a gittin mi peki?
inşallah bu ay herkes tüm isteyenler hamile kalsın su an brda ezan okunuyor. ezanların hürmetine.... Allah'ın ^benim ayım^dediği şu mübarek receb-i şerif hürmetine... şaban ayı hürmetine ... ramazan-ı şerif hürmetine ya İlahiiii....
Evet canım eşimde morfoloji düşük çıktı bende de prolaktin hormonu bu ay ram tedavi olduk eşimde bende klomen çatlatma iğnesi iki kez oldum bu ikincisi o gün var işte adet tarihime hem ilaç kullanıyoruz bi yandan hemde doktorun söylediği gibi degerlendiriyoruz eğer bu ay da pozitif sonuç alamazsak artık aşılama sürecine geçeceğiz
benimde adetime 5 gün var ovulasyon testi yaptım akıntım çok fazlaydı sonuç böyle sizce pozitifmi adetten 5 gün önce yumurtlama olması normalmi
Benimde 31 martta regle bitti düzensiz oluyorum bu ay sıkı takipteyim inşallah hayırlısıyla nasip olur :)
Yanlış yazdınız sanırım ben test yapmadım :)Belki geç yumurtlama da olabilir mümkün bu yani ama eğer geç yumurtlama olduysa adetin de gecikir canım sen yine degerlendir testin bayağı koyu çıkmış
Geçmiş olsun, ben de 1 ay önce 9 Mart düşük sonucu kurtaj oldum, dr bir adet gör korunma dedi, ilk adetimi gördüm, korunmayacagim, 4 mayısta regli günüm, tekrar hamilelik olursa ki zor, yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumMerhaba kızlar.
2 hafta önce malesef bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. Şu an korunma dönemindeyim. Mayıs Haziran gibi tekrra hamile kalmak istiyorum. Benim gibi Ramazandan önce hamile kalmayı planlayanları buraya bekliyorum
Geçmiş olsun, ben de 1 ay önce 9 Mart düşük sonucu kurtaj oldum, dr bir adet gör korunma dedi, ilk adetimi gördüm, korunmayacagim, 4 mayısta regli günüm, tekrar hamilelik olursa ki zor, yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Benim bat 3 gün sonra bende bekliyorum bakalım, ilk bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durdu ayni şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum ama bi yandan da yeniden çok istiyorum![]()
Bende ramazan ayına gebe olarak görmek isteyenlerdenim bir çok tedavi denedim olmadı nsallah kendiliğinden olur
14 şubatta kürtaj oldum bende atlatabilmiş değilim ilk ay korunduk ama bu ay korunmadık bakalımCanım sana da çok geçmiş olsun
Gerçekten çok zor bir süreç ben halen atlatabilmiş değilim. Bnde bu ayda koruncam mayıs ayında tekrar bebek düşünüyorum. Hayırlısı olsun
14 şubatta kürtaj oldum bende atlatabilmiş değilim ilk ay korunduk ama bu ay korunmadık bakalım
Senin bi de 2 tane kaybın var araştırma yaptırdın mı benim ilkti resmen doktora yalvarmama rağmen yapılmadıİnş hamişsindir canım
Bnde bu ay yine koruncam mayısta tekrar başlıcaz bakalım. Bnde korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye
Tam 28 gün sonra, 6 martta oldum, hala da devam adet, yani şükür ilk ay düzene girdi, dr dediği gibi korunmayacagim bu ayCanım kürtaj olduktan ne kadar süre sonra adet oldun.
Bnde 15 martta kürtaj olmuştum